Pitou
Üye

Priest Debuff yeteneği hareket ederken animasyon iptal ettiğimizde kolu havadayken hızlı atıyor. Olduğu yerde yeteneğini kullanınca elini aşağı indirip geç atıyor. Bu sorunu yetkililere bildirdiğimde bana bunun böyle olması gerektiğini ve gayet normal olduğunu bildirdiler . Bunu ben sizinlede paylaşmak istedim. Ben Priest oyuncusuyum doğrusu bana göre resimde belirttiğim gibi hem hareket halinde hem de olduğu yerde durunca elini karşıya doğru yönlendirdiğinde skili atması gerekiyor. Bu durumun acilen düzeltilmesini istiyorum. Lütfen karakteri gerçekten bilen oyunculara kulak verin.
Not: Sadece debuff değil dispel yeteneğide aynı mantıkla çalışması gerekiyor bu animasyonu yapan her yeteneğin bu şekilde düzeltilmesi gerekiyor. Size çok basit bir şeymiş gibi gelebilir fakat pvp de çok önemli detaylar bunlar.
Not: Sadece debuff değil dispel yeteneğide aynı mantıkla çalışması gerekiyor bu animasyonu yapan her yeteneğin bu şekilde düzeltilmesi gerekiyor. Size çok basit bir şeymiş gibi gelebilir fakat pvp de çok önemli detaylar bunlar.
Son düzenleme: