R sorunu

RoXriTe

Üye
Neden 2 skilde 1 tane R vuruyor? Rogue her skillde R vurabiliyorken diğerleri neden vuramıyor ? Var mı bilgisi olan ?

Zafer1991

Üye
Priestler r vuramiyor soledik kac kere video atin diyorlar cekip atiyoruz asas buflaniyor:)

HazyShade

Üye
Fazla şansınızı zorlamayın, bir aralar mobla iç içe girmeden skilin vurduğu mesafeden R atamaz duruma getirmişlerdi, yine aynı duruma düşürürler.
2. skill vuruşu ile birlikte R atılamamısı, sonraki her 2-3 skill de R vurmaması Bug Listesine bile giremez. Düşük önem düzeyinde kalır. Neticede asas efendiler durumdan rahatsız değiller. Öyle olsa kritik önem düzeyinde hotfix gelirdi.

Zafer1991

Üye
Fazla şansınızı zorlamayın, bir aralar mobla iç içe girmeden skilin vurduğu mesafeden R atamaz duruma getirmişlerdi, yine aynı duruma düşürürler.
2. skill vuruşu ile birlikte R atılamamısı, sonraki her 2-3 skill de R vurmaması Bug Listesine bile giremez. Düşük önem düzeyinde kalır. Neticede asas efendiler durumdan rahatsız değiller. Öyle olsa kritik önem düzeyinde hotfix gelirdi.
Bunun sansla mansla alakasi yok asas 10 skilde 10 r vuruyorsa warrior-prieste 10 skilde 10 r vurmali hep asas mi? Opi olcak sansi userler degilde kanimca yonetim dusunmeli userler varsa oyun var ozaman kapatcaklar warrior-priest jobunu hepimiz asas olalim. Oyunun adida asasin online olsun. Otichiwa heykelinide warriordan asasa cevirsinler daha anlamli olur kanimca

Myra

Üye
Asas bu kadar mükemmelse sizde asas oynayın o zaman.

HazyShade

Üye
Asas bu kadar mükemmelse sizde asas oynayın o zaman.
Konu asasların iyi olması değil. Asas oynayan kitlenin borusunun diğer classlardan daha fazla ötüyor olması. Asas ile ilgili bir bug olduğunda acil hotfix geçilirken, 3-4 patch geçmesine rağmen Priest R vurma sorununa kimsenin el atmamış olması.
Haa diyeceksin ki çok da önemli değil R vuramaması, belki öncelik sırasında geridedir... Asaslar R vuramıyor olsun da gör bak, aynı gün bir kaç saat içerisinde hotfix gelir.

Alkoer

Üye
Oyunun çıkışından itibaren priest ve warrior 2skill 1r değilmi zaten?

Şimdi son gelen patchte bu sorun daha da ilerledi gibi. İnsanlar ancak fark ediyor.

RoXriTe

Üye
Bi dünya rogue yayıncı var ve sorunları söylüyorlar. Priest bir yayıncıya yayınında R sorunundan bahset dedim adam bana diyor ki R mi vurmuyor :D adamın oynadığı oyundan haberi yok ama yayıncı.

HeaveN

Üye
Asas R hızlı vuruyo gerçekten Bıcaklardan dolayı olabilir ama çoğu kişi priest seri skil vuruyo diyo ama asas daha hızlı vuruyo priest göre.

Alkoer

Üye
Bence yöneticiler şöyle düşünüyor. Asas adam belli ki solo farm yapmayacak. Dv'ye çıkmasi daha muhtemel. Ayda 1000-1500 tl store masrafı yapacak, para harcayan kitleyi kalabalık tutmak en kârlisi ve bu kitlenin borusu ötüyor.
Diğer oyunda 5sene gibi süre Bp oynadım. Neden oynadım? Çünkü gayet dengeli bir pk vardı. Bp priest kağıt gibi ama yakaladığımı öpüyordum. Bir sınıfın ezici bir üstünlük kurması söz konusu değildi.

25dolar gold premium ve bundan fazla rakamıda sc almak için cash alıyorduk. Sadece asas oyuna para vermiyordu yani.

Bende sizin görüşünüze katılıyorum. Asas ayrı tutuluyor diğer sınıflardan. Ama bu uygulama doğru değil tabiki.

Pitou

Üye
Neden 2 skilde 1 tane R vuruyor? Rogue her skillde R vurabiliyorken diğerleri neden vuramıyor ? Var mı bilgisi olan ?
Çünkü Rogue hızı temsil ediyor . Suikastci , Bıçakla oynuyor. Bıçak tabiki diğer silahlara nazaran daha hızlı olmalı. Bir Balta ile bıçağın aynı hızda olmasını beklememeliyiz.

DeadLegion

Üye
Bunun sebebi hancerlerin saldiri hizinin fazla olmasi olabilir. Malum oyunda bile daggerlar ya fast ya da very fast yani cok hizli r vuruyordu yanlis hatirlamiyorsam. Warrior silahlari da ya very slow ya da slow yani yavas r vuruyordu. Muhtemelen bu oyunda da boyle bir mantik var. Malum oyunun her kotu yanini aldiklari gibi r vurma hizini da birebir almis olabilirler.

PrioVendetta

Üye
Sadece burada değil genel olarak tüm mmolarda böyledir. Senin R 700 vutuyorken benim R 300 vuruyor

Zafer1991

Üye
Kimisi malum oyun demiş asas söle o malum oyunda asasın oto atagı, warrıorun oto atagı,priestin oto atagı bırak R'e aynı vurur 10 vuruyorsa asas 10 r vurur warrıorda burda R'dmg classa gore değil R dmg classın ozel skılı değil adı ustunde oto atak warriorlara yere vurma gelsin diyenler malum oyundakı gibi burda priestin R vurusunu normallestirme derdindeler vurmuyorken komedi gibi ya su forum vurmuyor arkadas işte adaletli olmak geri dursun herkes işine geldıgı gıbı taraf:D

Elessar

Üye
Asası kayırmalarıyla ilgili görüşlerinize katılmakla beraber yanlışınızı düzelteyim. Asasın neden her skilde r vurabilmesinin sebebi Oyun mekanikleri. Aslınsda siz suçlu değilsiniz diğer oyunda silahların hızı yazardı. Fast ,normal , slow , very slow diye. Ve bunlar skill hızları değil R hızlarıdır. Asasın silahları fasttir. Adam süikastçı hızlı vuracak her skilinin arasına r vurabilmesinin sebebi budur.
warriorsa genelde slow ve very slow silah kullanır 2ya da 3skilde bi r ancak vurur silahı yavaştır çünki. Gelelim bp ye. Bp nin silahlarıda çoğunlukla slowdur maul ve hammer sınıflar…( axe sınıfları slow , spear sınıflar very slowsur) ancak bp nin skilinin cd si çok kısa olduğu için her skilinin arasına r girmesi imkansız eğer sokarlarsa ölüm makinesi olur. Zaten oyun başından beri çok güçlüydü hala daha öyle ne sebeple ? Aynı ap ye sahip warriordan warriorun aldığı buffa rağmen hala fazla! Ayrıca cd si düşük olduğu için saniye başına hasarı warriordan çok fazla.
oyunun yöneticilerinin silahların atak hızlarını artık yazmaları lazım açıklamalarına

Balerion

Üye
Diğer oyunda 5sene gibi süre Bp oynadım. Neden oynadım? Çünkü gayet dengeli bir pk vardı. Bp priest kağıt gibi ama yakaladığımı öpüyordum. Bir sınıfın ezici bir üstünlük kurması söz konusu değildi.

25dolar gold premium ve bundan fazla rakamıda sc almak için cash alıyorduk. Sadece asas oyuna para vermiyordu yani.

Bende sizin görüşünüze katılıyorum. Asas ayrı tutuluyor diğer sınıflardan. Ama bu uygulama doğru değil tabiki.
Hocam diger oyunu 2009dan beri oynamadim. 2009dan beri doğru düzgun oyun da oynamadım gerçi, o yüzden yorum yapmam dogru olmaz. Ama dediginiz gibiyse haklısınız. Farklı olarak sadece şunu düşünüyorum, bp sınıfı kırılgan diye fazla vurmak zorunda değil. Canı defansı düşuk ama fazla vuruyor değil de; canı defansı düşük ama millete heal veya buff veya rakibe defans kırıcı atabiliyor dersek de dengeli olur.

Balerion

Üye

Hocam diger oyunu 2009dan beri oynamadim. 2009dan beri doğru düzgun oyun da oynamadım gerçi, o yüzden yorum yapmam dogru olmaz. Ama dediginiz gibiyse haklısınız. Farklı olarak sadece şunu düşünüyorum, bp sınıfı kırılgan diye fazla vurmak zorunda değil. Canı defansı düşuk ama fazla vuruyor değil de; canı defansı düşük ama millete heal veya buff veya rakibe defans kırıcı atabiliyor dersek de dengeli olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt