R.ow Assıstant

Nodar

Üye
1- Hiçbir anket kaldırılmadı veya sonucunda değişiklik yapılmadı. Konu olduğu gibi duruyor, bkz; https://forum.riseonlineworld.com/konular/oto-atak-gelmeli-mi.12217/
2- Oyunda on binlerce kullanıcı varken, yaklaşık 300 kişinin katıldığı ankete göre herhangi bir karar verilmez. Ayrıca R.o.w asistan sisteminin hangi şartlarda geleceğini bilmeden bu şekilde eleştirmeyi doğru bulmuyorum.
3- Hiçbir yönetici tarafından oto atak tarzı bir sistemin kesinlikle gelmeyeceği söylenmedi, eğer kanıtınız varsa lütfen konuya ekleyin. Justice tarafından, 26 Kasım 2020 tarihinde açılan Tüm Sorular ve Cevaplar konusunda, hiçbir oyuncuyu üzmeyecek şartlarla oyuna entegre edilebileceği konusunda bilgi verildi.
Bkz; 38. Madde - https://forum.riseonlineworld.com/konular/rise-online-world-tum-sorular-ve-cevaplar.546/
Hangi on bin? :d

DiabIo

Üye
Gelecek olan şeyin özellikleri belli olunca gerçek niyet de belli olacak. Elbette gelir elde etmek buradaki hedef. Ama bir ürün ihtiyaca göre ortaya çıkar. Burada kazanırken oyuna bolca vakit ayıramayanların bir şekilde oyuna tutunmasını mı sağlamak niyet, yoksa çok satayım miner gibi bot chrlar her yere doluşsun ben gelirime bakarım, oyuncu deneyimi çok da önemli değil mi göreceğiz.
Şahsen farm atılan slotlardan ziyade kukla tokatlayarak lvl a göre değişen hızda ekstra masrafsız bir çözüm kimseyi üzmeyecektir diye düşünüyorum. Ama anladığım oto attack saat sınırı ile her yerde çalışacak. Böyle senaryoda da drop alınırsa geçmiş olsun. Botlarla mmorpg'ye döner oyun. Mutlaka bir dengeleme olmalı.

Ordni

Üye
Oyunu çok severek oynuyordum, hatta tek bir olayını dahi elestirmemistim bu zamana kadar, o gün bakım için kapandı oyun ve bu duyuru atıldı, bi daha girmedim oyuna, duyurusu bile soğuttu, sadece exp için olsa sıkıntı yok ama öyle olmayacak, sadece exp için olsa görevlerin verdiği xp i arttırırlardı olay kapanırdı, çok fazla giremeyenler görevlerden kasardı rahatca levelini, çok basit aslında

Justice

Yönetici
Game Designer
Böyle bir uygulama projede yok arkadaşlar. Yakın zamana kadar da yoktu. Bu konuda fazlaca talep alınmış olacak ki yönetim de bu şekilde bir adım atmayı uygun görmüş. Kaldı ki bu uygulamanın bazı önemli kanal ve haritalarda aktif olmayacağı bildirildi.

Zbam

Üye
Böyle bir uygulama projede yok arkadaşlar. Yakın zamana kadar da yoktu. Bu konuda fazlaca talep alınmış olacak ki yönetim de bu şekilde bir adım atmayı uygun görmüş. Kaldı ki bu uygulamanın bazı önemli kanal ve haritalarda aktif olmayacağı bildirildi.
Çok fazla talep olması yapılan bir şeyi doğru yapmaz kanımca ayrıyetten ciddi bir oylama yapılsa gelmemesi konusunda daha çok oy alınacağından eminim.
Zaten bir sürü alternatif yöntem varken az oynayabilen oyuncular için neden row assistant?

Archantos

Üye
Bütün kanallar da ve haritalarda çalışmamalı. Özel drop atmayan coin oranı düşük özel haritalar getirilmeli.

Son düzenleme:

N3v3N

Üye
Günlük, haftalık görevler gelseydi hem oyuncu hem yönetim hem oyun için daha yararlı olurdu. Ekip asistani geliştirmek için uğraşacağına daha basit olan Exp görevlerini yapsalardi daha az zaman kaybı olurdu. İleriye donuk baktığımızda da asistandan kaynaklı buglarin çözümü vs derken daha fazla iş yükü oluşacak.
Ayrıca günümüz populer mmorpglerinde bu tarz oto ataklar kullanılmıyor. Buda oyun hanesine + olarak eklenirdi.

Oyuna eklenecek olan günlük haftalık görevlerle hem daha fazla oyuncuyu cekebileceksiniz hemde ara veren kişiler veya zamanı olmayanlar sırf görev yapmak için oyuna girecekler. Yavaş yavaş kasayim köşede dursun, ileride oynarım diyen çok oyuncu vardır.

Ayrıca alfa beta zamani vaad ettiğiniz gibi oyuncular görevlerle son seviyeye gelebilirlerdi. Buda oyuncuların yönetime olan güvenini arttırirdi ve row asistanina ihtiyac kalmazdı.

Exp kasmak için row asistaninin gelmesini istiyorum fakat bu sırf exp kasmayi zor(zaman odakli) yaptiginizdan dolayı. Kaç ay geçti günlük haftalık görevleri getirmediniz demekki amaclari asistan üzerinden exp kastirtmakmis diye düşünüyorum.

Umarım yorumum silinmez.

Justice

Yönetici
Game Designer
Günlük, haftalık görevler gelseydi hem oyuncu hem yönetim hem oyun için daha yararlı olurdu. Ekip asistani geliştirmek için uğraşacağına daha basit olan Exp görevlerini yapsalardi daha az zaman kaybı olurdu. İleriye donuk baktığımızda da asistandan kaynaklı buglarin çözümü vs derken daha fazla iş yükü oluşacak.
Ayrıca günümüz populer mmorpglerinde bu tarz oto ataklar kullanılmıyor. Buda oyun hanesine + olarak eklenirdi.

Oyuna eklenecek olan günlük haftalık görevlerle hem daha fazla oyuncuyu cekebileceksiniz hemde ara veren kişiler veya zamanı olmayanlar sırf görev yapmak için oyuna girecekler. Yavaş yavaş kasayim köşede dursun, ileride oynarım diyen çok oyuncu vardır.

Ayrıca alfa beta zamani vaad ettiğiniz gibi oyuncular görevlerle son seviyeye gelebilirlerdi. Buda oyuncuların yönetime olan güvenini arttırirdi ve row asistanina ihtiyac kalmazdı.

Exp kasmak için row asistaninin gelmesini istiyorum fakat bu sırf exp kasmayi zor(zaman odakli) yaptiginizdan dolayı. Kaç ay geçti günlük haftalık görevleri getirmediniz demekki amaclari asistan üzerinden exp kastirtmakmis diye düşünüyorum.

Umarım yorumum silinmez.

Oyun tamamen modern bir MMORPG değil, kısmen oldschool kısmen modern. Oyunun tanımında da bu ifadeler var.
Günlük görev çalışması da yapılacak. Hiçbir zaman görevlerle oyuncular son seviyeye gelecek demedik, yeterince yüksek seviyeye gelecek dedik.
Row asistanın işi kolay olduğu için öne alınmış olabilir. Günlük görevlerde sunucuya gönderilen sorgular daha sık ve daha yorucu.

Mitraileusse

Üye
Malesef hayatı hepimiz aynı şartlarda yaşamıyoruz çalışan tayfa oyunda belirli zorluklar yaşıyor oto atak gelirse sevindirir fakat mafyacılık olayları kurulursa oyuna antipatik bi etki yaratır umarım yönetim bu hesapları iyi kurgulayarak bi uygulama getirir ..

Larcade

Üye
Oyun tamamen modern bir MMORPG değil, kısmen oldschool kısmen modern. Oyunun tanımında da bu ifadeler var.
Günlük görev çalışması da yapılacak. Hiçbir zaman görevlerle oyuncular son seviyeye gelecek demedik, yeterince yüksek seviyeye gelecek dedik.
Row asistanın işi kolay olduğu için öne alınmış olabilir. Günlük görevlerde sunucuya gönderilen sorgular daha sık ve daha yorucu.

Soulboond itemleriiin açılması içn destek istiyoruz iitemler üzermzde kaldı görev armor ve silahları varken bu elite itemleri satmamız gerek.

saintx

Üye
Her ne kadar inkar edecek olsanız da çalışma tarzınızı bilen birisi olarak şu net ki :
İnsanların yapacak bir şey bulamadıgı icin birer birer oyundan ayrıldıgı şu donemde 70 cap'n gelmesi icin row'n bitmesini bekliyoruz.
Aman ha yüzde 10 falan odeme yapmadan kasamasın insanlar..

Nazgul

Üye
Row asistant kesinlikle oyuna gelmesin ben de çalışıyorum gayet kasılabiliyor. Duyurusunu görünce üzüldüm açıkçası :(.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt