Priest nerf

Gensuke

Üye
Bu arada dünyanın en kötü nerfü. Ben belki bu silah 125 AP olduğu için BP jobunu açıp, kasıp, emek verip level yükselttim, item yaptım vs. bunun AP sini sonradan düşürmek nasıl bir amatörlük. Sırf bu yüzden bütün yan karakterlerim BP olduğunu varsaysak ben yeni job için premiuma para vermek zorunda mıyım?
ben bunu rogue kolluklarıdan poision damage silindiğinde yazmıştım dedim ben +7 kolluk basıp ucuza sattım çünkü görev kolluğu daha iyiydi sonra görev kolluğundan posion hasarını kaldırdılar eee noldu kolluk fiyatları arttı sonra burda hayatında ko dan başka mmorpg oynamamış insanlar geldiler her oyunda böyle düzenlemeler falan olur diye bişeyler zırvalamaya başladılar :D neyse yarın sizin de başınıza elbet gelecek bu tarz bir olay o zaman da dersiniz bunları

ReginaMeis

Üye
Arkadaşlar, asas oynayanlar kral gibi gezmeli malesef ki. Eğer asas kesebilen bir job varsa, o her türlü nerflenir bu kanundur. Adamlar dünyanın parasını verip karakter dizip tek yemek istemiyorlar. Bu oyuna para yatıranın sözü geçer. Onun için özel hususi güncellemeler bile getirilir ki getirildi. Bu böyle geldi, böyle devam edecek malesef arkadaşlar. Eleştirmeyin. "Zırlıyor" oluyorsunuz sonra. Eleştiri kaldırmayan bir topluluğa yapılacak en güzel şey, o ortamı terk etmektir.

Witch_King

Üye
Arkadaşlar, asas oynayanlar kral gibi gezmeli malesef ki. Eğer asas kesebilen bir job varsa, o her türlü nerflenir bu kanundur. Adamlar dünyanın parasını verip karakter dizip tek yemek istemiyorlar. Bu oyuna para yatıranın sözü geçer. Onun için özel hususi güncellemeler bile getirilir ki getirildi. Bu böyle geldi, böyle devam edecek malesef arkadaşlar. Eleştirmeyin. "Zırlıyor" oluyorsunuz sonra. Eleştiri kaldırmayan bir topluluğa yapılacak en güzel şey, o ortamı terk etmektir.
Süper. Tam olarak bu işte. Sözlerimize tercümanlık ettiğin için teşekkür ederiz.

Adv3NN

Üye
Süper. Tam olarak bu işte. Sözlerimize tercümanlık ettiğin için teşekkür ederiz.
sagol ya ben gideyim cara 10klık silah alayim elime sonra gidip takı set yapam 7k da ona bayılayım asas gelsin eline dual spike +8 taksın 20mden alip tek atsın miss. kusura bakmada ben öyle asasa 500 vurucaksam battel priest ile adam bana 1.5k patlıcaksa kırmızı skilleri 500 500 vurucaksa def hice sayip sagol harbi iyi para basmiş adam oluyor ben itemli itemsiz bp arasındakı farka kızıyorum adam item yapmiyor bpye 500 vuruyor ben item yapiyom ilah gibi car yapiyom 550 vuruyorum asas itemsiz 1.5k vuruyor itemli 2k patlatıyor aradakı fark bu dmg farkı daglar kadar gözle görülür ama bizde bi gözle görülür fark yok.

Tengrikut

Üye
daha çok düzenlemeler olur olmak zorunda

Son düzenleme:

Harley

Üye
Bp pri +8 set giyip defans olmaz ve şuan güçlü gözüküyor ama ezik olan biziz Biz itemlenince bp pri tek yiyor oyunun kuralı bu sizde +8 kıyafet basın ezik gezin iyi vurun iyi yiyin

mentalist1907

Üye
Bir taraf zafer kazanmış gibi mutlu, bir taraf kaybetmiş gibi. Çok ilginç.

Indark

Üye
diğer classların umrunda değil gibi pek onlar skill e nerf bekliyodu :D

Ouss

Üye
Yorumları okumak çok eğlenceli :D valla stres atıyorum.

Zbam

Üye
bi +6 cursed alın la görev itemının eski haline yakın vuruyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt