R.ow Assıstant

MaRaKeSH

Üye
Bence kesinlikle iyi bir şey. insanları tekrar farma yönlendirecek gb trafiği yaratacak ve yeni bir düzen oluşturucaktır. ayrıca oyuna geç kalan yada kasamadığı için oynamayan çara para vermek istemediği için gelmeyen bir çok oyuncuyu tekrar oyna döndürür. ayrıca bence bu 70 lvl in geleceğinin de sinyalidir. alt yapısı hazırlanıyor.

birol2003

Üye
10 kişiden 9'unun makro kullandığı bu oyunda oto atağa karşı bu isteksizlik nedendir halen çözemedim. Sadece akşamları 3-4 saat online olabildiğim için ilk günden beri elle oynamayı tercih ettim, az oynadığım için halen lvl im 62, ama henüz makro kullanmayan bir elin parmaklarını aşmayacak kadar insanla tanıştım, en kötü ihtimal oto pot için bile kullanıyorlar, ama foruma geliyorum bir bakıyorum herkes meryem ana :) söyleyin siz hangi serverda iseniz bende oraya geleyim.

Vision

Senior Moderatör
Hayır birde yüzde 90 gelmesin sonucu cıkan anketi kaldırmaya da ugraşmışlar ona sevindim.
Yüzde 90 istemiyor ama olsun şirkete para lazım.
Yapmayacagız dediginiz ve yapmadıgınız bir şey kaldımı @Justice @SunRise
1- Hiçbir anket kaldırılmadı veya sonucunda değişiklik yapılmadı. Konu olduğu gibi duruyor, bkz; https://forum.riseonlineworld.com/konular/oto-atak-gelmeli-mi.12217/
2- Oyunda on binlerce kullanıcı varken, yaklaşık 300 kişinin katıldığı ankete göre herhangi bir karar verilmez. Ayrıca R.o.w asistan sisteminin hangi şartlarda geleceğini bilmeden bu şekilde eleştirmeyi doğru bulmuyorum.
3- Hiçbir yönetici tarafından oto atak tarzı bir sistemin kesinlikle gelmeyeceği söylenmedi, eğer kanıtınız varsa lütfen konuya ekleyin. Justice tarafından, 26 Kasım 2020 tarihinde açılan Tüm Sorular ve Cevaplar konusunda, hiçbir oyuncuyu üzmeyecek şartlarla oyuna entegre edilebileceği konusunda bilgi verildi.
Bkz; 38. Madde - https://forum.riseonlineworld.com/konular/rise-online-world-tum-sorular-ve-cevaplar.546/

enokaptan

Üye
Nasıl işleyecek peki bu asistan millet exp adı altında her slotu kapatırsa oyunun sonu olur demedi demeyin

DraeThyN

Üye
1- Hiçbir anket kaldırılmadı veya sonucunda değişiklik yapılmadı. Konu olduğu gibi duruyor, bkz; https://forum.riseonlineworld.com/konular/oto-atak-gelmeli-mi.12217/
2- Oyunda on binlerce kullanıcı varken, yaklaşık 300 kişinin katıldığı ankete göre herhangi bir karar verilmez. Ayrıca R.o.w asistan sisteminin hangi şartlarda geleceğini bilmeden bu şekilde eleştirmeyi doğru bulmuyorum.
3- Hiçbir yönetici tarafından oto atak tarzı bir sistemin kesinlikle gelmeyeceği söylenmedi, eğer kanıtınız varsa lütfen konuya ekleyin. Justice tarafından, 26 Kasım 2020 tarihinde açılan Tüm Sorular ve Cevaplar konusunda, hiçbir oyuncuyu üzmeyecek şartlarla oyuna entegre edilebileceği konusunda bilgi verildi.
Bkz; 38. Madde - https://forum.riseonlineworld.com/konular/rise-online-world-tum-sorular-ve-cevaplar.546/
Hangi on binlerce kullanıcı. Oyunda kesinlikle o kadar kullanıcı yok. En kral etkinliğe bile 2 bin kişi girmek için butona basıyor. Bu konuda şu kadarını söyleyebilirim oyun bakım çalışmasındayken bile Aarvad sunucusu yoğunluğu " YÜKSEK " görünüyor bana bunu nedeniyle birlikte açıklayabilir misiniz ? Oyuncuların oyuna giremediği bir bakım anında bir server yoğunluğu nasıl " YÜKSEK " görünebilir !!! Kusura bakmayın ama oyunu tam aktif oynayan 2 bin kişi civarında var ve bunların arasından 300 kişi ankete katılmışsa iyi bir sayı olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar asıl aktif olarak oyunu oynayan bu 300 kişinin görüşlerine saygı duyulmuyorsa da

Hafuj

Üye
oto atağa karşı biri olarak @Justice eğer bu sistemin oluşumunda var ise ben sistemin olumlu olacağını düşünüyorum. En azından row asistant ile coin drop kazanımı olmadan sadece exp odaklı bir sistem gelir diye umut ediyorum. kukla olur ayrı bir harita balık tutma olur artık nasıl mekanik olursa olsun amaç dışına çıkılmaz umarım

Vision

Senior Moderatör
Hangi on binlerce kullanıcı. Oyunda kesinlikle o kadar kullanıcı yok. En kral etkinliğe bile 2 bin kişi girmek için butona basıyor. Bu konuda şu kadarını söyleyebilirim oyun bakım çalışmasındayken bile Aarvad sunucusu yoğunluğu " YÜKSEK " görünüyor bana bunu nedeniyle birlikte açıklayabilir misiniz ? Oyuncuların oyuna giremediği bir bakım anında bir server yoğunluğu nasıl " YÜKSEK " görünebilir !!! Kusura bakmayın ama oyunu tam aktif oynayan 2 bin kişi civarında var ve bunların arasından 300 kişi ankete katılmışsa iyi bir sayı olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar asıl aktif olarak oyunu oynayan bu 300 kişinin görüşlerine saygı duyulmuyorsa da
Bu benim görüşüm, sizin görüşünüz farklı olabilir. 2000 kişinin katıldığı Blood Valley etkinliğinin 65 seviye ve 10.000 battle point şartı olduğunu da unutmayalım. Sunucu yoğunluğu konusunda ise, yeni UI geldiğinden beri aynı sorun var. Görsel bir bug olduğu ve oyunun oynanışını etkilemediği için geliştirici ekibin notlarında alt sıralardadır diye tahmin ediyorum.

Siz forum üzerinde 300 kişinin ankete katıldığını görüyorsunuz ama kaç kişinin destek bileti üzerinden bu tarz bir sistemi desteklediğini ve istediğini bilemiyoruz. Oyunu oynayan her kullanıcı forum kullanmak zorunda değil. Henüz R.o.w asistan sisteminin detayları açıklanmadan, bu kadar tepki gösterilmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Sistemin detayları açıklandıktan sonra, önerilerinizi ve eleştirilerinizi yaparsanız daha sağlıklı olacaktır. Şu an yapılan önünüze gelen yemeğin tadına bakmadan tuz eklemek gibi bir şey.

Archantos

Üye
Bu benim görüşüm, sizin görüşünüz farklı olabilir. Bahsettiğiniz etkinliğin 65 seviye ve 10.000 battle point şartı olduğunu da unutmayalım. Sunucu yoğunluğu konusunda ise, yeni UI geldiğinden beri aynı sorun var. Görsel bir bug olduğu ve oyunun oynanışını etkilemediği için geliştirici ekibin notlarında alt sıralardadır diye tahmin ediyorum.

Siz forum üzerinde 300 kişinin ankete katıldığını görüyorsunuz ama kaç kişinin destek bileti üzerinden bu tarz bir sistemi desteklediğini ve istediğini bilemiyoruz. Oyunu oynayan her kullanıcı forum kullanmak zorunda değil. Henüz R.o.w asistan sisteminin detayları açıklanmadan, bu kadar tepki gösterilmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Sistemin detayları açıklandıktan sonra, önerilerinizi ve eleştirilerinizi yaparsanız daha sağlıklı olacaktır. Şu an yapılan önünüze gelen yemeğin tadına bakmadan tuz eklemek gibi bir şey.
Selamlar Vision

Row asistan sistem detayları açıklanmadan tepki gösterme sebebimiz olacakları tahmin etmek ve öncesinde önlem almak için. Eğer ki drop ve coin atan haritalara Row asisten sistemi getirilirse slot mafyaları , birden fazla bilgisayar tek kişi farm atma olayı yükselecektir hatta şimdiden insanlar sistem toplamaya bile başlamış.

Öncesinde bu tarz konuların açılması size gerekenleri duymanız konusunda yardımcı olacaktır. Eğer ki drop ve coin olan haritalarda Row Asistan çalışırsa oyun için büyük bir yıkım olacak gibi duruyor. Bu yüzden konudaki tepki gösterilmesinin sebebini daha iyi anlayacağınızı umuyoruz.

Herkesin beklediği şekilde bir asistan getirirseniz her oyuncu bu durumdan gayet memnun olacaktır. Fakat bunun içinde insanları dinlemeniz ve anlamanız gerektiği düşüncesindeyim..

İyi günler

Vision

Senior Moderatör
Selamlar Vision

Row asistan sistem detayları açıklanmadan tepki gösterme sebebimiz olacakları tahmin etmek ve öncesinde önlem almak için. Eğer ki drop ve coin atan haritalara Row asisten sistemi getirilirse slot mafyaları , birden fazla bilgisayar tek kişi farm atma olayı yükselecektir hatta şimdiden insanlar sistem toplamaya bile başlamış.

Öncesinde bu tarz konuların açılması size gerekenleri duymanız konusunda yardımcı olacaktır. Eğer ki drop ve coin olan haritalarda Row Asistan çalışırsa oyun için büyük bir yıkım olacak gibi duruyor. Bu yüzden konudaki tepki gösterilmesinin sebebini daha iyi anlayacağınızı umuyoruz.

Herkesin beklediği şekilde bir asistan getirirseniz her oyuncu bu durumdan gayet memnun olacaktır. Fakat bunun içinde insanları dinlemeniz ve anlamanız gerektiği düşüncesindeyim..

İyi günler
Kesinlikle haklısınız. Herkes kaygılarını ve önerilerini düzgün bir dille anlatmış olsaydı, geliştirici ekipte konunun takipçisi olup oyuncuların geri dönüşlerini alırdı. Fakat henüz sistemin detayları açıklanmadan oyunun bittiğini, geri dönülemez bir yola girdiğini söyleyen kullanıcılar gereksiz bir panik havası oluşturuyor. Yazımın büyük bir çoğunluğu bu tarz düşünen kullanıcılar içindi.

ZarakiKenpachi

Üye
Bu özellik geldiği anda oyunu bırakma zamanı gelmiştir derim. Bu saatten sonra malum oyundan hiçbir farkı kalmaz. Gözünü bir zaman sonra herkesin para hırsı bürüyor anlaşılan . Aslında iyi olur oyunu bırakmak için bahane de olur birüsürü film dizi birikti izlemelik :D

Archantos

Üye
Kesinlikle haklısınız. Herkes kaygılarını ve önerilerini düzgün bir dille anlatmış olsaydı, geliştirici ekipte konunun takipçisi olup oyuncuların geri dönüşlerini alırdı. Fakat henüz sistemin detayları açıklanmadan oyunun bittiğini, geri dönülemez bir yola girdiğini söyleyen kullanıcılar gereksiz bir panik havası oluşturuyor. Yazımın büyük bir çoğunluğu bu tarz düşünen kullanıcılar içindi.
Evet panik havası oluşturmamak gerekiyor. Fakat bazı uygulamalarda oyun içine getirdikten sonra düzenleme yapıyorsunuz. Bu sistemde deprem etkisi yaratma olasılığı mevcut , eğer ki oyuna getirilmeden bilgileri paylaşılıp oyunculardan da geri dönüş olursa ve düzenleme yapılır ise sisteme kimsenin karşı çıkacağını düşünmüyorum

MaRaKeSH

Üye
herkesin endişesi kendince haklı sebepleri olabilir. ama sonuç itibari ile şu anda bile farklı yazılım yada macrolarla zaten yapan yapıyor ve ne kadar engellerseniz engelleyin gene yapılacak. bence her yenilik oyuna güzellik katacaktır ki oyun yönetimi bunu kötüye kullandırmaya müsade etmeyecektir

SesliBilgilerTR

Üye
Exp Kasamayan ve Uzun Süre PC de Kalamayanlara Çok iyi Olacaktır, Fakat En Önemli Nokta Görev slotları ve Oyunun Drop Dengesine Dikkat Ederek Gelmesi Olacaktır,

birol2003

Üye
Gelmemeli diyenler, gelirse bırakırım diyenler, köfte ekmekçilere gün doğar diyenler, kasacak slot bulamayacağız diyenler, mafya basacak diyenler, gb çok düşecek diyenler bla bla bla

kuzum siz hangi oyundasınız ?

merak eden saat ve kanal farketmeksizin shottslayer ve graveguard slotlarını bir gezebilirmi,

şakamı yapıyorsunuz dalgamı geçiyorsunuz anlamadım açıkçası, burdan tek çıkarım row asistant gelince sizlerin tekerinize çomak sokulacağından başka bir şey olamaz.

row asistant olmasa dahi mevcut ticari makro yazılımları ile zaten yapan yapacağını yapıyor buna niye itiraz etmiyorsunuz.

Varmısınız oto atak / row asitanta böylesine itiraz eden arkadaşlar

bugünden itibaren hepiniz en az 1 tane makro user videosu paylaşmaya açıkmısınız, hem video çekeceğiz hem rapor atacağız.

o zaman taleplerinizde samimi olduğunuzu anlayabiliriz, yoksa tamamen ekmek-köfte meselesi mi konu ?

murolity

Üye
macro ile asistan ı bir tutmak cahilliktir. Macro kullandığınızda bilgisayar başında durmak zorundasınız ancak asistan geldiğinde bilgisayar başında durmanıza gerek yok. oyun multi yi destekliyor ve bu yüzden 2 karakter oyuna sokabilecekler tek bilgisayardan. kişi 3 bilgisayar dan 2 şer karakter açsa 3 slota çöker ve elinden dahi alamazsın. Zaten slotta olan olaylara karışmıyorsunuz. Ayrıca slotlar zaten yetersiz. Koskoca haritada 1 tane yerde flame rock var. Koskoca haritada 1 yerde centaur var. Para kasmak isteyenler hep bu slotlara yönelecek peki tek başına farm atmaya çalışanlar hangi slota gidecek ? Şimdi konuşuyorlar daha sistemi belli değil diye ama bu yalan. Çünkü yararlı olmayan bir şeye kimse para vermez. Madem sadece exp kasılması için çıkardık diyorsunuz o zaman asistan ı kullananlar coin ve drop alamasınlar. Alan bunu bilsin buna göre hareket etsin. Günde zaten 3 saat oyun oynuyoruz onda da slotta millet ile kavga edeceğiz. Oyun stress atılmak için oynanır insanları strese sokarsanız niye oyununuzu oynasın ?

DraeThyN

Üye
Gelmemeli diyenler, gelirse bırakırım diyenler, köfte ekmekçilere gün doğar diyenler, kasacak slot bulamayacağız diyenler, mafya basacak diyenler, gb çok düşecek diyenler bla bla bla

kuzum siz hangi oyundasınız ?

merak eden saat ve kanal farketmeksizin shottslayer ve graveguard slotlarını bir gezebilirmi,

şakamı yapıyorsunuz dalgamı geçiyorsunuz anlamadım açıkçası, burdan tek çıkarım row asistant gelince sizlerin tekerinize çomak sokulacağından başka bir şey olamaz.

row asistant olmasa dahi mevcut ticari makro yazılımları ile zaten yapan yapacağını yapıyor buna niye itiraz etmiyorsunuz.

Varmısınız oto atak / row asitanta böylesine itiraz eden arkadaşlar

bugünden itibaren hepiniz en az 1 tane makro user videosu paylaşmaya açıkmısınız, hem video çekeceğiz hem rapor atacağız.

o zaman taleplerinizde samimi olduğunuzu anlayabiliriz, yoksa tamamen ekmek-köfte meselesi mi konu ?
O kadar çok raporum ve videom var ki paylaştığım youtube yaptığım yüklemeler. Hızlıresim sitesine yaptığım yüklemeler.... Emin ol çok fazla raporladım ve videodan dahi anlaşılmadığını söylediler haklılarda videodan anlaşılmıyor amaaaaaa anlık olarak şikayet ettiğim onlarca durumdan sadece 1 tanesine dönüş alabildim.

Adv3NN

Üye
oyunda toplam 2k oyuncu var yada yok yan carlarla birlikte yukarıda 10binler bahsedilmiş evet başlarda öyleydi 10binleri gördük cok iyidi ama yönetim şekli ve yamaların yavaş gelmesi pacthlerin tatmin edici olmayişiyla mmorpg oyuncusu ilgisini acıkcası kaybetti mmorpg dedigin sadece mob kes adam kes olarak degilde biraz daha böyle gizemli oturunca vakıt nasıl geçti anlamıcagın tarzda oyunlar oluyor rise o yönden icerik eksikligi yaşadı cok degişik oyunlardan gelen kıtleyı acıkcası kaybettık şuan kalan kesim herkesin bildigin 15 senelik oyunun kitlesinin ufak bı parcası diyebilirim umarım ileride gelecek yamalarda bu giden arkadaşlari oyuna tekrardan baglarlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt