pot fiyatları hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

priesttt

Üye
Katılım
14 Haz 2022
Mesajlar
413
Puanları
43
Sevgili jacques,

bi mükabele arzı ihsan eder hayırlara vesile olmasını dilerim :)
Selam

Sevgili İsmet Abi,

Değerli görüş ve önerileriniz için teşekkürlerimi bir borç biliniz, siz değerli kullanıcıların görüşleri bizler için çok önemli olduğunu hatırlamak isterim. Bu görüşler doğrultusunda oyunun gelişimine katkıda bulunduğundan hiç şüphe yok ki muteber bir seviyeye çıkaracağı da aşikardır.

Saygılarımla.
 

Maximiliantr

Üye
Katılım
13 May 2022
Mesajlar
208
Puanları
43
Yönetim bu tür konuları okumuyor bile. Şimdi bu mesajı yazdım diye bir mod alıntılarsa şaşırmam.
 

Vision

Senior Moderatör
Katılım
12 Kas 2020
Mesajlar
1,265
Puanları
113
Arkadaşlar bu konu hakkında belki yüzlerce konu açıldı, inanılmaz tepki topladı. Bazen konular polemikler nedeniyle silindi, çoğu zaman da görmezden gelindi.
İstediğiniz kadar isyan edebilirsiniz, görmezden gelindikten sonra bir sonu yok. Yönetim bu duruma asla el atmadı, atmıyor aksine herkesi pus'tan pot almaya yönlendiriyor. Oyunu 1 aydır aralıksız oynayıp, farm yapan arkadaşlar 1 ay'da pota ne kadar verdiğini hesaplarsa, savunan arkadaşların da pota ne kadar harcadığı ortaya çıkacaktır. Bunu şimdiden körü körüne savunuculara ithafen yazdım.

Yönetimden ekibin gelişmesi, unreal kısmında TR'de çalısan çok az insan olduğu bu sebeple zorlandıkları söylendi. Yurt dışı kaynaklı kur dolayısıyla çalısamadıkları da belirtildi. Elbet oyunun geliştirilmesi için bir fon gerekiyor ancak. Keşke kalan 2500 kişiyle pot üzerinden kazanç sağlamak yerine 10.000-20.000 kişiye ucuz yollu pus sağlayarak sürümden kazanarak yapsalardı. Eminim çok daha fazla gelir sağlanırdı, o pot 1.000 tane degil 3.000 olsa kimsenin sesi çıkmazdı, binlercesi şikayet etmeden alırdı.
Sırf karakterim hoş görünsün, kastığım karakterim gözüme hoş gelsin diyen herkes düşünmeden kostüm, kanat, pelerin alırdı. Ancak göze hitap etmesi için hiç bir işe yaramayan 3-4 parçaya bile suan 200-250 ayırmak gerekiyor.
Güncel RPG'lerin pus sistemlerinin gözden geçirilmesi gerekiyor. Rpg'de düşünülmesi gereken son şeyler olmalı (Pot, kostüm, kanat vesaire)
Yönetim bu tür konuları görmüyor. Bir umuttur görür diyerekten tekrar yazdım.
Bu arada oyunu sevmeme rağmen, bıraktım oynamıyorum. Erken erişim bitip, yeni bir sunucu gelene kadar da düşünmüyorum.
Umarım bu tür problemlerin hepsi çözülür. Farm atan potunu, alamadığı drobu, kaybettigi saatlerin karsılığını dert etmez.
İyi forumlar
Yaptığınız bu yorumun çok acımasızca olduğunu söylemek zorundayım. Aramızda mutlaka erken erişimin ilk günlerinde oynayan oyuncular vardır. Yönetim tek hamlede potları mağazadan kaldırdı, fakat oyuncuların gerek discord gerekse forum üzerinden "çok yoğun" baskısı üzerine tekrar eklemek zorunda kaldı. Bu günleri hatırlayanlar mutlaka vardır. Rise Online World ekibi, kısa vadede büyük kazançlar elde etmek istemiyor arkadaşlar, zaten gördüğünüz üzere neredeyse her ay büyük oyun fuarlarında etkinlikler düzenleniyor, bunların maliyetini araştırın lütfen. Haklı olduğunuz kısımlar yok değil, 1000 adet olan sayı arttırabilir veyahut npc üzerindeki potların coins miktarı düşürülebilir. Bunların hepsi yapılabilir ama dengeyi kurmak inanın çok zor, öncelik verilen büyük sorunlar düzeltilince sıra gelecektir mutlaka. Ekstra olarak sizin özelinizde konuşmuyorum fakat firmayı her konuda art niyetli göstermeye çalışan bazı kullanıcılar var, lütfen bu olayı biraz törpüleyelim.
 

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Katılım
21 Eki 2020
Mesajlar
1,461
Puanları
112
Potion fiyatları ile alakalı herhangi bir işlem gündemimizde bulunmuyor arkadaşlar. Bu nedenle konunun farklı yerlere gitmemesi için konuyu kilitliyorum. Ekstra bir sorun olduğunu ve indirim vb istekleriniz için destek bileti atın lütfen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt