Hoxleepins
Üye

Ben şimdiden materyal kasmaya devam ediyorum.O olabilir benim açımdan sorun yok 30 küsür olduğu için![]()
Güncelleme bitince direk craft yapacağım o yüzden benim içinde sorun yok.
Ben şimdiden materyal kasmaya devam ediyorum.O olabilir benim açımdan sorun yok 30 küsür olduğu için![]()
Verebilecek bir cevabın yok zaten. Açık açık söylediğini yazdım daha ne diyebilirsinde. Adamlar düzeltmek ve geliştirmek için yaptıkları hamleye " açında bir basam,sonra kaparsınız" diyen birisin, üstüne bide ben karakterime harcıyorum diyerek kıvırmaya çalışıyorsun. Madem öyle ne bu acele? Sonuçta adamlar tamamen iptal demedi... Acaba kazancından oluyorsun ondan olmasın? Elinde ürünleri olanlar para kazanıyor diye isyan ediyo olmayasın? Yoksa bir insan niye "açsınlar, sonra kapatsınlar" derki?Gerçekten hiç polemiğe değecek bir insan değilsin yazık ne diyim.
En azından seviye olmadığını anladım, buda hiç ten iyidir.
Anlamıyorlar arkadaşım ne güzel temiz dille anlattın ben de anlattım ama işte proteinsiz beslenenler anlamıyorlar yapacak bir şey yok cebinden çıksın parası rahatlar.Asıl sıkıntı pazar değeri oynan bir itemin geri eski fiyata dönmesi zaman alacak bu durumdan sen ben gibi sadece level kasamak için bu yemeklere ihtiyaç duyan adamlara olacak