Ayırt etmek zorunda değilim ya güzel arkadaşım. Saçma sapan önerilerimi de okumak zorunda değilsin. Her ama her konuda saçma sapan savunma yapmanı anlayamıyorum. Din gibi bağlanmanı anlıyorum ama inan bana umurumda değil. Benim gördüğüm tüm ptlerde ki priestler botla oynuyor oyunu. Bak gerçekten inana bana GRAM UMURUMDA DEĞİL. Adı koxpmuş, adı makroymuş, adı 7x miş... Bu adam pc başında değil. Kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz ama hile açıp oynuyor insanlar.
Senin oyunu sevmeni anlıyorum, her yorumumda da bu tarza aşina olmadığımı belirtiyorum. Gidip kendin gibi düşünen insanlarla muhatap olabilirsin rahatsızsan. İşte senin gibi insanların ptlerine girmek için yazı yazmaktan hoşlanmadığım için oyunu eleştiriyorum zaten. "Koxp ile Makroyu ayırt ediyorsunuz" etmem gerekiyor mu? Benim yalan söyleyeceğimi iddia etmek yerine herhangi bir ptye gelin benimle, chatten gönül rahatlığı ile insanlar elle kasmadıklarını yazıyorlar.
Daha okuduğunuzu anlayacak kapasiteniz yok, vermediğim öneriyi beğenmiyorsunuz. Öneri falan veren yok, hile ile oyun oynayanlar ptlere alınırsa hilesiz oyuncular oynayamaz cümlesi öneri değil. Hile olmadığını düşünüyorsanız düşünmeye devam edebilirsiniz ama bana yalancı deme hakkına sahip değilsiniz.
Pollyanna olmadığınızı varsayarak konuşuyorum, bu oyunda hile yok diyecek kadar körleşmişseniz size vahiy gelse yine akıllanmazsınız.