Arkadaşlar bu konu hakkında belki yüzlerce konu açıldı, inanılmaz tepki topladı. Bazen konular polemikler nedeniyle silindi, çoğu zaman da görmezden gelindi.
İstediğiniz kadar isyan edebilirsiniz, görmezden gelindikten sonra bir sonu yok. Yönetim bu duruma asla el atmadı, atmıyor aksine herkesi pus'tan pot almaya yönlendiriyor. Oyunu 1 aydır aralıksız oynayıp, farm yapan arkadaşlar 1 ay'da pota ne kadar verdiğini hesaplarsa, savunan arkadaşların da pota ne kadar harcadığı ortaya çıkacaktır. Bunu şimdiden körü körüne savunuculara ithafen yazdım.
Yönetimden ekibin gelişmesi, unreal kısmında TR'de çalısan çok az insan olduğu bu sebeple zorlandıkları söylendi. Yurt dışı kaynaklı kur dolayısıyla çalısamadıkları da belirtildi. Elbet oyunun geliştirilmesi için bir fon gerekiyor ancak. Keşke kalan 2500 kişiyle pot üzerinden kazanç sağlamak yerine 10.000-20.000 kişiye ucuz yollu pus sağlayarak sürümden kazanarak yapsalardı. Eminim çok daha fazla gelir sağlanırdı, o pot 1.000 tane degil 3.000 olsa kimsenin sesi çıkmazdı, binlercesi şikayet etmeden alırdı.
Sırf karakterim hoş görünsün, kastığım karakterim gözüme hoş gelsin diyen herkes düşünmeden kostüm, kanat, pelerin alırdı. Ancak göze hitap etmesi için hiç bir işe yaramayan 3-4 parçaya bile suan 200-250 ayırmak gerekiyor.
Güncel RPG'lerin pus sistemlerinin gözden geçirilmesi gerekiyor. Rpg'de düşünülmesi gereken son şeyler olmalı (Pot, kostüm, kanat vesaire)
Yönetim bu tür konuları görmüyor. Bir umuttur görür diyerekten tekrar yazdım.
Bu arada oyunu sevmeme rağmen, bıraktım oynamıyorum. Erken erişim bitip, yeni bir sunucu gelene kadar da düşünmüyorum.
Umarım bu tür problemlerin hepsi çözülür. Farm atan potunu, alamadığı drobu, kaybettigi saatlerin karsılığını dert etmez.
İyi forumlar