Öneri Premium Pazarda Satılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JaxSui

J
Selamlar,

Markette bir çok ürün oyun içinde pazarda satılabiliyor. Ancak premium oyun içinde satılamıyor direkt olarak hesaba kırık geliyor. Premiumun da oyun içinde alan kişinin satabilmesini düşünüyorum.
Nedenine gelecek olursak;

Oyun içinde kastığımız parayla satan birinden almak oyunda para kasıp aracı sitelere satıp-ki bu da legal değil- oradan almaktan daha iyidir.

Oyuna yani yönetime para vermek istemeyen ben kendi yağımda kavrulacağım diyen kişiler olabilir.

Rise cash almak istemeyen alamayan vs insanlar olabilir.

Olumsuz görünecek durum ise parayla alıp oyun içinde GB ye dönüştürecek insanlar diye düşünebilirsiniz. Ancak haliyle arcane SC potlar SC ler ve bir sürü market içeriği de pazarda satılıyor.

Saygılar.

chenjun

Üye
Oldu o zaman bize müsade hahahshsha yönetim nasıl para kazansın da oyun geliştirmeye harcasın?

JaxSui

J
Oldu o zaman bize müsade hahahshsha yönetim nasıl para kazansın da oyun geliştirmeye harcasın?
Hocam premiumu npc de satmayacaklar. Premium trade edilebilir olacak kısaca. Sen alacaksın rise cash ile pazara koyacaksın ben de senden alacağım.

bekirdemirr92

Üye
Bi premiumluk Cash alamayan varsa oynamasın abi oyundan daha önemli sorunları vardır. Pazarda premium satmak saçmalık.

IFIRTINAI

Üye
Selamlar,
Legal olmayan gold alım satımını yapan sitelerde rise cash kodlarının satılması kadar saçma bulduğum bir şey daha yok. Sponsor oldukları yayıncılar bile yayınlarında siteye gold satıp premium almanın nasıl yapıldığını anlatıyor. Yanlış yönlendirme olsa herhalde uyarı alırlardı takipçilerinize yasak olan bir şeyi önermeyin diye. Galiba oyun içinde itemleri chatten tl ile satmak isteyen flood tayfasının önüne geçmek için göstermelik bir yasak bu. Daha doğrusu oyun içinde gürültü kirliliğini engellemek için getirilmiş bir yasak. Öte yandan kafamda sürekli şu soru var, oyuna sponsor olduğunu açıklayan klasgame rise cash satarken neden gold alıp satmıyor, vatangame oyuneks gibi siteler de bildiğim kadarıyla birkaç aydır piyasada. Klasgame türk şirketi vatangame kıbrıs. hmm acaba?

Ayrıca sanırım mağazada premium hariç her şey trade edilebilir bildiğim kadarıyla. Premium un dışlanması saçma olmuş. Trade edilebilir olsa herkes için iyi olacak.

Zbam

Üye
Bi premiumluk Cash alamayan varsa oynamasın abi oyundan daha önemli sorunları vardır. Pazarda premium satmak saçmalık.
Neressi saçma keşke anlayabilsem sen satıcı olarak 2 tane alıcaksın premium shoptan 1 tanesini bana satıcaksın oyuna aynı para girecek sende gerçek paranı legal bir şekilde oyun golduna dönüştüreceksin oyun yapımcılarına katkı daha büyük olacak çünkü gb almak için illegal sitelere komisyon vermek yerine rise online a para kazandıracaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt