R.ow Assıstant

Jacques

Üye
oyunda toplam 2k oyuncu var yada yok yan carlarla birlikte yukarıda 10binler bahsedilmiş evet başlarda öyleydi 10binleri gördük cok iyidi ama yönetim şekli ve yamaların yavaş gelmesi pacthlerin tatmin edici olmayişiyla mmorpg oyuncusu ilgisini acıkcası kaybetti mmorpg dedigin sadece mob kes adam kes olarak degilde biraz daha böyle gizemli oturunca vakıt nasıl geçti anlamıcagın tarzda oyunlar oluyor rise o yönden icerik eksikligi yaşadı cok degişik oyunlardan gelen kıtleyı acıkcası kaybettık şuan kalan kesim herkesin bildigin 15 senelik oyunun kitlesinin ufak bı parcası diyebilirim umarım ileride gelecek yamalarda bu giden arkadaşlari oyuna tekrardan baglarlar
Aynen öyle ben hiç ko oynamamış arkadaşlarımı (ki oyuna başlattım) 1 milyon tane soothsayer kesmeye ikna edemediğim için hepsi oyunu bıraktı.

DraeThyN

Üye
oyunda toplam 2k oyuncu var yada yok yan carlarla birlikte yukarıda 10binler bahsedilmiş evet başlarda öyleydi 10binleri gördük cok iyidi ama yönetim şekli ve yamaların yavaş gelmesi pacthlerin tatmin edici olmayişiyla mmorpg oyuncusu ilgisini acıkcası kaybetti mmorpg dedigin sadece mob kes adam kes olarak degilde biraz daha böyle gizemli oturunca vakıt nasıl geçti anlamıcagın tarzda oyunlar oluyor rise o yönden icerik eksikligi yaşadı cok degişik oyunlardan gelen kıtleyı acıkcası kaybettık şuan kalan kesim herkesin bildigin 15 senelik oyunun kitlesinin ufak bı parcası diyebilirim umarım ileride gelecek yamalarda bu giden arkadaşlari oyuna tekrardan baglarlar
Oyunda olmayan aktif olmayan 1 milyon oyuncu olsa ne olur ki.. DV de ve farmda aktif olarak gördüğüm adam benim için oyuncudur. ekstra bir yan çar ile pazar yapıyorsam bu 2. bir oyuncu olmaz benim gözümde belki siz farklı düşünüyorsunuzdur. Aktif oyuncu kitlesi azalmasının sebeplerini de biliyoruz ve görüyoruz. Acil ÇÖZÜM !!!

MaRaKeSH

Üye
macro ile asistan ı bir tutmak cahilliktir. Macro kullandığınızda bilgisayar başında durmak zorundasınız ancak asistan geldiğinde bilgisayar başında durmanıza gerek yok. oyun multi yi destekliyor ve bu yüzden 2 karakter oyuna sokabilecekler tek bilgisayardan. kişi 3 bilgisayar dan 2 şer karakter açsa 3 slota çöker ve elinden dahi alamazsın. Zaten slotta olan olaylara karışmıyorsunuz. Ayrıca slotlar zaten yetersiz. Koskoca haritada 1 tane yerde flame rock var. Koskoca haritada 1 yerde centaur var. Para kasmak isteyenler hep bu slotlara yönelecek peki tek başına farm atmaya çalışanlar hangi slota gidecek ? Şimdi konuşuyorlar daha sistemi belli değil diye ama bu yalan. Çünkü yararlı olmayan bir şeye kimse para vermez. Madem sadece exp kasılması için çıkardık diyorsunuz o zaman asistan ı kullananlar coin ve drop alamasınlar. Alan bunu bilsin buna göre hareket etsin. Günde zaten 3 saat oyun oynuyoruz onda da slotta millet ile kavga edeceğiz. Oyun stress atılmak için oynanır insanları strese sokarsanız niye oyununuzu oynasın ?

sıkıntı burda işte adamlar bunu sen farm yap diye yapmıyor açıkça sölediler.

saintx

Üye
1- Hiçbir anket kaldırılmadı veya sonucunda değişiklik yapılmadı. Konu olduğu gibi duruyor, bkz; https://forum.riseonlineworld.com/konular/oto-atak-gelmeli-mi.12217/
2- Oyunda on binlerce kullanıcı varken, yaklaşık 300 kişinin katıldığı ankete göre herhangi bir karar verilmez. Ayrıca R.o.w asistan sisteminin hangi şartlarda geleceğini bilmeden bu şekilde eleştirmeyi doğru bulmuyorum.
3- Hiçbir yönetici tarafından oto atak tarzı bir sistemin kesinlikle gelmeyeceği söylenmedi, eğer kanıtınız varsa lütfen konuya ekleyin. Justice tarafından, 26 Kasım 2020 tarihinde açılan Tüm Sorular ve Cevaplar konusunda, hiçbir oyuncuyu üzmeyecek şartlarla oyuna entegre edilebileceği konusunda bilgi verildi.
Bkz; 38. Madde - https://forum.riseonlineworld.com/konular/rise-online-world-tum-sorular-ve-cevaplar.546/
1660052944257.png

Anketi sundugun iyi olmuş çok fazla istek olmadıgı ankette gorülebilir. Hatta madem cok fazla istek oldugu ile ilgili bir endişe var yeni bir anket discordda forumda herhangi bir yerde acılıp oyun icinden yonlendirilerek cok daha iyi sonuçlar alınabilir.
Çok fazla istek derken 1 haftaya gelecek olan ama 1.5 aydır gelmeyen craft sistemi için çok fazla istek olduguna ben size garanti verebilirim. Bazen cok ufak bir ekip varken yavaşlık normal oluyor ama bu konuda eminim craft'ı yavaşlatan bi olgu degildirdir bu tamamen farklı bi ekiptir hıhı evet.

zukcu

Üye
Benim görüşüm iyice düşen oyuncu sayısını artırmak yerine iyice bitirecek. Makronun önüne geçemedik o zaman para kazanalım biz satalım derdine düştüler. Zaten 625 liraya kilitli itemi de başka çara aktarma bu mantığı güdüyor. Daha çok para, daha çok para daha çok para. Yapmayacağız dedikleri her şeyi yaptılar maalesef. Muhtemelen bu sistemle oyunu bırakacak olan da çok fazla olacak.

Adv3NN

Üye
Benim görüşüm iyice düşen oyuncu sayısını artırmak yerine iyice bitirecek. Makronun önüne geçemedik o zaman para kazanalım biz satalım derdine düştüler. Zaten 625 liraya kilitli itemi de başka çara aktarma bu mantığı güdüyor. Daha çok para, daha çok para daha çok para. Yapmayacağız dedikleri her şeyi yaptılar maalesef. Muhtemelen bu sistemle oyunu bırakacak olan da çok fazla olacak.
bırakmak degilde mesela carı bozucam 2 3 kasa daha yapip farma atıcam R.o.w asistan sayesinde kazançım artıcak deathvalleye bi daha cıkmıcam a.f.k farma gecicem işte :D deathvalleyde farm atan kalmaz haliyle cünkü zaten deathvalley haddar lunaskar dropları hemen hemen aynı hatta daha iyi haddar

zukcu

Üye
bırakmak degilde mesela carı bozucam 2 3 kasa daha yapip farma atıcam R.o.w asistan sayesinde kazançım artıcak deathvalleye bi daha cıkmıcam a.f.k farma gecicem işte :D deathvalleyde farm atan kalmaz haliyle cünkü zaten deathvalley haddar lunaskar dropları hemen hemen aynı hatta daha iyi haddar
İşte bizim düşüncemiz de insanlar böyle yapacağı için hiç emek harcamak mantıklı olmayacağı için çözüm itemlerle bırakmak olacak : )

saintx

Üye
Gelmemeli diyenler, gelirse bırakırım diyenler, köfte ekmekçilere gün doğar diyenler, kasacak slot bulamayacağız diyenler, mafya basacak diyenler, gb çok düşecek diyenler bla bla bla

kuzum siz hangi oyundasınız ?

merak eden saat ve kanal farketmeksizin shottslayer ve graveguard slotlarını bir gezebilirmi,

şakamı yapıyorsunuz dalgamı geçiyorsunuz anlamadım açıkçası, burdan tek çıkarım row asistant gelince sizlerin tekerinize çomak sokulacağından başka bir şey olamaz.

row asistant olmasa dahi mevcut ticari makro yazılımları ile zaten yapan yapacağını yapıyor buna niye itiraz etmiyorsunuz.

Varmısınız oto atak / row asitanta böylesine itiraz eden arkadaşlar

bugünden itibaren hepiniz en az 1 tane makro user videosu paylaşmaya açıkmısınız, hem video çekeceğiz hem rapor atacağız.

o zaman taleplerinizde samimi olduğunuzu anlayabiliriz, yoksa tamamen ekmek-köfte meselesi mi konu ?
Artık her eleştiriyi kofte ekmege baslamasanız mı acaba be.
Macro acan bir kullanıcıyı video ile tespit edemezsin senin bu saydıgın slotları gmler de pek tabi biliyor.
Eminim inkar edilecektir ama 7/24 Online yonetici sozüde verildi. Banlamak isteyen banlardı.

birol2003

Üye
Artık her eleştiriyi kofte ekmege baslamasanız mı acaba be.
Macro acan bir kullanıcıyı video ile tespit edemezsin senin bu saydıgın slotları gmler de pek tabi biliyor.
Eminim inkar edilecektir ama 7/24 Online yonetici sozüde verildi. Banlamak isteyen banlardı.
saint orda dert yanmaların hepsini bir araya getirdim, içlerinden birini alıp eleştri yapma lütfen.

okçuların, warriorların ve priestlerin makro ile videoda belli olabilecek pek çok hareketi gözle görülüyor. en komiği tabi ki o komik ayak hareketleri ile okçular :)

Muffiin

Üye
Gelmemeli diyenler, gelirse bırakırım diyenler, köfte ekmekçilere gün doğar diyenler, kasacak slot bulamayacağız diyenler, mafya basacak diyenler, gb çok düşecek diyenler bla bla bla

kuzum siz hangi oyundasınız ?

merak eden saat ve kanal farketmeksizin shottslayer ve graveguard slotlarını bir gezebilirmi,

şakamı yapıyorsunuz dalgamı geçiyorsunuz anlamadım açıkçası, burdan tek çıkarım row asistant gelince sizlerin tekerinize çomak sokulacağından başka bir şey olamaz.

row asistant olmasa dahi mevcut ticari makro yazılımları ile zaten yapan yapacağını yapıyor buna niye itiraz etmiyorsunuz.

Varmısınız oto atak / row asitanta böylesine itiraz eden arkadaşlar

bugünden itibaren hepiniz en az 1 tane makro user videosu paylaşmaya açıkmısınız, hem video çekeceğiz hem rapor atacağız.

o zaman taleplerinizde samimi olduğunuzu anlayabiliriz, yoksa tamamen ekmek-köfte meselesi mi konu ?
boş konuşmuşsun kardeş makro ile z block var caphta kodu var asistan gelince bunlar olmayacak oyunda herşeyin tl karşılığı ucuz buda ucuz olur makro yerine z blocksuz legal bir koxp kullanır millet ne cahil konuşmuşsun ya :D seni dikkate alanada şaşarım :D

Muffiin

Üye
Sen çok dolu konuşmuşsun kardeş, az araştır bakalım o dediklerin aşan program varmıymış yokmuymuş, cahil demeden önce az araştır öyle yaftala, alayınız kullanıyor onu ses etmiyorsunuz cımbızla laf arıyorsunuz mesajlarda, oto atak gelsin o zaman görürsün makarayı tukarayı.
oto atak gelince kopyaladığı oyunla aynı olacağınıda görürsün kardeş dolarla satılan şeylere herkes ulasamıyor şimdi herkes ulassında gör oyunda 100000 user olur ama bir evden 10 pc girer sende oyun süper iyiki gelmiş dersin çünkü kafa bu :D

Zbam

Üye
O zmn beleş olması gerekir. Hem para verecen hem hiç bişey atmayacak. Zararına exp kasmis olacaksın. Pot ve rpr masrafı da olmasın o zmn.
Zararına exp kasmıyosun çünkü SEN KASMIYOSUN parasını ödüyorsun row assistant senin için kasıyor

N3v3N

Üye
Zararına exp kasmıyosun çünkü SEN KASMIYOSUN parasını ödüyorsun row assistant senin için kasıyor
Evet benim için kasıyor parasını ödüyorum. Drop atmazsa ekstradan daha para ödemiş olacagim. O yüzden diyorum pot ve rpr masrafı olmasın drop atmayacaksa. Amaç sadece exp kasmak ise...

Zbam

Üye
Evet benim için kasıyor parasını ödüyorum. Drop atmazsa ekstradan daha para ödemiş olacagim. O yüzden diyorum pot ve rpr masrafı olmasın drop atmayacaksa. Amaç sadece exp kasmak ise...
neden başkaları elle kasıyor expi sen oto kasıyosun neden bunun için para ödemen gerekmediğini düşünüyosun ki?

N3v3N

Üye
neden başkaları elle kasıyor expi sen oto kasıyosun neden bunun için para ödemen gerekmediğini düşünüyosun ki?
Öyle bişey demedim. Ztn parasını vereceğim. amaç sadece exp kasmaksa ve drop olmayacaksa pot ve rpr masrafı da olmasın dedim. Bireysel tartışmaya dönüştürme. 3 defa aynı şeyi evire çevire yazdım.

Larcade

Üye
1)lag sorununa çözüm bekliyoruz dedik;
cevap: İnternet sagliyacinizin sorunudur risein değil
(internet sağlıyacım benimle eğleniyiir pvp maplerine girince +200 ping hagarda geçince 30 ping alacağın olsun iinternet sağlayacığım :D)

2)class dengelemesİ gerek elite armor weaponlar etki etmiyor dedik;
cevap:rise onlne gelişmesine katki sagladin bla bla bla...

3)craft ne zaman gelecek dedik
cevap:testler devam ediyor günler haftalar aylar geçti bir gelişme yok

4)bu 3 tane oyunu oynanmaz hale oyunculari oyundan soğutan sorun çözüm bulmuyorsa geliştirici ekibi ne napiyor diye düşünüyorduk;
cevap:row assistaant
:LOL: :LOL: :LOL: :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
oyuncu olarak ne yapalim ağlanacak halİmİze gülüp oyunu siliyorum tşkler.

FanteziTanrisi

Üye
uzun zamandır bu kadar haklı bır yorum gormemıstım :D

Alkoer

Üye
Coin ve drop yoksa bu asistanın ne anlamı var. Şuan büyük kitlenin xp ile işi yok. Yeni server açıldığında gelse evet rağbet olur.

Bence 12 saat denilmesinin sebebi coin ve drop atacak olması.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt