Bunun sansla mansla alakasi yok asas 10 skilde 10 r vuruyorsa warrior-prieste 10 skilde 10 r vurmali hep asas mi? Opi olcak sansi userler degilde kanimca yonetim dusunmeli userler varsa oyun var ozaman kapatcaklar warrior-priest jobunu hepimiz asas olalim. Oyunun adida asasin online olsun. Otichiwa heykelinide warriordan asasa cevirsinler daha anlamli olur kanimcaFazla şansınızı zorlamayın, bir aralar mobla iç içe girmeden skilin vurduğu mesafeden R atamaz duruma getirmişlerdi, yine aynı duruma düşürürler.
2. skill vuruşu ile birlikte R atılamamısı, sonraki her 2-3 skill de R vurmaması Bug Listesine bile giremez. Düşük önem düzeyinde kalır. Neticede asas efendiler durumdan rahatsız değiller. Öyle olsa kritik önem düzeyinde hotfix gelirdi.
Ok sana sormayi unutmusuk class secerken ozur dilerim padisahim....Hemen aciyorumAsas bu kadar mükemmelse sizde asas oynayın o zaman.
Konu asasların iyi olması değil. Asas oynayan kitlenin borusunun diğer classlardan daha fazla ötüyor olması. Asas ile ilgili bir bug olduğunda acil hotfix geçilirken, 3-4 patch geçmesine rağmen Priest R vurma sorununa kimsenin el atmamış olması.Asas bu kadar mükemmelse sizde asas oynayın o zaman.
Diğer oyunda 5sene gibi süre Bp oynadım. Neden oynadım? Çünkü gayet dengeli bir pk vardı. Bp priest kağıt gibi ama yakaladığımı öpüyordum. Bir sınıfın ezici bir üstünlük kurması söz konusu değildi.Bence yöneticiler şöyle düşünüyor. Asas adam belli ki solo farm yapmayacak. Dv'ye çıkmasi daha muhtemel. Ayda 1000-1500 tl store masrafı yapacak, para harcayan kitleyi kalabalık tutmak en kârlisi ve bu kitlenin borusu ötüyor.
Çünkü Rogue hızı temsil ediyor . Suikastci , Bıçakla oynuyor. Bıçak tabiki diğer silahlara nazaran daha hızlı olmalı. Bir Balta ile bıçağın aynı hızda olmasını beklememeliyiz.Neden 2 skilde 1 tane R vuruyor? Rogue her skillde R vurabiliyorken diğerleri neden vuramıyor ? Var mı bilgisi olan ?
iyi de o zaman suikastçi neden dispel basıyor ? Şifacı değil sonuçtaÇünkü Rogue hızı temsil ediyor . Suikastci , Bıçakla oynuyor. Bıçak tabiki diğer silahlara nazaran daha hızlı olmalı. Bir Balta ile bıçağın aynı hızda olmasını beklememeliyiz.
Asası kayırmalarıyla ilgili görüşlerinize katılmakla beraber yanlışınızı düzelteyim. Asasın neden her skilde r vurabilmesinin sebebi Oyun mekanikleri. Aslınsda siz suçlu değilsiniz diğer oyunda silahların hızı yazardı. Fast ,normal , slow , very slow diye. Ve bunlar skill hızları değil R hızlarıdır. Asasın silahları fasttir. Adam süikastçı hızlı vuracak her skilinin arasına r vurabilmesinin sebebi budur.Neden 2 skilde 1 tane R vuruyor? Rogue her skillde R vurabiliyorken diğerleri neden vuramıyor ? Var mı bilgisi olan ?
Hocam diger oyunu 2009dan beri oynamadim. 2009dan beri doğru düzgun oyun da oynamadım gerçi, o yüzden yorum yapmam dogru olmaz. Ama dediginiz gibiyse haklısınız. Farklı olarak sadece şunu düşünüyorum, bp sınıfı kırılgan diye fazla vurmak zorunda değil. Canı defansı düşuk ama fazla vuruyor değil de; canı defansı düşük ama millete heal veya buff veya rakibe defans kırıcı atabiliyor dersek de dengeli olur.Diğer oyunda 5sene gibi süre Bp oynadım. Neden oynadım? Çünkü gayet dengeli bir pk vardı. Bp priest kağıt gibi ama yakaladığımı öpüyordum. Bir sınıfın ezici bir üstünlük kurması söz konusu değildi.
25dolar gold premium ve bundan fazla rakamıda sc almak için cash alıyorduk. Sadece asas oyuna para vermiyordu yani.
Bende sizin görüşünüze katılıyorum. Asas ayrı tutuluyor diğer sınıflardan. Ama bu uygulama doğru değil tabiki.
Hocam diger oyunu 2009dan beri oynamadim. 2009dan beri doğru düzgun oyun da oynamadım gerçi, o yüzden yorum yapmam dogru olmaz. Ama dediginiz gibiyse haklısınız. Farklı olarak sadece şunu düşünüyorum, bp sınıfı kırılgan diye fazla vurmak zorunda değil. Canı defansı düşuk ama fazla vuruyor değil de; canı defansı düşük ama millete heal veya buff veya rakibe defans kırıcı atabiliyor dersek de dengeli olur.Diğer oyunda 5sene gibi süre Bp oynadım. Neden oynadım? Çünkü gayet dengeli bir pk vardı. Bp priest kağıt gibi ama yakaladığımı öpüyordum. Bir sınıfın ezici bir üstünlük kurması söz konusu değildi.
25dolar gold premium ve bundan fazla rakamıda sc almak için cash alıyorduk. Sadece asas oyuna para vermiyordu yani.
Bende sizin görüşünüze katılıyorum. Asas ayrı tutuluyor diğer sınıflardan. Ama bu uygulama doğru değil tabiki.