İstek Priest Debuff skill mekaniği

Pitou

Üye
Priest Debuff yeteneği hareket ederken animasyon iptal ettiğimizde kolu havadayken hızlı atıyor. Olduğu yerde yeteneğini kullanınca elini aşağı indirip geç atıyor. Bu sorunu yetkililere bildirdiğimde bana bunun böyle olması gerektiğini ve gayet normal olduğunu bildirdiler . Bunu ben sizinlede paylaşmak istedim. Ben Priest oyuncusuyum doğrusu bana göre resimde belirttiğim gibi hem hareket halinde hem de olduğu yerde durunca elini karşıya doğru yönlendirdiğinde skili atması gerekiyor. Bu durumun acilen düzeltilmesini istiyorum. Lütfen karakteri gerçekten bilen oyunculara kulak verin.
Not: Sadece debuff değil dispel yeteneğide aynı mantıkla çalışması gerekiyor bu animasyonu yapan her yeteneğin bu şekilde düzeltilmesi gerekiyor. Size çok basit bir şeymiş gibi gelebilir fakat pvp de çok önemli detaylar bunlar.
doğru hareket.png

Son düzenleme:

Nart

Üye
Seni yanlış anlamış yetkililer sanırım. Priest skillerinde hata var. Katılıyorum.

Pitou

Üye
Seni yanlış anlamış yetkililer sanırım. Priest skillerinde hata var. Katılıyorum.
Yanlış anladıklarını düşünmüyorum her şeyi görsel ve video eşiğinde paylaştım. Defalarca attım özelden görüştük ama şuan ki halinin iyi olduğunu düşünüyorlar. Ben bu mekanikleri çok iyi bilen biriyim. Ben ve benim gibi karakteri çok iyi bilen oyuncuları dinlemeleri gerekiyor. Yeri geldi dinlediler de yeni patchde daha erkene çektiklerini söylediler ama bu sefer daha kötü oldu kolu havadayken tbl gibi atmaya başladı skilleri.

Nart

Üye
Yanlış anladıklarını düşünmüyorum her şeyi görsel ve video eşiğinde paylaştım. Defalarca attım özelden görüştük ama şuan ki halinin iyi olduğunu düşünüyorlar. Ben bu mekanikleri çok iyi bilen biriyim. Ben ve benim gibi karakteri çok iyi bilen oyuncuları dinlemeleri gerekiyor. Yeri geldi dinlediler de yeni patchde daha erkene çektiklerini söylediler ama bu sefer daha kötü oldu kolu havadayken tbl gibi atmaya başladı skilleri.
Biz sorunun farkında olduklarını ve düzelteceklerini düşündük hep. Aynı sorun açık betada devam ederse biz de kapsamlı şekilde raporlarız.

Sis

Üye
Kesinlikle katılıyorum, debuff'a bir reaksiyon vermek isteyen karşı priesti yanıltacak ve PVP mekaniğinde bir kırıklık oluşturacaktır. Priest karakterinde çok fazla problem olduğunu düşünüyorum. Umarım açık betada düzeltilmiş olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt