Rise "Battle Priest" Online... sessiz bir protesto

Alkoer

Üye
Biraz önceki konuda da yazdım ama tekrarlayayım.

20 senelik tezek online da hala en iyi solo farmer bp. Burda neden zorunuza gidiyor?

Tabi tezek online da itemler uçuk. Okçu alıyor eline +9 +10 farm atıyor rahat. Burda oyun 3 aylık ne bekliyorsunuz?

Priest sadece size hizmetmi edecek?

lordrizlog

Üye
Çünkü 20 senelik tezek online'dan sıkıldığımız , farklı şeyler aradığımız için bu oyundayız. Bir şeylerin farklı olmasını istememiz en doğal hakkımız.

taslex

Üye
Biraz önceki konuda da yazdım ama tekrarlayayım.

20 senelik tezek online da hala en iyi solo farmer bp. Burda neden zorunuza gidiyor?

Tabi tezek online da itemler uçuk. Okçu alıyor eline +9 +10 farm atıyor rahat. Burda oyun 3 aylık ne bekliyorsunuz?

Priest sadece size hizmetmi edecek?

tezek onlineda BP bu kadar güçlü değil. hoşuna gidiyor tabi 3 kişiden kutu almak. anca hikaye yazarsınız burada. yemiyorlar artık.

Lonarad

Üye
abi bi ben mi alamıyorum 3 kişiden kutu? bp oynayan biri olarak herkes benim elime verebiliyor gelen geçen benden kutu alabiliyor. görev itemlı okçu bile benden kutu alabiliyor ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum yoksa siz mi çok abartıyorsunuz?

Alkoer

Üye
Çünkü 20 senelik tezek online'dan sıkıldığımız , farklı şeyler aradığımız için bu oyundayız. Bir şeylerin farklı olmasını istememiz en doğal hakkımız.
Haklısınız farklılık konusunda sonuna kadar.

Fakat farklılık bir karaktere nerf atarak olmuyor.

Rise online ın bize vaat ettiği tek fark rün sistemidir. Okçuyla farm atılacak diye bir vaat yok.

Farklılık istiyorsanız geldiğiniz yer çok yanlış. Ben şahsen Türk oyunu olduğu için geldim. Hiçbir fark olmasını beklemeden.

tezek onlineda BP bu kadar güçlü değil. hoşuna gidiyor tabi 3 kişiden kutu almak. anca hikaye yazarsınız burada. yemiyorlar artık.
Siz de bir sıkıntı var bence. Ben +7cursed ve +6 arch swordla 65 wariordan kutu alamadım 61lv de.

Adamın itemde lv de iyiydi rahat alıyor kutuyu

taslex

Üye
abi bi ben mi alamıyorum 3 kişiden kutu? bp oynayan biri olarak herkes benim elime verebiliyor gelen geçen benden kutu alabiliyor. görev itemlı okçu bile benden kutu alabiliyor ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum yoksa siz mi çok abartıyorsunuz?

Vallahi abartmıyoruz kardeşim allah aşkına sadece videoyu izle. Oyun 24 saat böyle. Klandakiler BP açacağım diyip duruyor. Nerf gelecek diye diye oyaladım. Çoğu beklemekten bıkıp BP'ye geçti bile. 4 kişiye günlük 10m koin çıksın dua ediyorlardı. BP açıp tek başlarına günde 50m kasıyorlar. Herkes BP olacak farkında değilmisiniz? İtemleriniz aşırı derecede pahalandı. Çünkü oyunda bir tek para kazanan sınıf sizsiniz. Nereye kadar böyle devam edecek? Gerçekten zevk alabileceğinizi düşünüyor musunuz?

Siz de bir sıkıntı var bence. Ben +7cursed ve +6 arch swordla 65 wariordan kutu alamadım 61lv de.

Adamın itemde lv de iyiydi rahat alıyor kutuyu

Belki de bayağı sağlam bir warriora denk gelmişsindir.

Lonarad

Üye
Vallahi abartmıyoruz kardeşim allah aşkına sadece videoyu izle. Oyun 24 saat böyle. Klandakiler BP açacağım diyip duruyor. Nerf gelecek diye diye oyaladım. Çoğu beklemekten bıkıp BP'ye geçti bile. 4 kişiye günlük 10m koin çıksın dua ediyorlardı. BP açıp tek başlarına günde 50m kasıyorlar. Herkes BP olacak farkında değilmisiniz? İtemleriniz aşırı derecede pahalandı. Çünkü oyunda bir tek para kazanan sınıf sizsiniz. Nereye kadar böyle devam edecek? Gerçekten zevk alabileceğinizi düşünüyor musunuz?

Belki de bayağı sağlam bir warriora denk gelmişsindir.
hocam priestin debuff skilleriyle %30 atak kırma, %30 daha fazla damage, %20 canını azaltma vs bu tarz debufflar sayesinde her item eşit olsa bile yine en avantajlı en güçlü class bp olur. nasıl kimse mage alan vuruyor, okçular uzaktan ok atıyor bu ne abi diye şikayetlenmiyorsa priestin de bu tarz yeteneklerine şikayet gelmemeli. Ben +8 paper setli ve +7 arch sworda sahip biriyim 3-5 kombosu yapan görev itemlı bir okçuya kutu kaptırmışlığım oldu, ayrıyetten drop atmadıktan sonra günde 50m kasamıyorum mesela günde 10m kasıyorsam iyi farm attım bugün diyorum. ekstradan oyuna rün sistemi gelip aktif edildiğinde her classın hasarı fazlasıyla artacak, oyun yöneticileri oyunu düzenlerken yarını değil 1 sene 2 sene sonrasını hesaplayarak ayarlıyor sınıfları.

taslex

Üye
hocam priestin debuff skilleriyle %30 atak kırma, %30 daha fazla damage, %20 canını azaltma vs bu tarz debufflar sayesinde her item eşit olsa bile yine en avantajlı en güçlü class bp olur. nasıl kimse mage alan vuruyor, okçular uzaktan ok atıyor bu ne abi diye şikayetlenmiyorsa priestin de bu tarz yeteneklerine şikayet gelmemeli. Ben +8 paper setli ve +7 arch sworda sahip biriyim 3-5 kombosu yapan görev itemlı bir okçuya kutu kaptırmışlığım oldu, ayrıyetten drop atmadıktan sonra günde 50m kasamıyorum mesela günde 10m kasıyorsam iyi farm attım bugün diyorum. ekstradan oyuna rün sistemi gelip aktif edildiğinde her classın hasarı fazlasıyla artacak, oyun yöneticileri oyunu düzenlerken yarını değil 1 sene 2 sene sonrasını hesaplayarak ayarlıyor sınıfları.

görüldüğü üzere bunlar sonuna kadar kendilerini savunmaya devam edecekler. 10 mobdan 1'inimi kaptırdın okcuya? şöyle bir video varken sadece kendi classınızı savunacağım diye taraflı olarak yorum atıyorsunuz. objektif olun, empati kurun diyeceğim ama nerede o günler!

Lonarad

Üye
görüldüğü üzere bunlar sonuna kadar kendilerini savunmaya devam edecekler. 10 mobdan 1'inimi kaptırdın okcuya? şöyle bir video varken sadece kendi classınızı savunacağım diye taraflı olarak yorum atıyorsunuz. objektif olun, empati kurun diyeceğim ama nerede o günler!
hocam empati kuruyorum merak etme, 61 lvl rogue vardı baktım priest güçlü, paşalar gibi açtım priestimi priestten farm atıyorum 1 kere de bu niye böyle diye ağlamadım. bugün priest en güçlüsüyse farmda nerf nerf nerf diye ağlıyorsa herkes yarın nerf geldiğinde başka bir class en güçlüsü olacak. bunun sonu yok farkındasınız değil mi? her classın eşit olmasını beklemek kadar bir saçmalık var mı? bu kadar eşitçisiniz madem tek 1 class tek 1 skill hep aynı itemler olsun madem ne gerek vardı 4 farklı class olmasına.

taslex

Üye
hocam empati kuruyorum merak etme, 61 lvl rogue vardı baktım priest güçlü, paşalar gibi açtım priestimi priestten farm atıyorum 1 kere de bu niye böyle diye ağlamadım. bugün priest en güçlüsüyse farmda nerf nerf nerf diye ağlıyorsa herkes yarın nerf geldiğinde başka bir class en güçlüsü olacak. bunun sonu yok farkındasınız değil mi? her classın eşit olmasını beklemek kadar bir saçmalık var mı? bu kadar eşitçisiniz madem tek 1 class tek 1 skill hep aynı itemler olsun madem ne gerek vardı 4 farklı class olmasına.

kendi ağzın ile itiraf edip yine kendi classını savunuyorsun. Şikayetlerimizi "ağlama" olarak görenler karaktersiz basit insanlardır haberin olsun.

Lonarad

Üye
kendi ağzın ile itiraf edip yine kendi classını savunuyorsun. Şikayetlerimizi "ağlama" olarak görenler karaktersiz basit insanlardır haberin olsun.
şuan konuştuğumuz argüman neden benim karaktersiz ve basit bir insan olduğuma geldi hocam? neden tartışma yaratabilecek bir yorum yapıyorsunuz anlamadım. siz kendi düşüncenizi savunuyorsunuz, ben kendi düşüncemi savunuyorum ve size kişisel bir hakarette bulunup durumu kavgaya çevirmedim. tartışmak için kendinizi eğitmenize davet ediyorum sizi, sizden farklı düşünen birine hakaret etme hakkınız bulunmuyor.

lordrizlog

Üye
ağlamak felan ne ya çocuk musunuz siz. Ben oynamak istemiyorum bp ve bplerin bu kadar güçlü olmasından şikayetçi olmam en doğal hakkım. kaç yaşında insalarsınız ağlamak falan kendinize bunları nasıl yakıştırabiliyorsunuz

taslex

Üye
şuan konuştuğumuz argüman neden benim karaktersiz ve basit bir insan olduğuma geldi hocam? neden tartışma yaratabilecek bir yorum yapıyorsunuz anlamadım. siz kendi düşüncenizi savunuyorsunuz, ben kendi düşüncemi savunuyorum ve size kişisel bir hakarette bulunup durumu kavgaya çevirmedim. tartışmak için kendinizi eğitmenize davet ediyorum sizi, sizden farklı düşünen birine hakaret etme hakkınız bulunmuyor.

Forumda küfür edemiyorsunuz bu yüzden ağlama kelimesine sığınıyorsunuz. Sanki anlamıyoruz ne demek istediğinizi. Oyun ruh hastası dolu belki de sende onlardan birisin.

AĞLAMA ne demek peki? Bu kelime tartışma yaratabilecek bir kelime değil mi? Çocuksunuz yemin ediyorum ki çocuksunuz.

Lonarad

Üye
forumda küfür edemiyorsunuz bu yüzden ağlama kelimesine sığınıyorsunuz. sanki anlamıyoruz ne demek istediğinizi. oyun ruh hastası dolu belki de sende onlardan birisin.

AĞLAMA ne demek peki? Bu kelime tartışma yaratabilecek bir kelime değil mi? Çocuksunuz yemin ediyorum ki çocuksunuz.
ağlamak felan ne ya çocuk musunuz siz. Ben oynamak istemiyorum bp ve bplerin bu kadar güçlü olmasından şikayetçi olmam en doğal hakkım. kaç yaşında insalarsınız ağlamak falan kendinize bunları nasıl yakıştırabiliyorsunuz
arkadaşlar ağlamak türkiye'de kullanılan bir halk argosudur ve anlamı sürekli şikayetlenen sorunlarla baş edemeyen kişilere söylenen bir argo kelimedir. herhangi küfür veya hakaret içermiyor.

maalesef ülkemizde bazı kelimeler hakaret olarak algılanıyor, cahil kelimesi de öyle mesela. ben sana cahil desem şimdi alınıp sana hakaret etmişim gibi bana hakaretler savurmaya başlarsın. keşke tartışmalarda medeni olsanız, karşınızdaki kişiyi dinleseniz bu adamın derdi ne, neyi savunuyor niye savunuyor dinleseniz. sizin bp'den şikayetçi olmanız suç olmuyor en doğal hak, ama bplerin kendilerini savunmaları suç, savunanlar bencil empati kurmuyor kendini düşünüyor.

taslex

Üye
arkadaşlar ağlamak türkiye'de kullanılan bir halk argosudur ve anlamı sürekli şikayetlenen sorunlarla baş edemeyen kişilere söylenen bir argo kelimedir. herhangi küfür veya hakaret içermiyor.

O BP'lerin kaçarı yok nerflenecek. O zaman burada ağlarsan sana hatırlatırım.

Lonarad

Üye
O BP'lerin kaçarı yok nerflenecek. O zaman burada ağlarsan sana hatırlatırım.
benim için sorun olmaz dostum ağlayan bir kişiliğe sahip olmadığım için, yönetimin aldığı her karara sağlıklı bir şekilde adapte sağlayabilirim.

kukmina

Üye
1 =okçu arkadaşım +8 paper set diz bp le kapışırsın (ben böle yapıyom slottan kovdukdan sonra +7 heavy plateleri giyiyom)
2= o kendine 300 def atıyo seninde 450 def skilin var
3= warior frenzy bastığında sadece def düşmesin hp ve mp side düşsün buna karşılık bi bp le okçu kadar vurabilsin aynı zamanda dmg de yiyebilsin mesela 10 sn dmg hard vursun 10 sn sonra dmg düşsün ama bi 10 sn def hp mp değeri düşük kalsın 10 sn buff karşılığı 10 sn de buff mantığı
4= yaw kimse demiyoki bp aslında normal vuruyo db skilleri aşırı op db skilleri nerflensin tabi siz bunu istemiyonuz çünkü hard mob keserken db siz olmuyo ha ark sen hard mob keserken ben db liçem healliçem ama ben solo oynarken db atsamda vuramıçam bunu istiyonuz aga db skilleri nerflensin alan atak kırmamı olur pvp insanlar deli gibi şikayetçi
5= bu karekterle db skillerini kullanmadan hard ve hell modda bi dg yapmaya çalışında göreyim db skilleri olmadan trash moblar hariç karekter tamamen çöp
6=62 bp le bu gün 59 lwl okçuya posion rock da slot verdim biri bana bunu acıklasın hani op ya

taslex

Üye
benim için sorun olmaz dostum ağlayan bir kişiliğe sahip olmadığım için, yönetimin aldığı her karara sağlıklı bir şekilde adapte sağlayabilirim.

Bizim eleştirilerimizi "ağlama" olarak görecek kadar basit, bencil bir insansın. Biz Rise'in geleceği için eleştiriyoruz sen ise bireysel zevkin ve para için burada savunuyorsun. Aramızda dağlar kadar fark var. Sen, ben olamazsın. Sen eleştirilerimizi kabul eden biri olduğun halde halen kendi classını savunacak kadar basit bir insansın abim. Olgunlaşacaksınız. Mantığın ne demek olduğunu kavrayacaksınız. O BP'ye nerf forumdaki lobinize rağmen gelecek. Yönetim çok değil yakında önlem alacaktır. Hadi daha fazla saçmalıkların ile bizi meşgul etme. Göreceğiz bakalım nerf gelecek mi, gelmeyecek mi?!

62 bp le bu gün 59 lwl okçuya posion rock da slot verdim biri bana bunu acıklasın hani op ya

62 BP ile 59 okçuya slot verdin? Buna inanmamızı gerçekten bekliyor musun? Savunurken bari yalana başvurmayın.

Son düzenleme:

Lonarad

Üye
Bizim eleştirilerimizi "ağlama" olarak görecek kadar basit, bencil bir insansın. Biz Rise'in geleceği için eleştiriyoruz sen ise bireysel zevkin ve para için burada savunuyorsun. Aramızda dağlar kadar fark var. Sen, ben olamazsın. Sen eleştirilerimizi kabul eden biri olduğun halde halen kendi classını savunacak kadar basit bir insansın abim. Olgunlaşacaksınız. Mantığın ne demek olduğunu kavrayacaksınız. O BP'ye nerf forumdaki lobinize rağmen gelecek. Yönetim çok değil yakında önlem alacaktır. Hadi daha fazla saçmalıkların ile bizi meşgul etme. Göreceğiz bakalım nerf gelecek mi, gelmeyecek mi?!
tek bir kelimeme bu kadar rahatsız olacağınızı bilseydim kullanmazdım, özür dilerim. tamamen bir ağız alışkanlığı, argo niyetiyle kullandığım bir kelime kimseye hakarette bulunmak istemedim. bireysel zevkim ve para için burada savunma yaptığımı düşünmeniz garip, ben yurtdışında yaşıyorum ve bu oyunu para için oynamayan nadir insanlardanım, lütfen karşınızdaki insanı tanımadan yorum yapmayın. bireysel zevkim için de oynamayacaksam neden oynayayım herhangi bir oyunu tabii ki kendi zevkim için oynayacağım. siz kendi fikirlerinizi o kadar fanatik bir şekilde savunuyorsunuz ki, benim ne demek istediğimi asla anlamak istemiyorsunuz. burda sorun priestlerin farmda güçlü olması değil mi? hadi nerf gelsin priestler artık en güçlü değil. artık okçular en güçlü, sizce şuan gücü için oynayan priestler okçu karakteri açmayacak mı? bu konuların aynısı okçular için dönmeyecek mi?

benim için hiç fark etmez, hangi sınıf nerflenirse nerflensin farmda en güçlü karakter hangisiyse onu oynarım. bu ha a karakteri olmuş ha b karakteri fark etmez yani. tüm sınıfların eşit olmasını beklemekte mantıksız ki her oyunda her karakterin farklı özellikleri, farklı yetenekleri olur ve bu yeteneklere göre gücü olur. bu oyunda da aynı şekilde 4 ayrı sınıf bulunuyor, bp en güçlüsü olmayacaksa başka bir sınıf en güçlüsü olacak buna bir çözüm yok maalesef.

Son düzenleme:

Alkoer

Üye

62 BP ile 59 okçuya slot verdin? Buna inanmamızı gerçekten bekliyor musun? Savunurken bari yalana başvurmayın.
Sizin düşüncenizdeki insanlar yüzünden BP nerf gelirse oyunu kim oynayacak?

Alpha ve Beta da çok çok daha iyiydi BP. Ama diğer classlarında çok iyi silahları ve takıları olduğu için göze batmadı.

Dediğim gibi 1 sene sonra şuan elinizdeki silahlar çöp kategorisine girecek ama BP hala aynı itemlerde olur.

3 aylık bir oyunda gereksiz nerd isteğinde bulunuyorsunuz. Gördüğünüz üzere bp oynayan çok ama sizde buna karşı empati hiç yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt