restore veren balıkların saçmalığı ve battle priestler

taslex

Üye
Bundan sonra demek istediklerim zekan ve yüce rabbimin sana vermiş olduğu aklı kullanış biçimiyle ilgili olacaktı aslında fakat biraz hakarete kaçabileceğini düşündüğüm için yazmıyorum sen hayal et:D

He abim tamam

Ve başlık amacından saptı, fikrine değer verilmeyince insan bu denli çıldırmamalı. @Bigjest

Fikrime değer verilmeyince değil siz BP'ler toplanmış konuyu saptırma derdindesiniz ve herkesin bildiği birşeyi şikayet ediyorum diye hepiniz ağlıyorsunuz yazabilecek kadar ahlaksız adamlarsınız.

GnzoWakabayashi

Üye
kendi ağzın ile diyorsun herkes şikayetçi bir tek bpler şikayet etmiyor neden acaba?!
Dostum senin gibi şikayet eden bir sürü insan var diyelim ki BP nerf yedi %25-50 arası damage azaldı ne olucak o zaman ? Diğer class'lar ön plana cıkıcak o zaman diğer class'lar dan mı şikayet ediceksin ?

taslex

Üye
Dostum senin gibi şikayet eden bir sürü insan var diyelim ki BP nerf yedi %25-50 arası damage azaldı ne olucak o zaman ? Diğer class'lar ön plana cıkıcak o zaman diğer class'lar dan mı şikayet ediceksin ?

Adamları öldürün demiyoruz ki sadece eşitlensin diyoruz. Açık ara üstünler oyunda. Üstün değil diyen keyfine zarar gelmesin diye konuşuyor burada. Oyun umurlarında bile değil. Tek dertleri para. (BP FARMCILAR)

Son düzenleme:

Ausrine

Üye
Şu konuyu sarhoşken açtığını düşünmemek için kendimi zor tutuyorum desem yeridir. BP'nin herşeyi var. Asasın hiç bir şeyi yok.
E oynama o zaman asas ? Kafanıza silah mı dayıyorlar asas oynamanız için ? Madem BP bu kadar mükemmel bu kadar üst düzey, asas bu kadar kötü. Oynama kardeşim. Git BP aç al görev itemlerini git sen de sür keyfini niye yapmıyorsun ?

GnzoWakabayashi

Üye
Adamları öldürün demiyoruz ki sadece eşitlensin diyoruz. Açık ara üstünler oyunda. Üstün değil diyen keyfine zarar gelmesin diye konuşuyor burada. Oyun umurlarında bile değil. Tek dertleri para.
Tam olarak söylediğin gibi oyunu eşitlemeleri çok zor her class'ın pozitif ve negatif yönü var nasıl bir eşitlik olmalı ? eşitlik dediğin aynı hasarı vurmaksa slota ilk vuran kazanır oda okçu olur hızlı koştuğu için . Bu böyle devam eder iyi forumlar ^^

taslex

Üye
Şu konuyu sarhoşken açtığını düşünmemek için kendimi zor tutuyorum desem yeridir. BP'nin herşeyi var. Asasın hiç bir şeyi yok.
E oynama o zaman asas ? Kafanıza silah mı dayıyorlar asas oynamanız için ? Madem BP bu kadar mükemmel bu kadar üst düzey, asas bu kadar kötü. Oynama kardeşim. Git BP aç al görev itemlerini git sen de sür keyfini niye yapmıyorsun ?
Maalesef dostum ağzıma alkol sürmem ama bence sarhoş olan kişi sensin. Oyunda herkes senin dediğin mantığı yaptı zaten. BP'ye geçtiler ve geçmeye devam ediyorlar. Ne istiyorsunuz oyunda bir tek BP'mi olsun? Nasıl saçma sapan bir öneridir bu. Sen bunu ayık kafayla mı yazdın?

Tam olarak söylediğin gibi oyunu eşitlemeleri çok zor her class'ın pozitif ve negatif yönü var nasıl bir eşitlik olmalı ? eşitlik dediğin aynı hasarı vurmaksa slota ilk vuran kazanır oda okçu olur hızlı koştuğu için . Bu böyle devam eder iyi forumlar ^^

Kardeşim ne demek istediğimi sen anladın da çaktırmadan laf sokayım diye iyice saçmalıyorsun

Ausrine

Üye
1-) Madem minör sana özel herkeste olmasın, neden herkes pustan buff ac sc çekebiliyor ? Bunlar prieste özel.
2-) Balıklar restore veriyor diyorsun. Balık olmasa dahi priestin heal skili restore olarak mevcuttur. Bu balıkları diğer classların kullanıyor olması yine priest'e özel bir şeyi kullandığını gösteriyor. Balık Nerflenir veya Kaldırılır ise yine diğer Joblar zararlı çıkar.
3-) Günde 4 defa alt-f4 çektirecek dereceye geldiyse bu oyun, ya ara vermelisin yada priest açmalısın. Sadece tavsiye.

Seni anlamak çok zor.

JaxSui

J
Konu ne zaman BP ye geldi anlamadım. Betada da mageler vardı böyle

taslex

Üye
1-) Madem minör sana özel herkeste olmasın, neden herkes pustan buff ac sc çekebiliyor ? Bunlar prieste özel.
2-) Balıklar restore veriyor diyorsun. Balık olmasa dahi priestin heal skili restore olarak mevcuttur. Bu balıkları diğer classların kullanıyor olması yine priest'e özel bir şeyi kullandığını gösteriyor.
3-) Günde 4 defa alt-f4 çektirecek dereceye geldiyse bu oyun, ya ara vermelisin yada priest açmalısın. Sadece tavsiye.

Seni anlamak çok zor.
BP'ye geçenler kervanına bende katılacağım ama halen nerflenmesi konusunda bir umudum var. Şimdi olmasa da çok değil 1 ay sonra herkes BP olduğunda nerflerler ise BP inadı yüzünden oyun çok kötü zarar görecek. BP'ler yüzünden oyundan sıkılıp BP açanlar bu sefer nerf geldiğinde yine BP classı yüzünden oyundan soğuyacak. Bu ciddi bir sorun. Erkenden önlem alınması gerekiyor. Herkes BP'ye döndüğünde emin olun burada bana ağlama diyenlerde bizzat ağlayacak. Git sootsayer slotuna char kasıp parayla satan elemanlar artık sadece BP açmaya başlamışlar. Tüm classlar eşit ise niye herkes BP oynamak istiyor? Neden sadece BP karakterleri satın almak istiyorlar? Oyundaki BP çoğunluğu yüzünden STR takılar aşırı pahalandı mesela.

Ausrine

Üye
BP'ye geçenler kervanına bende katılacağım ama halen nerflenmesi konusunda bir umudum var. Şimdi olmasa da çok değil 1 ay sonra herkes BP olduğunda nerflerler ise BP inadı yüzünden oyun çok kötü zarar görecek. BP'ler yüzünden oyundan sıkılıp BP açanlar bu sefer nerf geldiğinde yine BP classı yüzünden oyundan soğuyacak. Bu ciddi bir sorun. Erkenden önlem alınması gerekiyor. Herkes BP'ye döndüğünde emin olun burada bana ağlama diyenlerde bizzat ağlayacak. Git sootsayer slotuna char kasıp parayla satan elemanlar artık sadece BP açmaya başlamışlar. Tüm classlar eşit ise niye herkes BP oynamak istiyor? Neden sadece BP karakterleri satın almak istiyorlar? Oyundaki BP çoğunluğu yüzünden STR takılar aşırı pahalandı mesela.
Bunun sebebi BP tek başına en rahat farm atan class olması. Ki olması gereken de budur. Yeni bir oyun herkesin farm atıp itemlenmesi gerekiyor. Bunu yapabileceği en kolay class BP ise neden BP açmasınlar ? Mantıklı olanı yapıyor insanlar.
BP çok güçlü demek için henüz çok çok erken. 65 level cap olan bir oyunda 61 levelde gücünü 2 kat arttıran bir classtan bahsediyoruz. Bunu söylemeniz için oyunun daha çok zamana ihtiyacı var.
Ne zaman ki bir BP priest DV'nin en kalabalık olduğu saatlerde Bowl'a girip önüne geleni tek başına ezip geçiyorsa o zaman güçlü diyebilirsiniz.
Ama ''X slotta BP benden kutu aldı'' ''65 Mageyim BP bana tek attı'' gibi saçma sapan ifadeleri şuan kullananlar komik duruma düşüyor. Her Class'ın güçlendiği veya gücünü ön plana çıkardığı zamanlar vardır, öncelikle bunu anlamalısınız. Örneğin magelerin ''Nova açıldıktan sonra'' partyle birlikte elinde sadece ezik bir staff ile bile çoğu şeyi kesebilmesi gibi gibi..

taslex

Üye
Bunun sebebi BP tek başına en rahat farm atan class olması. Ki olması gereken de budur. Yeni bir oyun herkesin farm atıp itemlenmesi gerekiyor. Bunu yapabileceği en kolay class BP ise neden BP açmasınlar ? Mantıklı olanı yapıyor insanlar.
BP çok güçlü demek için henüz çok çok erken. 65 level cap olan bir oyunda 61 levelde gücünü 2 kat arttıran bir classtan bahsediyoruz. Bunu söylemeniz için oyunun daha çok zamana ihtiyacı var.
Ne zaman ki bir BP priest DV'nin en kalabalık olduğu saatlerde Bowl'a girip önüne geleni tek başına ezip geçiyorsa o zaman güçlü diyebilirsiniz.
Ama ''X slotta BP benden kutu aldı'' ''65 Mageyim BP bana tek attı'' gibi saçma sapan ifadeleri şuan kullananlar komik duruma düşüyor. Her Class'ın güçlendiği veya gücünü ön plana çıkardığı zamanlar vardır, öncelikle bunu anlamalısınız. Örneğin magelerin ''Nova açıldıktan sonra'' partyle birlikte elinde sadece ezik bir staff ile bile çoğu şeyi kesebilmesi gibi gibi..

Boş yere hikaye anlatmayın burada. 1 ay sonra oyundaki BP sayısını hep beraber göreceğiz.

Ausrine

Üye
Evet sonuç hikaye oldu. Haklısınız şu kafaya ne anlatıyorum ki.

taslex

Üye
Evet sonuç hikaye oldu. Haklısınız şu kafaya ne anlatıyorum ki.

Oyunu oynayanlar neyin ne olduğunu biliyor. Deli gibi para kazanıyorsunuz. Cebinize zarar gelecek diye burada hikayeler yazmayın. Dediklerin zaten doğru. Olay aşırı güçlü olması diyoruz sana. Bildiğimiz şeyleri gelip ne anlatıyorsun burada? 3 kişi bir BP'den kutu alamıyor gelmiş BP'yi savunuyorsun. Bana birşey anlatma birader. Farm için BP aç diyorlar çözüme bak. Şaka gibisiniz yemin ediyorum.

Ausrine

Üye
Genel tartışma bölümüne konu açıp bana bişey anlatma birader yazmanız komik. Anlatsam da anlamazsın zaten. Ayrıca Deli gibi para kazandığımı kanıtlarsan kazandığımı iddia ettiğin rakamın 2 katını senin adına istediğin hayır kurumuna bağışlayacağım.

Zbam

Üye
Genel tartışma bölümüne konu açıp bana bişey anlatma birader yazmanız komik. Anlatsam da anlamazsın zaten. Ayrıca Deli gibi para kazandığımı kanıtlarsan kazandığımı iddia ettiğin rakamın 2 katını senin adına istediğin hayır kurumuna bağışlayacağım.
anlamıyo anlamıyo anlamaya dinlemeye gelmemiş ağlamaya gelmiş bırak ağlasın gitsin

mertfree

Üye
Yılın saçmalama ve boş konuşma ödülü sana geldi hayırlı olsun

JohnPlane

Üye
BP Priestin nerflenmesi lazım Balık sorun değil balık herkesin işine yarıyor

JohnPlane

Üye
her taraf bp tiksinç bir görüntü ya slotlara gidesim gelmiyor gitmiyorumda zaten alsınlar bp vs bp yapıyorlar slotlarda görüntü kirliliği

die2323

Üye
Adamın konusuna bu kadar yorum yazarsanız öd alırlar kes de at köşeye

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt