Bizim eleştirilerimizi "ağlama" olarak görecek kadar basit, bencil bir insansın. Biz Rise'in geleceği için eleştiriyoruz sen ise bireysel zevkin ve para için burada savunuyorsun. Aramızda dağlar kadar fark var. Sen, ben olamazsın. Sen eleştirilerimizi kabul eden biri olduğun halde halen kendi classını savunacak kadar basit bir insansın abim. Olgunlaşacaksınız. Mantığın ne demek olduğunu kavrayacaksınız. O BP'ye nerf forumdaki lobinize rağmen gelecek. Yönetim çok değil yakında önlem alacaktır. Hadi daha fazla saçmalıkların ile bizi meşgul etme. Göreceğiz bakalım nerf gelecek mi, gelmeyecek mi?!
tek bir kelimeme bu kadar rahatsız olacağınızı bilseydim kullanmazdım, özür dilerim. tamamen bir ağız alışkanlığı, argo niyetiyle kullandığım bir kelime kimseye hakarette bulunmak istemedim. bireysel zevkim ve para için burada savunma yaptığımı düşünmeniz garip, ben yurtdışında yaşıyorum ve bu oyunu para için oynamayan nadir insanlardanım, lütfen karşınızdaki insanı tanımadan yorum yapmayın. bireysel zevkim için de oynamayacaksam neden oynayayım herhangi bir oyunu tabii ki kendi zevkim için oynayacağım. siz kendi fikirlerinizi o kadar fanatik bir şekilde savunuyorsunuz ki, benim ne demek istediğimi asla anlamak istemiyorsunuz. burda sorun priestlerin farmda güçlü olması değil mi? hadi nerf gelsin priestler artık en güçlü değil. artık okçular en güçlü, sizce şuan gücü için oynayan priestler okçu karakteri açmayacak mı? bu konuların aynısı okçular için dönmeyecek mi?
benim için hiç fark etmez, hangi sınıf nerflenirse nerflensin farmda en güçlü karakter hangisiyse onu oynarım. bu ha a karakteri olmuş ha b karakteri fark etmez yani. tüm sınıfların eşit olmasını beklemekte mantıksız ki her oyunda her karakterin farklı özellikleri, farklı yetenekleri olur ve bu yeteneklere göre gücü olur. bu oyunda da aynı şekilde 4 ayrı sınıf bulunuyor, bp en güçlüsü olmayacaksa başka bir sınıf en güçlüsü olacak buna bir çözüm yok maalesef.