Arkadaşlar, mesajıma yazdığınız cevaplarınızın hepsini dikkatle okudum fakat sizin gibi agresifleşmek yerine bazı mantıklı çözümler ve tezler sunmak istiyorum. Bu etkinlik, elit asas ile farmcının savaşı değil,
oyunun genel dengesini sağlama amacı taşıyan bir aksiyonun bir parçasıdır. Bu nedenle, bu konuya tarafsız bir bakış açısıyla yaklaşmanız önemli. Bowla giren kişileri sadece asaslar değil bütün sınıflar kesiyor.
- Hagard'daki Tyrant/GrimReaper/UndeadKing görevlerini tek başınıza yapamıyorsunuz ve bu görevler için bir partiye katılmanız gerekiyor. Aynısı 25 kill görevi için de geçerli. Tek başınıza yapmanız zor olacaktır. Her akşam onlarca kişi flood atıyor kill görevi partisi için.
- Oyunda karakterimizi oluştururken IRK ve SINIF seçimi var PVP veya PVE seçimi bulunmuyor.
Bu demek oluyor ki; PVP oyuncusu olarak itemlerinizi geliştirmek için MOB'ları kesmeniz ve zindanlara girmeniz gerekiyorsa, PVE oyuncusu olarak da sadece 1 zindan için gerekli olan 25 kill'i almanız gerekebilir ve bunların ikisi de bir kitleyi diğerine zorlamak anlamına gelmez.
Parti bulamıyorum şikayeti oldukça yaygın, bu konuyu daha spesifik bir şekilde ele alalım:
- Yetersiz itemli Asas: Okçu olup okçu partisine girerek partisi ile son vuruş yapa yapa ilerler. (En popüleri)
- Yetersiz itemli BP: Int olup görev armorlarını taktıktan sonra eline 80m değerindeki +3 Equalizer'ı aldığında 1300 def 8k hp ile ihtiyaca göre cc ya da db oynayabilir.
- Yetersiz itemli Mage: TP mage olup ortalama kalkan ve görev armorları ile herhangi bir partiye girebilir. MP kalıp mage'i eksik olan bir partiye girebilir.
- Yetersiz itemli Warrior: Bu aralarından parti bulması en zoru evet ama warrior bir ekip karakteri ve partisine bağımlı bu sadece bu görevde değil oyunun her alanında geçerli.
Oyunda düşük eşyalara sahip olsanız da doğru stratejileri kullanarak rahatlıkla bu görevi yapabilirsiniz.
Bu maddeler, 25 kill almak için geçerlidir, kimse prime zamanda bowlda 8v8 atın demiyor zaten. Uzun bir süredir bu oyunun içinde bulunuyorum ve bu önerileri deneyimlerime dayanarak sunuyorum. Lütfen oyunun daha iyi bir dengeye sahip olması için birlikte çalışalım.
Not: Saat konusunda size katılıyorum bence de yapılmış olan tüm görevler öğlen 12'de zindan hakları ile beraber sıfırlanmalı.