Rise "Battle Priest" Online... sessiz bir protesto

Alkoer

Üye
Hocam ben şahsen 3 kişinin kut alamadığına gram inanamıyorum, sana yalancısın demiyorum yanlış anlama ama merak ettiğim konu şu, saldıran 3 kişinin gearı ne hepsi görev itemı mı levellerı kaç ve BP'nin levelı itemları ne? Görev itemlı 8 paper setli pri 3 kişiden kutu alması çok zor, BP'de belki Earthshaker vardır ki 2000 apye yaklaştırıyor bu item, çok düşük bi ihtimal belki o zaman 3 tane görev itemlı kişiye kutu vermiyordur. Yoksa inanmıyorum, oyun açılsın beraber deneyelim istersen bende 8 paper set, travellers set ve 7 arch sword var. Görev itemından fazla itema sahip bir okçuysan 3-5 kombosunu düzgün yaptığın şekilde benden slot alabilirsin rahat bir şekilde.

Itemların fiyatının düşmesine de şöyle bir yorumum var, Priest hasarını ve defansını arttırmak için pazardan item almak zorunda, Traveller's set almazsa defansı ve hpsi çok düşük kalıyor haliyle bazı slotlarda çok rahat ölüyor. Görev itemından sonra düzgün bir silah almazsa (ki 2 tane seçeneği var arch sword veya earthshaker onlar da 10gbden aşağı değil) hasarı düşük kalıyor. Haliyle pazardan priestler için sürekli item eksiliyor, priest o itemı almazsa gelişemeyecek ve farm atamayacak.
Rogue oynayan bir karakteri düşünelim, görev itemları çoğu slotta yeterli kalıyor. Silahını upgrade yapmak istese 20m ile 7 golden bow, 90m ile 7 swift shooter alabiliyor. Takılarını alsa tabii ki daha güzel bonuslarla hasarını ve defansını yükseltebilir, ama Death Valley'de pk atmıyorsa çok ihtiyaç duymuyor.

Arz/talep tamamen. Haklı olduğunuz konu evet priestler oyunda çoğalıyor, pazarda talep daha çok artıyor böylelikle fiyatlar artıyor. Ama atladığınız konu şu, diğer sınıflar tamamiyle tükenmedi diğer sınıfları da oynayan pek çok oyuncu var, tek fark herhangi bir talep yok. Okçu oynayan biri hesabını ekstrem bir şekilde upgrade etmek istemediği sürece görev itemları yeterli kalıyor ve item almak istemiyor, haliyle pazarda talep olmuyor ve fiyatları düşüyor. Pazar fiyatlarının artmasının veya azalmasının ana unsuru BP değil, yardımcı etken olabilir ama tüm sorumluluk BP'lere ait değil.
Hocam birde şu durum var premiumla gelen reskill/restat olayı en çok prieste yarıyor.

Bir warior asla restat/reskill yapmıyor. Pk hariç görev itemiyle her türlü partide yer buluyor.

Rogue desen aynı. Okçu oynayan kaç kişi asas itemi dizip reskill yapıyor duruma göre?

Mage desen yine çok benzer. Tüm skiller fire geri kalan ice. 65lv pk atıyorsa lr olabilir.

Priestin ise 3 tane mevcut skill kategorisi de kullanılabilir durumda. Üstüne priest istediği zaman restat yaparak paper - elite arası değişip duruma ayak uyduruyor. Bu durum oyunda ki priest sayısını tabiki çok arttırıyor çünkü mantıken en iyi karakter haline geliyor.

Tabiki bu durumda birçok farm karakter BP olunca okçu arkadaşların hoşuna gitmiyor. Yoksa sizinde dediğiniz gibi 3 tane görev itemi dahi olan adam nasıl 1 bp ye kutu verir bende anlayamadım.

Alkoer

Üye
bp priest pvp alanında inanılmaz güçlü güzel yere değindin , spike ile 1k vuruyoruz adam yarı hp vermiş bak yarı HP 700+r =1000 k bravo oyun bravo premiumum bitsin oyun düzelene kadar girmiyicem 65 olıyım bırakıcam .sonra parayı basarım :))
Hocam lütfen dmg için açılmış konuya bir bakın. 1k spike vuruyorsanız sizde görev itemi var demektir. Ben 2900 hp ile r+spike ölüyorum.

Alkoer

Üye
tezek onlineda BP bu kadar güçlü değil. hoşuna gidiyor tabi 3 kişiden kutu almak. anca hikaye yazarsınız burada. yemiyorlar artık.
Tezek online da +10 +3 BP karakterim.

Aynı itemde sc siz kralı gelsin kutu alamaz.

Ama sizin 3 kişiden kutu alma olayı tam bir saçmalık. Matematik olarak imkansız bir kere.

Bp 1 r 1 skill vurduğunda sizin 3r 3skill vurmanız gerekiyor. Kestiğiniz yaratık boss değilse zaten yaratığın hp sinin büyük kısmı gitmiş olur kutu tabiki sizde.

Delikanlı gibi çıkıp dersin ben okçu oynamayı seviyorum ve okçunun en iyisi olmasını istiyorum lafım yok. 3 kişi bile BP den kutu alınmıyor dersen herkez sana güler yönetim dahil.

Lonarad

Üye
İşin gücün palavralar ile kendini shillemek. Alamıyoruz diyoruz sana alamıyoruz. Ne kadar çok ağladınız priestinize nerf gelecek ve hükümdarlığınız sona erecek diye. Burada ağlayanlar biz değil tamamen sizsiniz. Görev itemli halin ile Spike+R'a 2900 hasar yiyorum diyorsun. Senin sözüne kim inanır? :)
aaah ah keşke ufkunu genişletsen biraz prieste nerf gelince hiç bir şeyin değişmeyeceğini anlasan keşke. priest gitse başka class gelecek bunun bi sonu yok biraz geniş düşün lütfen.

taslex

Üye
aaah ah keşke ufkunu genişletsen biraz prieste nerf gelince hiç bir şeyin değişmeyeceğini anlasan keşke. priest gitse başka class gelecek bunun bi sonu yok biraz geniş düşün lütfen.

Hayatımda daha mantıksız bir cevap görmedim. Artık savunmak için ne yazacağınızı şaşırıyor gibisiniz. Bu nasıl bir savunma şeklidir? Bizim haklı olduğumuzu zaten kendiniz bile onaylıyorsunuz.

Lonarad

Üye
Hayatımda daha mantıksız bir cevap görmedim. Artık savunmak için ne yazacağınızı şaşırıyor gibisiniz. Bu nasıl bir savunma şeklidir? Bizim haklı olduğumuzu zaten kendiniz bile onaylıyorsunuz.
Haklısınız zaten, bp güçlü aksini söyleyen yok. Biraz daha beyin fırtınası yaparak yazdığım yazıları tekrar okumanızı öneririm.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt