İstek Pazar ve Kalabalık Bölgede Gezememe Sorunu Hakkında

Pozitif

Üye
Merhaba. Arkadaşlar oyuna laptop kullanarak bağlanıyorum İ7 - 1050ti - 8gb ram şeklinde pc özelliklerim var. Oyun ilk açıldığından beridir kalabalık bir bölgeye giremiyorum. Dorion'un kalabalık kanallarına henüz hiç gidemedim. İtem basıyorum satacak alan yok çünkü pazar kuramıyorum. Nadiren lunaskar 1'de köşelere açıyorum o da bi süre sonra crash alıyor. Genelde kalabalık bölgelerde dolanırken 1 dakika geçmeden donuyor oyun ve sonlandırana kadar o şekilde kalıyor. Oyun çalışırken arka planda her şey kapalı, tüm oyun ayarları low'da ve pencere modunda oynuyorum. Bunu yaşayan var mıdır, bilmediğim bir ayarı mı var? Konuları araştırdım fakat bulamadım tekrar olduysa affola.

DODOERDO

Üye
Konu bende de aynı şekilde gerçekleşiyor yetkililer bir çare bulacak inşallah

Fedaimert55

Üye
Ben de laptop ile oynuyorum, donma kasma çok oluyor. İşlemci kullanım %80 den aşağıya düşmüyo. Ekran kartı ram falan sıkıntı yok. Oyun işlemciye yükleniyo çok, tek çekirdek kullanıyo. Diğer çekirdeklerin çalışması için rehber bölümünde konuyla ilgili bi yazı gördüm onu deniycem, deneyince yazarım yine, deneyen varsa onlar da yazsın.

LunasCar

Üye
Yöneticiler optimizasyon hatalarının farkındalar ileride düzelir umarım

DODOERDO

Üye
tek çekirdek olayını burdada paylaşırsan bende denemek isterim kardeşim benimde % 80 lerde çalı9şıyor öyle bir olaymı var

DODOERDO

Üye
Bende deniyim teşekkürler umarım biran önce optimizasyon sorunu çözülür en önemli konu bu galiba sonuç olarak girilmeyen yada rahat oynanamıyorsa oyundan sürekli atıyor ve pazar mekaniği gibi mekanikleri kullanamayacak bir kitle var bu kitle zevk alamamaya başlar ve kaçar diye düşünüyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt