KaronLethe
Üye

Oyunun başından beri priest oyuncusuyum. Oyun başında herkes priestler çok güçlü, çok hasar atıyor zaten db de atıyor bari hasarlarını düşürün gibi başarılı yorumlarla priest karakterine nerf üzerine nerf yedirmeyi başardılar. Tek bir priest oyuncusu dv de rahat bir farm atamıyor (yapılan slot baskınları.), karşı taraf hantal bir karakter değilse 1v1 e de giremiyor. İster int olun ister bp her türlü gelen geçen yatırıp geçiyor. Priest bir oyuncunun tek avantajı kendine heal + buff ya da karşı tarafa db atabilmek iken ,oyun tarafından oyunculara sunulan sc kağıtları ile bir oyuncu zaten kendi canına 2500hp buff ve 300 def basabiliyor. He şimdi ama size de 3000 can ve 350 def geldi diyen arkadaşlar olacaktır lakin ben zaten bir priest oyuncusuyum bunları yapabilmem lazım yoksa benim ekstra bir özelliğim kalmıyor. Oyuncular alsın diye sc kağıtlarını getirdiniz priestlere ekstra skiller koydunuz ama benim tek bir skill masrafım kafadan 50m açsam ne değişecek zaten assas karakter elini kolunu sallaya sallaya gelip tek atıp gidiyor. Bütün karakterlere karşı iyi niyetli değişiklikler sarf edilirken priest sınıfı neden bitiriliyor? Lütfen bu başlığı sadece bp pri olarak değerlendirmeyin. Cf'lere katılıyorum int priyim 1k üstü defim var Warrior oyuncusu 3 atıyor,Mage staff ata ata kesiyor ya da novaya patates oluyorsun, assaslar zaten sv sahibi gibi direkt gelene gidene tek,tek atamadığıyla da 5 dk vs atıyor dip dibe ve kesiyor(gözümle gördüm.). Assas ya tek atar ya da kaçar benim bilidiğim. Pk zamanı ise heal kalkıp inene kadar takım benim heal mesafesinden çıkmış oluyor ve yetişmekte zorluk yaşıyorum, ozaman bize de ekstra %15 hızlı koşma sc si gelsin ozaman assalara da %20 hızlı koşma skili ama 1 gb ile anca açılabilir olsun ya da loop sc si getirin. Priest kendine buff atıyo evet heal atıyor evet e zaten oyunda bunu yapamayan karakter kaldı mı ? Ben farm yaparken tek yemekten, sırf zevk almak amaçlı pk adı altında slotları darlayan ve bedava bp kasan asasları izlemekten sıkıldım.4 tane assas geliyo bir anda tek atıp gidiyor abicim zaten 1 taneniz yeterken neden 4 mesela
. Bu size ağlama gibi gelebilir ama bence kendi hakkımı savunmak oluyor ve benim clanım çoğunlukta priest oyuncu hepsi aktif 20 kişiye yakın bir clan ve hepsi aynı şeyi söylüyor.Forum da bu başlığı oluşturduk umarım sizlerde tepkilerinizi, yorumlarınızı belirtirsiniz . Son olarak bu oyun prieste nerf getirmekte ısrarcı devam edebilir kendi kararları ama bizde clan ca oyunu bırakma kararı alabiliriz bu da bizim kararımız.
Keyifli Forumlar...
Keyifli Forumlar...