Öneri Quest Silahlarının Saldırı Gücü Çok yüksek Özellikle Priestin

Barljix1912

Üye
dostum priest questle cursed blade +7 arasında 1 ap fark var cursed blade +7 60m quest bedava o yüzden priestler item satın almıyor herkes quest item kullanıyo CURSED Blade nin dengi item swift shooter golden bow değil yani
bir arkadaş böyle bir şey demişti ben ona cevap vermiştim, yoksa oyunda silah konusu dengesi gerçekten başarısız, asaslar mesela eline spike 8 alan kral ilan ediyo kendini :D

WoxHades

Üye
20 senedir tezek online oynanıyor sen 3 ayda bıktınmı rise online dan?

Bu görev itemi bu şekil olmazsa yeni başlayan adamın şansı yok.

Burda olması gereken rare ve üstü silahların atak ve özellik olarak bufflanması.

Sence total 20-30 tane olan görev itemlerini mi nerflemek kolay yoksa oyunda olan tüm rare ve üstü silahları bufflamak mı? Birşeyler isterken olabilitesi yüksek şeyler istenmesi mantıklı rare ve üzeri belki 200 tane item var hangi birine buff atıcaklar?

Alkoer

Üye
Sence total 20-30 tane olan görev itemlerini mi nerflemek kolay yoksa oyunda olan tüm rare ve üstü silahları bufflamak mı? Birşeyler isterken olabilitesi yüksek şeyler istenmesi mantıklı rare ve üzeri belki 200 tane item var hangi birine buff atıcaklar?
Hepsine....

cebraaa

Üye
Bir priest olarak söylüyorum quest silahının 119 ap olması bu güzelim oyunu BİTİRİYOR tam bir saçmalık olması gereken saldırı gücü ( 100 ) priestlerin yüzde 90ı quest silahı takıyor kimse eline para verip silah almıyor zaten neden alsınki Cursed Blade +7 alsa 1 ap fark var 1 ap için 60m vermiyor yada ellerine giymek icin +1 alıp kimse upgrade yapmıyor piyasa çok durgunlaştı item fiyatları düşüyor aslında sadece priest de değil bütün karakterler için geçerli bence çok acil bir şekilde Quest silahlarının hepsinin aplerinin düşürülmesi lazım ve oyunda biriken goldun silinmesi için bir şeyler yapılmalı
60 m verse nolacak gene çok güçlü , Güçlü değil bak çooook güçlü
yahu asasım bak ani hasar çıkartmam lazım . bp 3 atıyor. farmda kutu vermıyor, sprint basıyor , 300 def basıyor, 2k buff atıyor, malice atıyor - Bence bp ye bide critic ekleyin - asasa nasıl olsa Critic gelmeyecek ya tam olsun uçan spike atsınlar hatta novada koyun

Alkoer

Üye
@CanavarHun çözüm fikrimin neyi hoşuna gitmedi acaba.

Sadece bir sınıfı nerfleyip onu oyunun başından itibaren item almaya zorlamakmı mantıklı yoksa tüm rare ve üstü silahlara 10-20 atak gibi buff yapıp itemli adamın farkının olmasımı?

Rare üstü silahları bufflarsın yinede tüm sınıflar görev itemiyle bir yere kadar gelebilir. Rare silah alacak parayı birşekil biriktirir.

Anlam veremedim tepkinize. Üstelik oyun içi gb azaltma lafları filan garip.

Pazarcımısınız? 2milyon TL paranız var piyasayı kontrol filanmı etmek istiyorsunuz?

AyZIT

Üye
genel olarak quest itemleri oyun ıcerısındekı ıtemlerın değerini düşürüyor nie gidip 2 3 gb para versın adam bu konuda haklılar bu sadece priest için geçerli bi konu degıl hepsi için geçerli epik bow ile quest bow arasında ap farklı yok sadece zehir farkları var çogu kişide buna pek takmıyor priestler içinde geçerli bi durum oyun içi item değeri cok etkilenıyor bence bunda cidden el atılmadıki en azından priest polemiği bitmiş olur insanlar saplantılı sekılde priestlerin dmg lerini eleştiriyor quest itemleri yüzünden.

CanavarHun

Üye
@CanavarHun çözüm fikrimin neyi hoşuna gitmedi acaba.

Sadece bir sınıfı nerfleyip onu oyunun başından itibaren item almaya zorlamakmı mantıklı yoksa tüm rare ve üstü silahlara 10-20 atak gibi buff yapıp itemli adamın farkının olmasımı?

Rare üstü silahları bufflarsın yinede tüm sınıflar görev itemiyle bir yere kadar gelebilir. Rare silah alacak parayı birşekil biriktirir.

Anlam veremedim tepkinize. Üstelik oyun içi gb azaltma lafları filan garip.

Pazarcımısınız? 2milyon TL paranız var piyasayı kontrol filanmı etmek istiyorsunuz?
dostum ben pazarcı değilim günce 12 15 saat oyun oynuyorum sorun sadece priestin quest silahı değil tüm jobların quest silahı oyunda en çok priest var diye ve bende priest oldugum için priestten örnek verdim quest itemlerin damageleri düşürülürse oyundaki item piyasası daha canlı olucak tüm silahlar kullanılabilir hale gelicek şuanda cok dengesiz oyun

CanavarHun

Üye
60 m verse nolacak gene çok güçlü , Güçlü değil bak çooook güçlü
yahu asasım bak ani hasar çıkartmam lazım . bp 3 atıyor. farmda kutu vermıyor, sprint basıyor , 300 def basıyor, 2k buff atıyor, malice atıyor - Bence bp ye bide critic ekleyin - asasa nasıl olsa Critic gelmeyecek ya tam olsun uçan spike atsınlar hatta novada koyun
sorun bp değil dostum priest sana malisli 3 atıyor itemin yoksa 2 atıyo ama asaslar priestin elinde kalkan yoksa tek atıyo kalkan varsa 2 atıyo heal çeviremesse 2ci vuruşta kesiyo 2 asasa dayanabilcek hiç bir job yok direk tekliyolar tek sorun quest itemlerinin aplerinin yüksek olması rare itemler şuanda vasıfsız

Son düzenleme:

acsmdm

Üye
sorun bp değil dostum priest sana malisli 3 atıyor itemin yoksa 2 atıyo ama asaslar priestin elinde kalkan yoksa tek atıyo kalkan varsa 2 atıyo heal çeviremesse 2ci vuruşta kesiyo 2 asasa dayanabilcek hiç bir job yok direk tekliyolar tek sorun quest itemlerinin aplerinin yüksek olması rare itemler şuanda vasıfsız
Merak ettim endgame itemleri gelince oyunu bırakacak mısınız ? Bir yerde gelişim duracak normal olarak. Yoksa Pk mı atacaksınız? Eğer bırakacaksanız zaten çok sürmez gelmesi kasar bırakırsınız, pk atacaksanız ise şu anda da atabilirsiniz. Oyundaki amaç pk çevirmek, bunu daha ucuz yapabiliyor olmanın daha kötü olduğunu mu savunuyorsunuz ? 2 saat oynayan adamla 4 saat oynayan adam arasındaki fark "şu an bile" sadece takılardan kapanmaz korkunuz olmasın. Oyunun çoğunluğu az saatler verebilen insanlar, bu adamlar bırakırsa bomboş serverda gezersiniz. Ve o çok korktuğunuz "GB ucuzlaması" daha hızlı olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt