İstek Patch 2.0.0 Craft Hakkında

mrares

Üye
Arkadaşlar ya benim cümlelerimi diğer değişik arkadaşın fantastik yorumlarına dayanarak yazıyorsunuz ya da ben gerçekten sanki küfür edercesine bir ithamda bulunuyorum. Diyorum ki; benim elimde yemek de var malzeme de var. Şu an için ne kadar süreliğine böyle önem arz eden oyunun bel kemiklerinden biri olan Life Skill'in kapalı durması durumu. İnsanlar gathering'i yapar sonra da bunları craftlar değil mi? Ben zaten gatherin yapıyorum satın alıyorum stokluyorum yemek yapıyorum satıyorum ben zaten bunları sürekli olarak yapıyorum. Adam çıkmış bana para için yapıyorsun yalan söyleme diyor ya gerçekten psikopat ya da hayatında hiç sevilmemiş birisi hangisi olduğuna tam karar veremedim. Çok açık ve net demişim "Tahmini olarak crafting sisteminin bakım modundan çıkması bir sonraki Patch'e mi kalacak yoksa bakımdan çıkıp bir süre crafting sistemi açık olup sonrasında mı güncelleme gelecek yeni patch ile?" Bu cümleyi evirip çevirip nerelere sürüklüyorlar. Ben şu anda craft yapmazsam ölmeyeceğim ama piyasa bozuldu. Alın işte örneğini görüyorsunuz. https://prnt.sc/PMNl5XGuuRgt

50k'lara kadar düşen item, 200k'lara kadar saatler içerisinde çıktı. Benim elimde de binlerce yemek var. Ben bunu yapıyor muyum? Milleti kazıklıyor muyum craft kapalı diye bunu bir kazanç olarak mı görüyorum? Ne istiyorsun ki yani bir insan hiç mi beynini kullanmaz atarlı giderli konuşurken anlamıyorum. Yazık yani ekmekle yetişmek böyle oluyor işte çocuğunuz varsa yapmayın protein önemli sonra sonuç yukarıdaki arkadaş gibi oluyor. Bu ithamım sana değil @Hoxleepins , o arkadaş kendisini biliyor. Konuyu ne hale getirdi.

sekiz

Üye
Gerçekten hiç polemiğe değecek bir insan değilsin yazık ne diyim.
Verebilecek bir cevabın yok zaten. Açık açık söylediğini yazdım daha ne diyebilirsinde. Adamlar düzeltmek ve geliştirmek için yaptıkları hamleye " açında bir basam,sonra kaparsınız" diyen birisin, üstüne bide ben karakterime harcıyorum diyerek kıvırmaya çalışıyorsun. Madem öyle ne bu acele? Sonuçta adamlar tamamen iptal demedi... Acaba kazancından oluyorsun ondan olmasın? Elinde ürünleri olanlar para kazanıyor diye isyan ediyo olmayasın? Yoksa bir insan niye "açsınlar, sonra kapatsınlar" derki? :)
Bide piyasa bozuldu diyor:) Fazla bilgisayarda kalma git iş bul çalış olmaz böyle... Diğer oyundaki pazarcılar belli ediyor kendini böyle durumlarda... Konuyu bir yere çekmiyorum sen zaten ordasın ben sadece açık açık söylüyorum boşuna debelenme...
En azından seviye olmadığını anladım, buda hiç ten iyidir.

MiceS

Üye
Elinde yemeği olanın tuzu kuru pahalidan itemlero millete kakaliyor. Elinde materyali olan isyanda yemek yapamadığı için. İtemi fais fiyatta alan isyanda. 2 gün sonra herkes birleşir craft konuları açarlar.

mrares

Üye
Asıl sıkıntı pazar değeri oynan bir itemin geri eski fiyata dönmesi zaman alacak bu durumdan sen ben gibi sadece level kasamak için bu yemeklere ihtiyaç duyan adamlara olacak
Anlamıyorlar arkadaşım ne güzel temiz dille anlattın ben de anlattım ama işte proteinsiz beslenenler anlamıyorlar yapacak bir şey yok cebinden çıksın parası rahatlar.

Paris

Üye
Konuyu amacından saptırmadan, nazik ve forum kurallarına uyarak tartışalım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt