Pazara Dolandırıcı Çetesi Dadanmış Aman Dikkat!

ramazan73

Üye
herkese iyi oyunlar arkadaşlar bilgisi olmayan arkadaşlar olabilir diye konu açıyorum dikkat etmeniz için Dün Gece 3 keren Dolandırma vakası yaşadım tabi bizi tanımıyolar yemicegimizi bilmiyolar da benim nickimin aynısı ile char acıp gelmiş ve benim nickime benzer 3-4 arkadaşa pm atmış biri vixen 7 satıyordu gel işde alıcı buldum ver bana satım gibisinden 1 lwl charla dostunuz arkadaşınızın nickiyle nick açmış olabilirler bu konuda dikkat etmeniz sonra diger arkadaşın nickiyle açıp bana denemesi felan gece baya dolandırmaya çalıştılar ondan sonra

nicki EKTRS diye biri 7 vixen ve 6 vixen satıcaktım vixen 6 benim charda 7 vixen arkadaşın chardaydı dedi önce vixen 7 ver basıp 8 atıcam zaten direk şüphelendim 6 al girip 7 vercem dedim 7 de ısrar edince uza dedim tabi direk dolandırıcı olduğunu anladım büyük ihtimal uskoda bi taktik vardı item bugta olabilir bi arkadaşını cagır tradeden ona ver gibisiniden bişeyler yaptırcaktı diye düşünüyorum dikkat etmenizde yarar var başka oyundan gelmiş bilmeyen arkadaşlar için iyi oyunlar iyi forumlar

ramazan73

Üye
şuan oyundan baya pm geliyor dolandırmaya çalışıyolar halen oyundalar lütfen dikkat

Frox

Üye
Bizede pm attı bu arkadaş şikayet ettik bizimde nicklere benzer nick acıp millete pm atıyorlar

ramazan73

Üye
anladığım kadarıyla pazardaki tüm charların fake isimleriyle piyasaya dadanmışlar bu konunun gmler tarafından hızla engellemeleri lazım

HADİSE

Üye
hadise nickide var beyler l ile yazmış arkadaslarıma pm atmış onada dikkat edin

Jacques

Üye
Birde bi tanesi var pm atıyor Reis itemin sağlam mı? yazıyor yok kırık. hıaa terslersen kesiyor sesini normal yazarsan itemi arkadaşına ver falan muhabbeti başlıyor bunlara neden pc ban atılmıyor?

azat

Üye
aman dikkat edin az kalsın itemi veriyodum dc geldi aklıma alwaysNiceHeadAzat Benim Ben kimseden İtem istemem niye istiyim tanımadıgım azattan suan oyunda carıma gelen pm ler var iş yerindeyim akşam eve gectigimde gerekli cevaplar verilcektir

ramazan73

Üye
Birde bi tanesi var pm atıyor Reis itemin sağlam mı? yazıyor yok kırık. hıaa terslersen kesiyor sesini normal yazarsan itemi arkadaşına ver falan muhabbeti başlıyor bunlara neden pc ban atılmıyor?
işde o ara sen trade atınca araya kendi charıyla trade atıp sen arkadaşına veriyorsun sanıyorsun dalgınlıkla o hırsız alıyor bunu diger oyunda 10 yıl once yapıyolardı bu hırsızlar burdada yapabilcegini sanıyor

ramazan73

Üye
Hırsızlar ALways yerine L yi büyük ı Yapıyolar AIways Diye dikkat edelim

MaRaKeSH

Üye
en temizi dc dışında bu tarz alışverişlere girmemek yada ss almak

maticmeta

Üye
Öğrettiğin iyi oldu kardeşim bu tekniği hemen bizde bir kaç arkadaş bu dolandırıclık işine girelim.
Forumda 100 kişi dolandırmaktan kurtardın ama binlerce insanı tuzağa düşürecek bir hırsızlık tekniğini bizlere öğrettiğin için teşekkür ederim

Nafib

Üye
Bide ok dilenen tayfa var şu sıralar reiz bana 10000 tane ok alsana diye pm atıp duruyorlar.

ramazan73

Üye
Öğrettiğin iyi oldu kardeşim bu tekniği hemen bizde bir kaç arkadaş bu dolandırıclık işine girelim.
Forumda 100 kişi dolandırmaktan kurtardın ama binlerce insanı tuzağa düşürecek bir hırsızlık tekniğini bizlere öğrettiğin için teşekkür ederim
bu tarz taktikleri bilmeyen varsa bence önerim bu tarz oyunlardan uzak durmalı sene 2023 e gidiyoruz :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt