Premium Kill Dungeon Hk.

DeniRo

Üye
Merhaba arkadaşlar ve Rise online yönetimi.Günde oyuna 3 4 saatini ayırabilen insanlar zindanlara girebilmek için 25 kill nasıl alabilecek.Adamın zaten kısıtlı vakti var.Onu geçtim İnsanlar zindanlara neden giriyor item düşürüp kendini geliştirmek için peki yeni başlamış yada itemi pek olmayan adam nasıl 25 kill alacak bunu düşündünüz mü?Onuda geçtim malum droplardan herkes şikayetçi aylardır drop yok ee ozama premium alacağım kill alacağım zindana gireceğim ayda 1 tane drop alacağımın garantisi yok. Ozama premiuma para vereceğime kill ile uğraşacağıma insalar gider GB çeker item alır.Ozaman nerede kaldı oyunun zevki.Saygılarımla.

bitter

Üye
25 kill görevi için gereken itemler: Görev elite armorları ve +7 herhangi bir silah.
Görev için herhangi bir saat sınırlaması yok.
Oyuna yeni başlamış olan birinin bile maksimum 1 saatini alır.

Sadece zindana girip oyun parası ile 30m değerinde bir premium (günde 1m) neredeyse zindandan çıkan coinler ile eşdeğer.

Bunların hiçbirini yapmayan biri üstüne 5 farklı günlük zindandan sadece birine (kaleb) giremediği için oyunu bırakıyorsa kusura bakma da zaten en başından beri oyunda hiç olmamış demektir zaten.

JohnPlane

Üye
25 kill görevi için gereken itemler: Görev elite armorları ve +7 herhangi bir silah.

Sadece zindana girip oyun parası ile 30m değerinde bir premium (günde 1m) neredeyse zindandan çıkan coinler ile eşdeğer.

Bunların hiçbirini yapmayan biri üstüne 5 farklı günlük zindandan sadece birine (kaleb) giremediği için oyunu bırakıyorsa kusura bakma da zaten en başından beri oyunda hiç olmamış demektir zaten.
Bu kafayla PVE oynayan insanları anlaman mümkün değil senin. Ama Premium konusunda haklısın Premium parası kendisini çok rahat amorti ediyor. Kaleb için kill görevi tamamen saçmalık.

DeniRo

Üye

Adamlarda olmuş +5 takılar falan me görev iteminden bahsediyorsunuz hiç mi youtubeye falan bakıyorsunuz.Adam olmuş 85 elinde vixen kill alamayıp bırakıyor.Nerde öyle görev itemi ile pk.O görev itemleriyle seni bırak kill almayı seni towndan dışarı çıkaramazlar.

JohnPlane

Üye
Adamlarda olmuş +5 takılar falan me görev iteminden bahsediyorsunuz hiç mi youtubeye falan bakıyorsunuz.Adam olmuş 85 elinde vixen kill alamayıp bırakıyor.Nerde öyle görev itemi ile pk.O görev itemleriyle seni bırak kill almayı seni towndan dışarı çıkaramazlar.
bugün 4 saat uğraştım 10 kere pt dağıldı bu görev bitmez diye 75 kill görevinde, 25 kill görevi bitirene kadar bile millet çatlıyor. Üst seviye ekipleri saymıyorum tabiki 2 dk da bitiren çok fazla ekip var hatta napıyorlar söyleyeyim mi yan çarlarına itemleri aktarıp geçip ordanda görevi bitiriyorlar.

keshapone

Üye

Görev itemleri ile görev yapılabildiğini zanneden kişi content creator... espri bu kadar :)

Her neyse...

25 kill casual oyuncular için oyunu bile bıraktırır bu düşündükleri kadar minimal bir istem değil, +3 den aşağı takıların nefes alamadığı savaş haritasında +0 herhangi bir takı alıp üstüne item dizmeye çalışan adama Allah sabır versin artık

Premium zorunluluğu ne kadar makul olsa da oyun bu şekilde p2w olmuştur, aksini iddia eden daha önce hiç oyun oynamamıştır.

Dediğim gibi premiuma karşı değilim ama zaten 4 tane dungeona 1.30 saat vakit harcıyoruz, 75 kill görevine vakit harcıyoruz hadi 2. Bi 75 görevi daha geldi ki bu opsiyonel diğeri gibi, ama 85 main dungeon için bide 25 kill e de vakit harcamak beni de üzülerek oyundan uzaklaştıracak, önemli olan kill değil vakit.

Umarım hatalarını kabul edebilecek kadar erdemli oldukları vakit çok geç olmamış olur, vesselam

Myra

Üye

Premium konusuna birşey demiyorum ama kaleb için her girmeye 1k BP alsa daha mantıklı olurdu. Bu arada söylediğin item kombinasyonuna sahip birini kimse pk partiye almaz. O item kombinasyonunda kimse tek başına adam da kesemez.

DenizBerat

Üye

Kafaya bak. Ben işten geliyorum zindanlar zaten 2 saat sürüyor. 1 saat de kill için mi koşturcam. Ki bu kill olayı yüzünden parit bulma süresi de en az 2 kat daha fazla sürer onuda hesaba katalım. Pc başinda pinekleyen, asosyal, pc haricinde hayatında herhangi bir önem olmayan, pc ile tamamen inorganik bağ oluşturmuş. Hayatı rise online dan ibaret kişiler için kill görevi sorun olmayabilir haklısın. NOT : PREMİUM KESİNLİKLE OLMALI İDİ ONDA SAKINCA YOK.

DeniRo

Üye

Bence bundan güzel bir youtube videosu çıkar.Görev itemleri ile kill almayı geçtikte görev itemleri ile hayatta kalma videosu

gaddarkerim

Üye

dayı basmıssın parayı almışssın itemleri zamanında verdıgın 50k suan 5k olmus bundan mutevellit sinirlisin sanırım .heryere kopy paste yapmışşın .sen şimdi 80 85 lvl görev ıtemlı bi krakter ile dw gıt 1 saatde kas 25 kill video al bizde gorup utanalım ..he oyle bı clandan 5 mage cagırırak degıl onlarca solo oyuncunun yaptıgı gibi solo video beklıyoruz..malum ınsanların aksamları 3 saat vakıtlerı var bunun ıcınde clan dc gıbı işlerle haşır neşir degıller..yani boş beleş insan degıller işleri var..şunu de anlayalım gıdın kardeşim oynamayın elıt asas abılerın pus harcamaları şirketi ayakta tutuyor size gerek yok de eyv deriz çeklırız bi köşeye..

gumuskaya

Üye
dayı basmıssın parayı almışssın itemleri zamanında verdıgın 50k suan 5k olmus bundan mutevellit sinirlisin sanırım .heryere kopy paste yapmışşın .sen şimdi 80 85 lvl görev ıtemlı bi krakter ile dw gıt 1 saatde kas 25 kill video al bizde gorup utanalım ..he oyle bı clandan 5 mage cagırırak degıl onlarca solo oyuncunun yaptıgı gibi solo video beklıyoruz..malum ınsanların aksamları 3 saat vakıtlerı var bunun ıcınde clan dc gıbı işlerle haşır neşir degıller..yani boş beleş insan degıller işleri var..şunu de anlayalım gıdın kardeşim oynamayın elıt asas abılerın pus harcamaları şirketi ayakta tutuyor size gerek yok de eyv deriz çeklırız bi köşeye..
nereye kesiyo ya battle pri ile hadi ben yanılıyomdur denem dedim okcudan asastan adam yakalayamıyon 2 saat uğrastım ha sansım olsa ks ile alırmıydım alırdım ama ks ile sinir krizi geçirmek için birebir şu anda oyunda sınıf değiştirme gelmeli bende okcu ya geçeyim z1z1 keyfime bakayım

SevimliPanda

Üye
25 kill Görevi yada 75 kill görevi rahatsız etmiyor aslında çoğu kişiyi. Rahatsız eden nokta görevi ne zaman teslim ettiysen ertesi gün aynı saate görevi alabilmen rahatsız ediyor!. Ben gece 12 de eve geliyim sonra 1 saate 25 kill yapıyım saat oldu 1, bekle şimdi kaleb zindan party toplansın, ortalama 30dk yada 1 saat sürebiliyor o saatler. Zindan bitti saat oldu 1 yada 1.30 barı dragon laire giriyim dersin, solo zindanlarla beraber saat oldu 2. Oyun harita geçişlerinde '' Dışarda da bir hayat var '' diyip oyuncuları saat odaklı titizlikle tutmaları rahatsız edici. Kill Görevi 25 degil 50 olsun ama saatleri ile bizi zorunlu tutmaları beni rahatsız etti ve belli ki bir çok oyuncuyu rahatsız etmiş.

bitter

Üye
Arkadaşlar, mesajıma yazdığınız cevaplarınızın hepsini dikkatle okudum fakat sizin gibi agresifleşmek yerine bazı mantıklı çözümler ve tezler sunmak istiyorum. Bu etkinlik, elit asas ile farmcının savaşı değil, oyunun genel dengesini sağlama amacı taşıyan bir aksiyonun bir parçasıdır. Bu nedenle, bu konuya tarafsız bir bakış açısıyla yaklaşmanız önemli. Bowla giren kişileri sadece asaslar değil bütün sınıflar kesiyor.

1. Hagard'daki Tyrant/GrimReaper/UndeadKing görevlerini tek başınıza yapamıyorsunuz ve bu görevler için bir partiye katılmanız gerekiyor. Aynısı 25 kill görevi için de geçerli. Tek başınıza yapmanız zor olacaktır. Her akşam onlarca kişi flood atıyor kill görevi partisi için.
  2. Oyunda karakterimizi oluştururken IRK ve SINIF seçimi var PVP veya PVE seçimi bulunmuyor.

Bu demek oluyor ki; PVP oyuncusu olarak itemlerinizi geliştirmek için MOB'ları kesmeniz ve zindanlara girmeniz gerekiyorsa, PVE oyuncusu olarak da sadece 1 zindan için gerekli olan 25 kill'i almanız gerekebilir ve bunların ikisi de bir kitleyi diğerine zorlamak anlamına gelmez.
Parti bulamıyorum şikayeti oldukça yaygın, bu konuyu daha spesifik bir şekilde ele alalım:

1. Yetersiz itemli Asas: Okçu olup okçu partisine girerek partisi ile son vuruş yapa yapa ilerler. (En popüleri)
  2. Yetersiz itemli BP: Int olup görev armorlarını taktıktan sonra eline 80m değerindeki +3 Equalizer'ı aldığında 1300 def 8k hp ile ihtiyaca göre cc ya da db oynayabilir.
  3. Yetersiz itemli Mage: TP mage olup ortalama kalkan ve görev armorları ile herhangi bir partiye girebilir. MP kalıp mage'i eksik olan bir partiye girebilir.
  4. Yetersiz itemli Warrior: Bu aralarından parti bulması en zoru evet ama warrior bir ekip karakteri ve partisine bağımlı bu sadece bu görevde değil oyunun her alanında geçerli.

Oyunda düşük eşyalara sahip olsanız da doğru stratejileri kullanarak rahatlıkla bu görevi yapabilirsiniz.

Bu maddeler, 25 kill almak için geçerlidir, kimse prime zamanda bowlda 8v8 atın demiyor zaten. Uzun bir süredir bu oyunun içinde bulunuyorum ve bu önerileri deneyimlerime dayanarak sunuyorum. Lütfen oyunun daha iyi bir dengeye sahip olması için birlikte çalışalım.

Not: Saat konusunda size katılıyorum bence de yapılmış olan tüm görevler öğlen 12'de zindan hakları ile beraber sıfırlanmalı.

Son düzenleme:

gumuskaya

Üye
Arkadaşlar, mesajıma yazdığınız cevaplarınızın hepsini dikkatle okudum fakat sizin gibi agresifleşmek yerine bazı mantıklı çözümler ve tezler sunmak istiyorum. Bu etkinlik, elit asas ile farmcının savaşı değil, oyunun genel dengesini sağlama amacı taşıyan bir aksiyonun bir parçasıdır. Bu nedenle, bu konuya tarafsız bir bakış açısıyla yaklaşmanız önemli. Bowla giren kişileri sadece asaslar değil bütün sınıflar kesiyor.

1. Hagard'daki Tyrant/GrimReaper/UndeadKing görevlerini tek başınıza yapamıyorsunuz ve bu görevler için bir partiye katılmanız gerekiyor. Aynısı 25 kill görevi için de geçerli. Tek başınıza yapmanız zor olacaktır. Her akşam onlarca kişi flood atıyor kill görevi partisi için.
  2. Oyunda karakterimizi oluştururken IRK ve SINIF seçimi var PVP veya PVE seçimi bulunmuyor.

Bu demek oluyor ki; PVP oyuncusu olarak itemlerinizi geliştirmek için MOB'ları kesmeniz ve zindanlara girmeniz gerekiyorsa, PVE oyuncusu olarak da sadece 1 zindan için gerekli olan 25 kill'i almanız gerekebilir ve bunların ikisi de bir kitleyi diğerine zorlamak anlamına gelmez.
Parti bulamıyorum şikayeti oldukça yaygın, bu konuyu daha spesifik bir şekilde ele alalım:

1. Yetersiz itemli Asas: Okçu olup okçu partisine girerek partisi ile son vuruş yapa yapa ilerler. (En popüleri)
  2. Yetersiz itemli BP: Int olup görev armorlarını taktıktan sonra eline 80m değerindeki +3 Equalizer'ı aldığında 1300 def 8k hp ile ihtiyaca göre cc ya da db oynayabilir.
  3. Yetersiz itemli Mage: TP mage olup ortalama kalkan ve görev armorları ile herhangi bir partiye girebilir. MP kalıp mage'i eksik olan bir partiye girebilir.
  4. Yetersiz itemli Warrior: Bu aralarından parti bulması en zoru evet ama warrior bir ekip karakteri ve partisine bağımlı bu sadece bu görevde değil oyunun her alanında geçerli.

Oyunda düşük eşyalara sahip olsanız da doğru stratejileri kullanarak rahatlıkla bu görevi yapabilirsiniz.

Bu maddeler, 25 kill almak için geçerlidir, kimse prime zamanda bowlda 8v8 atın demiyor zaten. Uzun bir süredir bu oyunun içinde bulunuyorum ve bu önerileri deneyimlerime dayanarak sunuyorum. Lütfen oyunun daha iyi bir dengeye sahip olması için birlikte çalışalım.

Not: Saat konusunda size katılıyorum bence de yapılmış olan tüm görevler öğlen 12'de zindan hakları ile beraber sıfırlanmalı.
yeni gene aynı yere varıyoruz illa bowl da asas yada okculara yem olucaz bizde diyoruzki bu kadar sistemi değiştiriyosanız sınıf değiştimeyi getirsinler +8 +9 itemi parayla alıp konusmak kolay tabi bi kaç klan var oyunun içine eden maalesef sizler değişmezsiniz sizler yüzünden oyun bitecek yazık gerçekten ...

Crafter DendroctonuS

Üye

sana tek bir sorum var bu saydığın itemli arkadaşları sizin gibiler partiye alıyor mu zannediyorsun da bu insanlar görevlerini yapsın ?

Eğer alıyorlar diyorsan sen başka oyundasın kardeşim , yok hayır rise online oynuyorum diyorsan her gece kapını çalarım beni partiye al bakalım ne kadar dayanabiliyorsun. PK zevkimizin içine edilmesin diye PvP atanlar bu tip zamanı kısıtlı olup sürekli pk atmayıp başka işlerle uğraşan insanları partiye almıyorlar.

Büyük puntolu yazdığıma yalan diyecek insan resmen yalancıdır. Kendini kandırmasın kimse

gumuskaya

Üye
Parayla item yapmış emek harcamamış sırf pk atayım adam keseyim para harcarım demiş kişiler 5 senede yapılacak itemi 2 ayda yapmış kişilker lütfen akıl vermesin
onların aklı bizdede var oyuna başladığımızdaki şartlar su an aynı mı değilmi
asaslara verilen ayrıcalıklardan sonra oyun zaten adaletsiz oldu sebebi bu para ile item alanlar oldu tekrar ediyorum o bi kaç klan diğer oyuna giderse eğer oyun daha oynanabilir olur
Tekrar ediyorum oyuna başladığımız şartlar değiştiyse sınıf değiştirmede gelsin oyun okcu asas mage arasında oynansın en güzeli içine edilen bi adelet sistemi sonrada dayatma sorun 25 kil değil adaletsizlik bi int olacakmısım bi battle pri saçma sapan akıllar biz bilmiyoduk onu sanki

PK dayatmasının sebebi o bikaç klan ve oyuncuları başka bitşey değil ....

DeniRo

Üye

1.Tamam madem ki itemsiz kill görevinde bu kadar iddalısın çek bir video kesmeden videoyu görelim.Tek başına itemsiz olacaksın bakalım kim alacak partiye.Haddar da satry partiye girerken adam üstüne başına bakıyor kaldıki pk da alacak.
2.Madem 25 kill alamıyorsun o zindana girme demeye getirmişsiniz lafı.Ben bu oyuna para veriyorum pre alıyorum başka şeyler alıyorum ben bunlardan yararlanmak zorundayım.Öyle ozaman o zindana girme öbürlerine gir öyle bir dünya yok.
3.Madem ki amaç 8 pc ile girenleri kaldırmak farklı çözüm bulun.Çok mu zor burada bir sürü insan tavsiye veriyor.Onlara bakın 1 ip den başka char giremesin oyuna bunu neden yapmıyorsunuz çok basit işimize gelmiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt