Priest Arkadaşlar Neden kimsenin Sesi çıkmıyor. ?

Geoo

Üye
Öncelikle belirtmek isterim ki ortalama 20 gündür 85 lvl im ve aralıksız PK atıyorum.

En büyük Sorundan başlayayım Bu sorunu hatayı yönetime defalarca iletmeme rağmen hala daha sonuç ve cevap almış değilim. Ve cevap olarak önerinizi ilettik diyorlar. (ÖNERİ) yalnız. LİNKİ aşağıda attım dileyen izleyebilir.

1.
-- Bu videodaki durum el düşme değildir. El düştüğü zaman sağ aşağıda Mor bi yazıyla Action İnterrupted! yazıyor. Burada ki durumu bana kim açıklayacak bildiğin karakter bozuk arkadaşlar ve günlerdir bu durumda oyun oynuyoruz. Bu sorun bir başka classda olsaydı ne olurdu örn. Bıçakçılar. ? Dahada kötüsü neden kimsenin sesi çıkmıyor.

- Videoda görüldüğü üzere 10 sefer attım ortala 8 sefer basmadı. Bunun haricinde diyom dikkat çekme isterim birde extra el düşme ihtimali mevcut. Gelde Priest oyna şimdi.

2. Bu karakterin yani Priest sınıfının eli neden bu kadar çok düşüyor. Zaten körü kitlemesi yavaşlatması skill karıştırması bitmezmiş gibi tam aksiyon alacaz heal tutacaz db atacaz hop el düştü PRESS OK. Tmm düşsün eyw da bu kadar oran fazla değilmidir Soruyorum. ?

3. Priest Master 25 skilini açmak için o kadar sc basmış gece gündüz exp kasmış biri olarak Üstüne 1 güncelleme geçmesine rağmen hala daha bozuk bug lu olması can skıcı diğer bir durum. - Kaldı ki defalarca Ticket atmama rağmen hala daha beklemedeyiz. Sorunu bilmeyenler için Skili kullandığınıda karşıdaki kişi Curse skilini attığı zaman HP sc niz buga giriyor. Daha kolay açıklamak gerekirse CF lerde Dash hızlı koşma sc nizin buga girmesiyle aynı olay.

4. 20 gündür solo pk atıyorum ve 140k BP kasmış olmama rağmen Priest Master 20 Damage skilindeki %300 extra damage Vurduğunu 1 kere görmüş değilim. O skilin oraya eğer bu şekilde durakcaksa KESİNLİKLE görüntü olarak orada yazıldığını belirtmek isterim.

5. Öldükden sonra kalkar kalkmaz hızlı bir şekilde el alışkanlığı olarak Kitap STR 30 diyeyim daha anlaşılır olur. Üstte Buga giriyor ve süresini göremiyoruz.

6. Priestlerdeki master 10 Ölümsüzlük skili bittiği zaman aylar geçmesine rağmen hala daha içimizden 30 sn saymaya çalışıyoruz. Ekranın kıyısına köşesine bir sayaç koyamadık mı gerçekten.

7. Bıçakçı sınıfı skill karıştırdığı zaman adını hatırlamıyorum; attığı zaman benim taaaa f5 de yada f6 da bulunan Basic Atac - Def Scrollarımı neden zorla kullandırıyorsunuz basmak zorunda değiliz. Tamam karıştırsında skilleri karıştırsın balıktır scrolldur bu gibi şeyler neden basmak zorunda bırakılıyorum. Exp Scroll basmışlığım bile var. Zorla daha doğrusu.

Karakter güçlensin şu class bu class nurf yesin davası yapmadım. Karakterin başlıca hatalarından bahsettim Lütfen konuyu Saptırmadan yorumlarınızı yaparsanız memnun kalırım.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER İYİ OYUNLAR DİLERİM...

El düşmeyle alakalı bir kaç resim ekledim. 100 lerce koyabilirim örnek olsun diye atıyorum.

Ekli dosyalar

• h1.jpg
    h1.jpg
    775.6 KB · Görüntüleme: 166
  • hhh.jpg
    hhh.jpg
    704.9 KB · Görüntüleme: 167
  • hhhh.jpg
    hhhh.jpg
    770.2 KB · Görüntüleme: 150
  • y1.jpg
    y1.jpg
    759.4 KB · Görüntüleme: 166

CrystalMaidenDota

Üye
Bu sorunların hepsi düzelse bile dvde 6asas 1priest 1mage solo bpleri tekleyen adamlara çözüm olmayacak. Komple pk mekaniği değişmedikçe bpnin pkdaki işlevsizliği düzelmez. Tabi bunların düzelmesi gerekiyor ama bunun dışında globale açılmak isteniyorsa ko kafasından çıkıp düzgün bir pvp sistemi getirmeleri gerekiyor.

ImAndruiLL

Üye
Gayet açıklayıcı olmuş çoğu sorunları dile getirmişsin emeğine sağlık bu konuda priestler olarak destek istiyoruz. İyi forumlar.

aspasdas

Üye
bp konusunda arkanda duracak çok az pvp oyuncusu var sesini yeterince duyurman diğer joblara göre zor çünkü çoğu bp oyuncusu haddar ve hagard farmcısı
bu yüzden bende keyif aldığım bp karakterimi bozdum rogue sınıfına geçtim hatırı sayılır düzeltmeler yapılıp pvp de hak sahibi olana kadar oynamayı planlamıyorum
elit karakterini nasıl oldu şimdiye kadar bozmadın tuhaf

Geoo

Üye
Şimdi Tekrar denedim Karşıda ki kişi tam R vururken %100 oranda alan DB skillerini atmıyor 3 kişi geldğinde sürekli R vurduklarını düşünün imkanı yok sen o Lan atac kırmayı atamayacaksın.

Lady

Üye
Bunu zamanında priestin eli çok düşüyor dedikten sonra bir ayarlama yapıldı dendi ve yama geldi. O zamandan beri güya düzeltilmiş hali bu. Daha da beter oldu.
Eskiden elimiz düşerdi sadece şimdi el düştükten sonra skill de atamıyoruz. Neredeyse yanımızdan rüzgar esse fail geçecek gibi.
Bunun yüzünden az küfür yemedim. Atmıyor skill diyorum bozuk diyorum, 5 kez basıyorum belki altıncıda atıyor ama iş işten geçtikten sonra. Kimse anlamıyor.
Sizde anlamıyorsunuz yönetim. Ticket falan atmak bahane, oyunun büyük bir bölümünü etkileyen böyle bir sıkıntıyı görmezden geliyorsunuz.

Opus Magnum

Üye
Üzerinize çok kişi atak yapınca Warrior un Blood Bath ve Endurance skilleri cd ye giriyor(mana da harcanıyor) ama aktif olmuyor. Kaç yamadır bekliyorum düzeltilir diye sallayan yok. Globale açılacaklarmış, aynen kardeşim cefasını biz Türkler süreriz sefasını yabancılar sürer artık. Hakkaten Türkün Türke yaptığı zulümun oyun versiyonu Rise Online.

Zafer1991

Üye
Priest karakteri bp-support olsun oyunda ne yazıkki cok önemli ana karakter olmasına rağmen hak ettiği ilgiyi göremiyor ve pvp kısmı cok kısa suruyor ve priestsız pvp partiler kuruluyor artık cunku beta asas betası prieste ıhtıyacları da yok bu yuzden mage team ve mele teamler aksiyon alamıyor. Bu arada user kaybı kacınılmaz oluyor ne yazıkki....

95 lvl gelir yakında

DracHeNNNNN

Üye
Sonuna kadar katılıyorum. Cok güzel bi konuya degindin. Gercek Bp oynayan Oyuncular Bu konudan Muzdarip beklıyoruz ki düzeltilsin ama bakıyoruz Hala yerınde sayıyor. Ne zaman Bpler Karater yerıne koyacak onu dusunuyoruzz........ Saygılarımla

RainOfFire

Üye
Mageler olarak biz sikayetiyiz, Priestler olarak sizler de sikayetcisiniz. Warrior sinifinin komple skill agaci yok. e onlar da sikayetci. geriye sadece rogue sinifi kaliyor . herseyleri fazla fazla var. butun DV asas olursa sasirmamak lazim. PK daki denge gelemdigi surece oyun olarak istediginizi getirin ilerleme saglayamazlar farkidna degiller. oyunu ayaykta tutan 1 Pk 2 craft 3 pazar. Pk dengesiz, craft icin asiri sacma seyler var, pazar icinde cop slotlarindan gelen para cok olmusz etkiliyor. Acilen birseyler yapilmazsa yonetim olarak, bu oyunu da diger oluleri narasina alabiliriz. Kendi ayaklarina sikmaktan baska birsey yapmiyorlar.

Otto

Üye
-Bıçakçı sınıfı skill karıştırdığı zaman adını hatırlamıyorum; attığı zaman benim taaaa f5 de yada f6 da bulunan Basic Atac - Def Scrollarımı neden zorla kullandırıyorsunuz basmak zorunda değiliz. Tamam karıştırsında skilleri karıştırsın balıktır scrolldur bu gibi şeyler neden basmak zorunda bırakılıyorum. Exp Scroll basmışlığım bile var. Zorla daha doğrusu.

-Karakter güçlensin şu class bu class nurf yesin davası yapmadım.

8 PC li farm nasıl gidiyor oyunun içinden geçmeye devam mı :D

ImShepty

Üye
Öncelikle belirtmek isterim ki ortalama 20 gündür 85 lvl im ve aralıksız PK atıyorum.

En büyük Sorundan başlayayım Bu sorunu hatayı yönetime defalarca iletmeme rağmen hala daha sonuç ve cevap almış değilim. Ve cevap olarak önerinizi ilettik diyorlar. (ÖNERİ) yalnız. LİNKİ aşağıda attım dileyen izleyebilir.

1.
-- Bu videodaki durum el düşme değildir. El düştüğü zaman sağ aşağıda Mor bi yazıyla Action İnterrupted! yazıyor. Burada ki durumu bana kim açıklayacak bildiğin karakter bozuk arkadaşlar ve günlerdir bu durumda oyun oynuyoruz. Bu sorun bir başka classda olsaydı ne olurdu örn. Bıçakçılar. ? Dahada kötüsü neden kimsenin sesi çıkmıyor.

- Videoda görüldüğü üzere 10 sefer attım ortala 8 sefer basmadı. Bunun haricinde diyom dikkat çekme isterim birde extra el düşme ihtimali mevcut. Gelde Priest oyna şimdi.

2. Bu karakterin yani Priest sınıfının eli neden bu kadar çok düşüyor. Zaten körü kitlemesi yavaşlatması skill karıştırması bitmezmiş gibi tam aksiyon alacaz heal tutacaz db atacaz hop el düştü PRESS OK. Tmm düşsün eyw da bu kadar oran fazla değilmidir Soruyorum. ?

3. Priest Master 25 skilini açmak için o kadar sc basmış gece gündüz exp kasmış biri olarak Üstüne 1 güncelleme geçmesine rağmen hala daha bozuk bug lu olması can skıcı diğer bir durum. - Kaldı ki defalarca Ticket atmama rağmen hala daha beklemedeyiz. Sorunu bilmeyenler için Skili kullandığınıda karşıdaki kişi Curse skilini attığı zaman HP sc niz buga giriyor. Daha kolay açıklamak gerekirse CF lerde Dash hızlı koşma sc nizin buga girmesiyle aynı olay.

4. 20 gündür solo pk atıyorum ve 140k BP kasmış olmama rağmen Priest Master 20 Damage skilindeki %300 extra damage Vurduğunu 1 kere görmüş değilim. O skilin oraya eğer bu şekilde durakcaksa KESİNLİKLE görüntü olarak orada yazıldığını belirtmek isterim.

5. Öldükden sonra kalkar kalkmaz hızlı bir şekilde el alışkanlığı olarak Kitap STR 30 diyeyim daha anlaşılır olur. Üstte Buga giriyor ve süresini göremiyoruz.

6. Priestlerdeki master 10 Ölümsüzlük skili bittiği zaman aylar geçmesine rağmen hala daha içimizden 30 sn saymaya çalışıyoruz. Ekranın kıyısına köşesine bir sayaç koyamadık mı gerçekten.

7. Bıçakçı sınıfı skill karıştırdığı zaman adını hatırlamıyorum; attığı zaman benim taaaa f5 de yada f6 da bulunan Basic Atac - Def Scrollarımı neden zorla kullandırıyorsunuz basmak zorunda değiliz. Tamam karıştırsında skilleri karıştırsın balıktır scrolldur bu gibi şeyler neden basmak zorunda bırakılıyorum. Exp Scroll basmışlığım bile var. Zorla daha doğrusu.

Karakter güçlensin şu class bu class nurf yesin davası yapmadım. Karakterin başlıca hatalarından bahsettim Lütfen konuyu Saptırmadan yorumlarınızı yaparsanız memnun kalırım.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER İYİ OYUNLAR DİLERİM...

El düşmeyle alakalı bir kaç resim ekledim. 100 lerce koyabilirim örnek olsun diye atıyorum.
EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM kanıtlı ispatlı bir yazı olmuş umarım gereğini en kısa sürede yaparlar .

Question-X

Üye
Magelerin hali ortada onlara ayar yapılmıyor , bp lerimi yapılıcak.^^

clarkk61

Üye
dostum bu paylaştığın okçuda da bulunuyor adam akıllı düzeltmek için biraz bekleyip hareket etmen gerekiyor okcuda da aynı bu şekil ok atmıyor 6 ay önce raporladım sen gene yeni bulmussun :D

Geoo

Üye
Arkadaşlar okçular mageler için ayrı konu açın OKçuların sorunlarını ben bilemem ama gayette atac yapıyorlar seri seri 5 5 li vuruyorlar ve vururkende acayip el düşüyor. Mageleride bilemem ama. Ben üstte skile 10 sefer bastım 8 ini basmıyor. Magelerde 10 sefer novaya basıp 8 kere basmama yad aokçularda 10 kere ok atıtm 8 kere atmadı gibi bir durum söz konusu deil suan için

ELYSIAN

Üye
Oyun erken erişimde olduğundan priestler senin gibi yürek tüketmek yerine başka joblara yönelmiş olabilirler.

priesttt

Üye
El düşme olayı bence belli bir damageden sonra gerçekleşmeli, her R skiline düşecekse sıkıntı bir de Asas kör atarken eli düşmüyor warrior skill vururken düşmüyor priestin magenin neden düşüyor? Esinlenilen oyundan gelen aslında olmaması gereken bir tür saçmalık. Dvde birisi bir joba atak yapıyorsa birisi illa yatmak zorunda mantığı yanlış adam yatmıyor aga işte manasını çeksin db yatar. İnanılmaz el düşmesi koymuşlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt