Hocam ben şahsen 3 kişinin kut alamadığına gram inanamıyorum, sana yalancısın demiyorum yanlış anlama ama merak ettiğim konu şu, saldıran 3 kişinin gearı ne hepsi görev itemı mı levellerı kaç ve BP'nin levelı itemları ne? Görev itemlı 8 paper setli pri 3 kişiden kutu alması çok zor, BP'de belki Earthshaker vardır ki 2000 apye yaklaştırıyor bu item, çok düşük bi ihtimal belki o zaman 3 tane görev itemlı kişiye kutu vermiyordur. Yoksa inanmıyorum, oyun açılsın beraber deneyelim istersen bende 8 paper set, travellers set ve 7 arch sword var. Görev itemından fazla itema sahip bir okçuysan 3-5 kombosunu düzgün yaptığın şekilde benden slot alabilirsin rahat bir şekilde.
Itemların fiyatının düşmesine de şöyle bir yorumum var, Priest hasarını ve defansını arttırmak için pazardan item almak zorunda, Traveller's set almazsa defansı ve hpsi çok düşük kalıyor haliyle bazı slotlarda çok rahat ölüyor. Görev itemından sonra düzgün bir silah almazsa (ki 2 tane seçeneği var arch sword veya earthshaker onlar da 10gbden aşağı değil) hasarı düşük kalıyor. Haliyle pazardan priestler için sürekli item eksiliyor, priest o itemı almazsa gelişemeyecek ve farm atamayacak.
Rogue oynayan bir karakteri düşünelim, görev itemları çoğu slotta yeterli kalıyor. Silahını upgrade yapmak istese 20m ile 7 golden bow, 90m ile 7 swift shooter alabiliyor. Takılarını alsa tabii ki daha güzel bonuslarla hasarını ve defansını yükseltebilir, ama Death Valley'de pk atmıyorsa çok ihtiyaç duymuyor.
Arz/talep tamamen. Haklı olduğunuz konu evet priestler oyunda çoğalıyor, pazarda talep daha çok artıyor böylelikle fiyatlar artıyor. Ama atladığınız konu şu, diğer sınıflar tamamiyle tükenmedi diğer sınıfları da oynayan pek çok oyuncu var, tek fark herhangi bir talep yok. Okçu oynayan biri hesabını ekstrem bir şekilde upgrade etmek istemediği sürece görev itemları yeterli kalıyor ve item almak istemiyor, haliyle pazarda talep olmuyor ve fiyatları düşüyor. Pazar fiyatlarının artmasının veya azalmasının ana unsuru BP değil, yardımcı etken olabilir ama tüm sorumluluk BP'lere ait değil.