Indark
Üye

alt f4 ü koydum valla aynen öyleonu bunu bırakında moblar bugta kalıyor farkettiniz mi![]()
alt f4 ü koydum valla aynen öyleonu bunu bırakında moblar bugta kalıyor farkettiniz mi![]()
tabi asası db kullanmadan 1v1 de yenen bir karakter kesin tek yiyodursizin ağlamanız yüzünden nerf yedi halbuki zaten tek yiyen bir chardı ama işte naparsın neyse daha birşey yazmıcam kafa yapılarına bak![]()
db kullamadan mıtabi asası db kullanmadan 1v1 de yenen bir karakter kesin tek yiyodur![]()
ben bunu rogue kolluklarıdan poision damage silindiğinde yazmıştım dedim ben +7 kolluk basıp ucuza sattım çünkü görev kolluğu daha iyiydi sonra görev kolluğundan posion hasarını kaldırdılar eee noldu kolluk fiyatları arttı sonra burda hayatında ko dan başka mmorpg oynamamış insanlar geldiler her oyunda böyle düzenlemeler falan olur diye bişeyler zırvalamaya başladılarBu arada dünyanın en kötü nerfü. Ben belki bu silah 125 AP olduğu için BP jobunu açıp, kasıp, emek verip level yükselttim, item yaptım vs. bunun AP sini sonradan düşürmek nasıl bir amatörlük. Sırf bu yüzden bütün yan karakterlerim BP olduğunu varsaysak ben yeni job için premiuma para vermek zorunda mıyım?
Priesti komple silin de rahatlayalım ahahahaaşuan 2 tane priesti gördüm DV'de undead king farmı atıyorlar![]()
Süper. Tam olarak bu işte. Sözlerimize tercümanlık ettiğin için teşekkür ederiz.Arkadaşlar, asas oynayanlar kral gibi gezmeli malesef ki. Eğer asas kesebilen bir job varsa, o her türlü nerflenir bu kanundur. Adamlar dünyanın parasını verip karakter dizip tek yemek istemiyorlar. Bu oyuna para yatıranın sözü geçer. Onun için özel hususi güncellemeler bile getirilir ki getirildi. Bu böyle geldi, böyle devam edecek malesef arkadaşlar. Eleştirmeyin. "Zırlıyor" oluyorsunuz sonra. Eleştiri kaldırmayan bir topluluğa yapılacak en güzel şey, o ortamı terk etmektir.
sagol ya ben gideyim cara 10klık silah alayim elime sonra gidip takı set yapam 7k da ona bayılayım asas gelsin eline dual spike +8 taksın 20mden alip tek atsın miss. kusura bakmada ben öyle asasa 500 vurucaksam battel priest ile adam bana 1.5k patlıcaksa kırmızı skilleri 500 500 vurucaksa def hice sayip sagol harbi iyi para basmiş adam oluyor ben itemli itemsiz bp arasındakı farka kızıyorum adam item yapmiyor bpye 500 vuruyor ben item yapiyom ilah gibi car yapiyom 550 vuruyorum asas itemsiz 1.5k vuruyor itemli 2k patlatıyor aradakı fark bu dmg farkı daglar kadar gözle görülür ama bizde bi gözle görülür fark yok.Süper. Tam olarak bu işte. Sözlerimize tercümanlık ettiğin için teşekkür ederiz.
İtemli priestler mutlu, döner ekmekçiler üzülüyorBir taraf zafer kazanmış gibi mutlu, bir taraf kaybetmiş gibi. Çok ilginç.