Bundan sonra demek istediklerim zekan ve yüce rabbimin sana vermiş olduğu aklı kullanış biçimiyle ilgili olacaktı aslında fakat biraz hakarete kaçabileceğini düşündüğüm için yazmıyorum sen hayal et![]()
Ve başlık amacından saptı, fikrine değer verilmeyince insan bu denli çıldırmamalı. @Bigjest
Dostum senin gibi şikayet eden bir sürü insan var diyelim ki BP nerf yedi %25-50 arası damage azaldı ne olucak o zaman ? Diğer class'lar ön plana cıkıcak o zaman diğer class'lar dan mı şikayet ediceksin ?kendi ağzın ile diyorsun herkes şikayetçi bir tek bpler şikayet etmiyor neden acaba?!
Dostum senin gibi şikayet eden bir sürü insan var diyelim ki BP nerf yedi %25-50 arası damage azaldı ne olucak o zaman ? Diğer class'lar ön plana cıkıcak o zaman diğer class'lar dan mı şikayet ediceksin ?
Tam olarak söylediğin gibi oyunu eşitlemeleri çok zor her class'ın pozitif ve negatif yönü var nasıl bir eşitlik olmalı ? eşitlik dediğin aynı hasarı vurmaksa slota ilk vuran kazanır oda okçu olur hızlı koştuğu için . Bu böyle devam eder iyi forumlar ^^Adamları öldürün demiyoruz ki sadece eşitlensin diyoruz. Açık ara üstünler oyunda. Üstün değil diyen keyfine zarar gelmesin diye konuşuyor burada. Oyun umurlarında bile değil. Tek dertleri para.
Maalesef dostum ağzıma alkol sürmem ama bence sarhoş olan kişi sensin. Oyunda herkes senin dediğin mantığı yaptı zaten. BP'ye geçtiler ve geçmeye devam ediyorlar. Ne istiyorsunuz oyunda bir tek BP'mi olsun? Nasıl saçma sapan bir öneridir bu. Sen bunu ayık kafayla mı yazdın?Şu konuyu sarhoşken açtığını düşünmemek için kendimi zor tutuyorum desem yeridir. BP'nin herşeyi var. Asasın hiç bir şeyi yok.
E oynama o zaman asas ? Kafanıza silah mı dayıyorlar asas oynamanız için ? Madem BP bu kadar mükemmel bu kadar üst düzey, asas bu kadar kötü. Oynama kardeşim. Git BP aç al görev itemlerini git sen de sür keyfini niye yapmıyorsun ?
Tam olarak söylediğin gibi oyunu eşitlemeleri çok zor her class'ın pozitif ve negatif yönü var nasıl bir eşitlik olmalı ? eşitlik dediğin aynı hasarı vurmaksa slota ilk vuran kazanır oda okçu olur hızlı koştuğu için . Bu böyle devam eder iyi forumlar ^^
BP'ye geçenler kervanına bende katılacağım ama halen nerflenmesi konusunda bir umudum var. Şimdi olmasa da çok değil 1 ay sonra herkes BP olduğunda nerflerler ise BP inadı yüzünden oyun çok kötü zarar görecek. BP'ler yüzünden oyundan sıkılıp BP açanlar bu sefer nerf geldiğinde yine BP classı yüzünden oyundan soğuyacak. Bu ciddi bir sorun. Erkenden önlem alınması gerekiyor. Herkes BP'ye döndüğünde emin olun burada bana ağlama diyenlerde bizzat ağlayacak. Git sootsayer slotuna char kasıp parayla satan elemanlar artık sadece BP açmaya başlamışlar. Tüm classlar eşit ise niye herkes BP oynamak istiyor? Neden sadece BP karakterleri satın almak istiyorlar? Oyundaki BP çoğunluğu yüzünden STR takılar aşırı pahalandı mesela.1-) Madem minör sana özel herkeste olmasın, neden herkes pustan buff ac sc çekebiliyor ? Bunlar prieste özel.
2-) Balıklar restore veriyor diyorsun. Balık olmasa dahi priestin heal skili restore olarak mevcuttur. Bu balıkları diğer classların kullanıyor olması yine priest'e özel bir şeyi kullandığını gösteriyor.
3-) Günde 4 defa alt-f4 çektirecek dereceye geldiyse bu oyun, ya ara vermelisin yada priest açmalısın. Sadece tavsiye.
Seni anlamak çok zor.
Bunun sebebi BP tek başına en rahat farm atan class olması. Ki olması gereken de budur. Yeni bir oyun herkesin farm atıp itemlenmesi gerekiyor. Bunu yapabileceği en kolay class BP ise neden BP açmasınlar ? Mantıklı olanı yapıyor insanlar.BP'ye geçenler kervanına bende katılacağım ama halen nerflenmesi konusunda bir umudum var. Şimdi olmasa da çok değil 1 ay sonra herkes BP olduğunda nerflerler ise BP inadı yüzünden oyun çok kötü zarar görecek. BP'ler yüzünden oyundan sıkılıp BP açanlar bu sefer nerf geldiğinde yine BP classı yüzünden oyundan soğuyacak. Bu ciddi bir sorun. Erkenden önlem alınması gerekiyor. Herkes BP'ye döndüğünde emin olun burada bana ağlama diyenlerde bizzat ağlayacak. Git sootsayer slotuna char kasıp parayla satan elemanlar artık sadece BP açmaya başlamışlar. Tüm classlar eşit ise niye herkes BP oynamak istiyor? Neden sadece BP karakterleri satın almak istiyorlar? Oyundaki BP çoğunluğu yüzünden STR takılar aşırı pahalandı mesela.
Bunun sebebi BP tek başına en rahat farm atan class olması. Ki olması gereken de budur. Yeni bir oyun herkesin farm atıp itemlenmesi gerekiyor. Bunu yapabileceği en kolay class BP ise neden BP açmasınlar ? Mantıklı olanı yapıyor insanlar.
BP çok güçlü demek için henüz çok çok erken. 65 level cap olan bir oyunda 61 levelde gücünü 2 kat arttıran bir classtan bahsediyoruz. Bunu söylemeniz için oyunun daha çok zamana ihtiyacı var.
Ne zaman ki bir BP priest DV'nin en kalabalık olduğu saatlerde Bowl'a girip önüne geleni tek başına ezip geçiyorsa o zaman güçlü diyebilirsiniz.
Ama ''X slotta BP benden kutu aldı'' ''65 Mageyim BP bana tek attı'' gibi saçma sapan ifadeleri şuan kullananlar komik duruma düşüyor. Her Class'ın güçlendiği veya gücünü ön plana çıkardığı zamanlar vardır, öncelikle bunu anlamalısınız. Örneğin magelerin ''Nova açıldıktan sonra'' partyle birlikte elinde sadece ezik bir staff ile bile çoğu şeyi kesebilmesi gibi gibi..
Evet sonuç hikaye oldu. Haklısınız şu kafaya ne anlatıyorum ki.
anlamıyo anlamıyo anlamaya dinlemeye gelmemiş ağlamaya gelmiş bırak ağlasın gitsinGenel tartışma bölümüne konu açıp bana bişey anlatma birader yazmanız komik. Anlatsam da anlamazsın zaten. Ayrıca Deli gibi para kazandığımı kanıtlarsan kazandığımı iddia ettiğin rakamın 2 katını senin adına istediğin hayır kurumuna bağışlayacağım.