Priest Arkadaşlar Neden kimsenin Sesi çıkmıyor. ?

Zafer1991

Üye
hocam bayted vursun. hatta artık 5k 5.5k vurur 2950 ap var o charda.
2950 ap balık baştan kokar misali str 85 lvl warrior bytedle aynı ıtemlerı olan 3450 ap var denge nerde biri 5.5k vursun dersin biri 600 vurur :) Ben asasların yerinde olsam bu kadar bufflıyken konulara atlamam dikkat cekmem herseyınız var daha ne koycaklar 10k heal mi:)

bitter

Üye
yayından asas arkadai bu skilde sorun var diyor bir sonraki güncellemeye düzenleniyor. Benim Master 25 skilim neden 2. güncelleme geçmesine rağmen düzeltilmiyor.

Direk ticket attım sonraki güncellemede düzenlenir dediler eyw dedik. GÜncelleme geldi düzelmemiş tekrar attım gene sonraki güncelleme dediler. Aha geldi ne oldu şimdi tekrar ticket atacam gene sonraki güncelleme diyecekler. Çık işin içinden jksdhfkajsdf :)

O sırada "Bir sonraki güncelleme" düzelen assas skilleri:

Master 15 skilli açan bile yok kullanılmıyor. - 8 aydır hala düzelmedi.
Assas 80 görünmezliği çalışmıyor işlev dışı - Yaklaşık 2 aydır düzelmedi.
Master 10 Who Is Next skilli çalışmıyordu - Yaklaşık 6 ay sonra düzeldi.
Smoke Bomb objeye çarpıp çalışmaması - 5 ay sonra düzeldi, sonra oranı düşürüldü.
Kırmızı skillerin aynı vurması sorunu: 8 ay sonra düzeldi. (Ki bu da diğer joblara yarayan bir revize)
Hp veren low asas buildi: 9 ay sonra düzeldi. (Ki bu da diğer joblara yarayan bir revize)

Assas'ın buff yediğine dair kayda değer 1 tane yama notu yok 75 cap boyunca en kral asas savage 800 vura vura pk yaptı vs. vs.
Buradaki vurgu yönetime değil asasın kayırıldığı algısını yaratmaya çalışan rüya gören insanlara.

Son düzenleme:

Lady

Üye
Konuyu nereden nereye getiriyorsunuz ya helal olsun size. Gören de başlığın sanki priestin skill sorunlarıyla değil de asasların sıkıntılarıyla ilgili olduğunu zannedecek. Lütfen konuyu saptırmayın. Burada bir el düşme konusunda bir dengesizlik ve skill atamama sorunundan bahsediyoruz. Gelip konuyu baltalıyorsunuz her fırsatta. Eğer kendi sınıfınızda düzeltilmesini ya da gözden geçirilmesini istediğiniz bir nokta varsa lütfen gidin siz de bir konu açın.

Geoo

Üye

Smoke Bomb objeye çarpıp çalışmaması - 5 ay sonra düzeldi, sonra oranı düşürüldü.
Kırmızı skillerin aynı vurması sorunu: 8 ay sonra düzeldi. (Ki bu da diğer joblara yarayan bir revize)
Hp veren low asas buildi: 9 ay sonra düzeldi. (Ki bu da diğer joblara yarayan bir revize)

Assas'ın buff yediğine dair kayda değer 1 tane yama notu yok 75 cap boyunca en kral asas savage 800 vura vura pk yaptı vs. vs.
Buradaki vurgu yönetime değil asasın kayırıldığı algısını yaratmaya çalışan rüya gören insanlara.
Yahu kardeşim sülük gibisin yapıştın resmen git bir sorunun varsa konu aç nedir bu ya gelmiş skiller işlevsiz diyor yok 3 ay öyle oldu 5 ay böyle oldu gir konu aç aç. Anlamıyorsun karfeşim buff nurf derdimiz yok senin class en kötüsü tmm abi sen haklısın en iyisi sensin. En kötü classı sen oynuyorsun en güçlü Battle Priestler. Nurf gelsin Battle priestler asaslara 2 3 kere vurup öldürüyorlar sonra ağlıyorlar. Asas tek atsın suan ki durumu çok kötü. Bir asas neden bir Battle priesti 30 sn yede anca düşürebiliyor saçmalık. Asas skilleri neden bozukta Priestlerin bütün skilleri düzgün. Ellerini 1 kere bile düşüreremedik. Videolarıda üstte var zaten el düşme arttılsın.

Normalde yapmayacaktın gönlün olsun eğlen biraz bir dahaki yazılarını yorumlarını muhattaba alıpta okumayacağım.

Amacın açıkça ortada.

Mage arkadaşlar konu açmış oraya git aynı cevapları ver.
Warior arkadaşlar konu açmış orayada bekleriz.
Okçularda aynı şekilde bütün konulara o ender bulunmaz yorumlarını bekliyoruz.

Yayıncı olacak bide den git dc de sağda solda milleti tehtid et yok dv çıkamazsınız Kimse kasamaz heryer benim diye. İyi yayınların olsun.

Git abilerine haber sal Geoo yu kesemiyorum 3 5 kişi gidip darlayalım diye. :)

Son düzenleme:

bitter

Üye
Yahu kardeşim sülük gibisin yapıştın resmen git bir sorunun varsa konu aç nedir bu ya gelmiş skiller işlevsiz diyor yok 3 ay öyle oldu 5 ay böyle oldu gir konu aç aç. Anlamıyorsun karfeşim buff nurf derdimiz yok senin class en kötüsü tmm abi sen haklısın en iyisi sensin. En kötü classı sen oynuyorsun en güçlü Battle Priestler. Nurf gelsin Battle priestler asaslara 2 3 kere vurup öldürüyorlar sonra ağlıyorlar. Asas tek atsın suan ki durumu çok kötü. Bir asas neden bir Battle priesti 30 sn yede anca düşürebiliyor saçmalık. Asas skilleri neden bozukta Priestlerin bütün skilleri düzgün. Ellerini 1 kere bile düşüreremedik. Videolarıda üstte var zaten el düşme arttılsın.

Normalde yapmayacaktın gönlün olsun eğlen biraz bir dahaki yazılarını yorumlarını muhattaba alıpta okumayacağım.

Amacın açıkça ortada.

Mage arkadaşlar konu açmış oraya git aynı cevapları ver.
Warior arkadaşlar konu açmış orayada bekleriz.
Okçularda aynı şekilde bütün konulara o ender bulunmaz yorumlarını bekliyoruz.

Yayıncı olacak bide den git dc de sağda solda milleti tehtid et yok dv çıkamazsınız Kimse kasamaz heryer benim diye. İyi yayınların olsun.

Git abilerine haber sal Geoo yu kesemiyorum 3 5 kişi gidip darlayalım diye. :)

O Sırada "Priest problemleri" için masumca açılmış başlık:
(Konuyu asasa saptıranlar ektedir)

Ekli dosyalar

• image_2023-05-11_155628385.png
    image_2023-05-11_155628385.png
    128.3 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:

Geoo

Üye
onlara cevap verdiysen onlardan alıntı yapacaksın benim yazımdan yapmayacaksın o zaman forumu kullanmayı öğrenin az. Ben burada nerede demişim asas nurflensin BP ler buflansın diye az vuruyor çok vuruyor muhabbeti yapan ben değilim hatalardan bahsediyorum yalnızca. Kişisel bir sorunun vars aözelden ilet forumu meşgul etme

Lady

Üye
İnsanlar priestin sorunundan bahsederken gelip artık ne nedir herkes biliyor, ortaya dalga geçer gibi bir kırpılmış bir video koyuyorsunuz.
Sonra insanlarla dalga geçtiğinizde onları provake ettiğinizde olacak olanı bilmiyormuş gibi vay efendim asaslara saldırıldı mantığıyla masumu oynuyorsunuz.
Kusura bakmayın ama konuyu başından beri okuyup mantıklı düşünen bir kişi sizin oyununuza gelmez de yine de belirteyim istedim.
Yapmayın, tekrar söylüyorum kendi başlığınızı açabilir, sesinizi duyurabilirsiniz. Yoksa bu yaptığınız pasif saldırganlıktan başka bir şey değil.

dcdc

Üye
首先,我想声明的是,我已经 20 级平均 85 天了,我一直在扔 PK。

让我从最大的问题开始 虽然我一再向管理层提出这个问题,但我仍然没有得到结果和答案。作为回应,他们说我们已经转发了您的建议。(建议)单独。如果您想发布,链接可以在下面观看。

1.
-- 这个视频中的情况不是手掉。当手落下时,动作被打断,右下角有紫色文字!写。朋友们,你知道的那个会向我解释情况的角色坏了,我们已经在这种情况下玩了好几天了。如果这个问题发生在另一个类中会发生什么,例如。刀匠。?更糟糕的是,为什么没有人有发言权。

- 正如你在视频中看到的,我扔了 10 次,没有按 8 次。除此之外,我想提请注意我的二极管,还有可能额外的手掉落。现在玩 Gelde Priest。

2.为什么牧师这个角色落入他的手中如此之远?已经盲锁减慢了技能混合的速度,就好像全动作阿拉卡兹治疗图塔卡兹db阿塔卡兹跳手落下按OK。Tmm让它下降eyw不是我问的那么多率。?

3. 牧师大师 25 是另一个烦人的情况,因为有人按了如此 sc 打开技巧,因为有人日夜都在磨练经验 即使 1 次更新已经过去了,它仍然是更腐败的 bug lu。- 此外,尽管我反复提交门票,但我们仍在等待。对于那些不知道问题的人,当你使用Skili并且其他人抛出诅咒风格时,你的HP sc进入了错误。为了更容易解释,在 CF 中,Dash 与快速运行的 sc 进入错误时的事件相同。

4.我已经单独pk20天了,虽然我收缩了140k BP,但我还没有看到它在牧师大师20伤害等级300中达到1%的额外伤害。我想指出的是,如果这种风格要像这样停在那里,它肯定会作为图像写在那里。

5.死后一起床,如果我说书 STR 30 是一种快手习惯,那就更容易理解了。在顶部我们进入布加,我们看不到它的持续时间。

6. 祭司中的大师 10 虽然不朽的天空结束已经过去了几个月,但我们仍然试图在自己之间数 30 秒。我们真的不能在屏幕边缘的角落放一个计数器吗?

7.当刀手将班级与技巧混淆时,我不记得他的名字;当它抛出时,我们不必按我的基本回形针 - 在 f5 或 f6 中 Def 滚动,你为什么要强迫我使用。好的混合技能混合鱼是滚动为什么我被迫按这样的事情。我什至有一个 Exp 滚动打印。更准确地说,是被迫的。

我没有提出加强性格和这个班级的案例 nurf yesin。我提到了角色的主要错误,如果您能在不转移主题的情况下发表评论,我将不胜感激。

提前谢谢你,祝你游戏好...

我添加了一些手滴的图片。我可以举100个例子。
您说得相当对 巫师太弱了 暴力巫师既然是打钱职业为什么技能也是400% 刀有混淆技能 有暴击加成 有突进 混淆技能一出 我们巫师基本就是死 那我们巫师怎么在血谷打钱? 一点生存余地都没 把弓和刀加强的有点过分了 我们应该选择退出游戏了

Otto

Üye
您说得相当对 巫师太弱了 暴力巫师既然是打钱职业为什么技能也是400% 刀有混淆技能 有暴击加成 有突进 混淆技能一出 我们巫师基本就是死 那我们巫师怎么在血谷打钱? 一点生存余地都没 把弓和刀加强的有点过分了 我们应该选择退出游戏了
Katılıyorum

Otto

Üye
İnsanlar priestin sorunundan bahsederken gelip artık ne nedir herkes biliyor, ortaya dalga geçer gibi bir kırpılmış bir video koyuyorsunuz.
Sonra insanlarla dalga geçtiğinizde onları provake ettiğinizde olacak olanı bilmiyormuş gibi vay efendim asaslara saldırıldı mantığıyla masumu oynuyorsunuz.
Kusura bakmayın ama konuyu başından beri okuyup mantıklı düşünen bir kişi sizin oyununuza gelmez de yine de belirteyim istedim.
Yapmayın, tekrar söylüyorum kendi başlığınızı açabilir, sesinizi duyurabilirsiniz. Yoksa bu yaptığınız pasif saldırganlıktan başka bir şey değil.
Adam laf değil icraat üretmiş, bu kadar boş lafa dayanamayıp kanıtlarını toplayıp gelmiş hala demogoji peşindesiniz. BP lerin problemi yok demiyor kimse sadece her şikayet asas üzerinden dönüyor ve bu bilerek yapılıyor nedeni ise rahatça farm atamamak.

Zafer1991

Üye
Adam laf değil icraat üretmiş, bu kadar boş lafa dayanamayıp kanıtlarını toplayıp gelmiş hala demogoji peşindesiniz. BP lerin problemi yok demiyor kimse sadece her şikayet asas üzerinden dönüyor ve bu bilerek yapılıyor nedeni ise rahatça farm atamamak.
Konuyu acanların farmla alakası bıle yok hala farm farm dıyerek algı yapmayın skilleri calısmıyor adam kanıtlarıyla koymus ağlamaya asaslar gelmıs sızınde skıllerınız calısmıyorsa asas konusu acın forumda herseyınız tam gercı suan en iyi class bence asas sorunların azlıgı bakımından niye priest konu acınca aglamaya gelıyorsunuz konu farm değil. support priestte aynı bp de aynı

Opus Magnum

Üye

Humm mevcut skillerini allah bilir güçsüz de buluyorsundur sen şimdi?

turkoglu

Yeni Üye
geoo gardasımla yayındayken bizde arenada test ettik ve ne yazıkkı haklıdır isyaninda hareket etmeden sikil atamıyorum bakın el dusme değil skil çalısmıyor bildiğin

Geoo

Üye
Bu ne abi peş peşe 2 3 sefer el mi düşer bıktım artık oyun oynayamıyorum. Keyif almaktan çok eziyet çekmeye gitti bu iş. Gelecek güncellemede birşeyler yapılmazsa YETER artık diyip oyuna veda edeceğim. Dv de Asas eğlendiriyorum bildiğin aksiyon alma şansım 0, el kalkmıyor. Çok saçma Ben olduğum yerde durup db atamadan heal atamadan 800HP Kırmızı POT basıp ne yapabilecem. Saygılar umarım düzelme olmazda salarım. 2 Aydır hatayı gönderiyorum kimsenin umrunda değil. Sizin değilse benim hiç değil. Saygılar.

priesttt

Üye
royal clanı öyle istediği için elle düşme olayı abartılmış

Geoo

Üye
Yeni Vİdeolar geldi Sağ alta dikkatli bakarsanız ve karakterin eline kaç sefer skill atmamış kaç sefer el düşmüş kararı siz verin.

2. Videoda O Alan atac kırma skilini karakter erken atsa belkide ölmeyecem oyun hatası yüzünden ben neden keyfimden oluyorum.

Saygılar.

Son düzenleme:

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Yeni Vİdeolar geldi Sağ alta dikkatli bakarsanız ve karakterin eline kaç sefer skill atmamış kaç sefer el düşmüş kararı siz verin.

2. Videoda O Alan atac kırma skilini karakter erken atsa belkide ölmeyecem oyun hatası yüzünden ben neden keyfimden oluyorum.

Saygılar.

Geri bildirimlerinizi destek bileti üzerindende yaparsanız süreç için iyi olacaktır.

Geoo

Üye
Geri bildirimlerinizi destek bileti üzerindende yaparsanız süreç için iyi olacaktır.
2 ay oldu 10 sefer ticket attık düzelip düzelmeyeceği konusunda bilgi alabilirsek karalterimizi bozacaz bozuk çünkü. Asasların critik skilinin 2 aydır çalışmadığını düşünün. Master 25 bekliyoruz 85 capten beri

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt