ramazan73
Üye

herkese iyi oyunlar arkadaşlar bilgisi olmayan arkadaşlar olabilir diye konu açıyorum dikkat etmeniz için Dün Gece 3 keren Dolandırma vakası yaşadım tabi bizi tanımıyolar yemicegimizi bilmiyolar da benim nickimin aynısı ile char acıp gelmiş ve benim nickime benzer 3-4 arkadaşa pm atmış biri vixen 7 satıyordu gel işde alıcı buldum ver bana satım gibisinden 1 lwl charla dostunuz arkadaşınızın nickiyle nick açmış olabilirler bu konuda dikkat etmeniz sonra diger arkadaşın nickiyle açıp bana denemesi felan gece baya dolandırmaya çalıştılar ondan sonra
nicki EKTRS diye biri 7 vixen ve 6 vixen satıcaktım vixen 6 benim charda 7 vixen arkadaşın chardaydı dedi önce vixen 7 ver basıp 8 atıcam zaten direk şüphelendim 6 al girip 7 vercem dedim 7 de ısrar edince uza dedim tabi direk dolandırıcı olduğunu anladım büyük ihtimal uskoda bi taktik vardı item bugta olabilir bi arkadaşını cagır tradeden ona ver gibisiniden bişeyler yaptırcaktı diye düşünüyorum dikkat etmenizde yarar var başka oyundan gelmiş bilmeyen arkadaşlar için iyi oyunlar iyi forumlar
nicki EKTRS diye biri 7 vixen ve 6 vixen satıcaktım vixen 6 benim charda 7 vixen arkadaşın chardaydı dedi önce vixen 7 ver basıp 8 atıcam zaten direk şüphelendim 6 al girip 7 vercem dedim 7 de ısrar edince uza dedim tabi direk dolandırıcı olduğunu anladım büyük ihtimal uskoda bi taktik vardı item bugta olabilir bi arkadaşını cagır tradeden ona ver gibisiniden bişeyler yaptırcaktı diye düşünüyorum dikkat etmenizde yarar var başka oyundan gelmiş bilmeyen arkadaşlar için iyi oyunlar iyi forumlar