Rise "Battle Priest" Online... sessiz bir protesto

taslex

Üye
Ya üstün olsam geçer bütün gün bowl da beyaz manunun yanında dikilirim oturup ağlıyacağına git charını kas

Nasıl değişik adamlarsınız?! 65'im zaten full itemliyim. Eleştiri gelince hemen ağlama diyorsunuz. Şu çocukluktan artık kurtulun ve biraz olgunlaşın abim.

taslex

Üye
aynen öyle son 1 haftadır o kadar ağlıyorlar ki bp priest şöyle böyle diye. ya kardeşim her sınıfın kendine özel gücü var bp priestin tek iyi olduğu şey farm, boss desen kesemez pk desen atamaz. bp priestler çok güçlü farm alamıyoruz demek pkda asaslar çok güçlü bize tek atıyorlar yada warriorlar çok güçlü zor ölüyorlar demek gibi bir şey :D priest sadece support karakter olsun heal buff atsın sadece istiyor bunlar.

PK desen atamaz mı? :D Ah şu ülkemin komedyenleri yok mu...

Lonarad

Üye
PK desen atamaz mı? :D Ah şu ülkemin komedyenleri yok mu...
görev itemlı asasla görev itemlı priesti sok bowla atabiliyor mu atamıyor mu görelim kankam. sizin o pkda kafanıza vuran priestlerin 7-8 gblik takısı 10gblik silahı oluyor genelde :D

taslex

Üye
görev itemlı asasla görev itemlı priesti sok bowla atabiliyor mu atamıyor mu görelim kankam. sizin o pkda kafanıza vuran priestlerin 7-8 gblik takısı 10gblik silahı oluyor genelde :D

Kanka yapma etme gözünü severim :D Bu oyun için yıllarca emek verildi. Görev itemli BP bile terör estiriyor PK'da.

Lonarad

Üye
Kanka yapma etme gözünü severim :D Bu oyun için yıllarca emek verildi. Görev itemli BP bile terör estiriyor PK'da.
çok zor kankam o dediğin. elinde earthshaker vardı belki adamın bilemezsin yani görüntüsü birebir aynı çünkü. sadece görev itemlı paper setli bp slotda bile 3-5 kombosu yapan okçuya kutu kaptırabiliyor. bana kalsa tüm sınıfların görev itemları silinsin, herkes kastığıyla itemini yapsın güçlü olan kazansın, oyunda 4 ayrı sınıf var her bir sınıfın da ayrı özellikleri var. bpninde tek iyi olduğu konu farm, her sınıfın eşit olmasını beklemek saçma geliyor bana.

taslex

Üye
çok zor kankam o dediğin. elinde earthshaker vardı belki adamın bilemezsin yani görüntüsü birebir aynı çünkü. sadece görev itemlı paper setli bp slotda bile 3-5 kombosu yapan okçuya kutu kaptırabiliyor. bana kalsa tüm sınıfların görev itemları silinsin, herkes kastığıyla itemini yapsın güçlü olan kazansın, oyunda 4 ayrı sınıf var her bir sınıfın da ayrı özellikleri var. bpninde tek iyi olduğu konu farm, her sınıfın eşit olmasını beklemek saçma geliyor bana.
bizzat pkya çıktığım görev itemli klandan 65 level battle priest arkadaşım var. terör estiriyor kanka. battle priest hem PVE hem de PVP'de çok iyi. nerf gelmeyecekse bilelim bizde priest açalım. 1 dakika düşünürsem şerefsizim bak direk priest açarım.

Zbam

Üye
Yok kanka anlamaz o hem pkda adamlara tek atayım hem kutu kaptırmayım istiyor he de geç

Rheme54

Üye
Hayatında malum oyun dışında online oyun oynamamış kişiler bp priye laf eder olmuşlar.Priest sınıfı sadece buf verip heal atmak zorunda değil istediğimiz şekilde oynayabiliriz
Sürekli priest nerf isteyenler oyundan bir şey kazanmayı beceremeyen kişilerdir.

mmtakiff06

Üye
acilen başlangıç itemlerinin gene düşürülmesi lazım adamların item yapmasına gerek yok 61 olması yeterli !

Lonarad

Üye
bizzat pkya çıktığım görev itemli klandan 65 level battle priest arkadaşım var. terör estiriyor kanka. battle priest hem PVE hem de PVP'de çok iyi. nerf gelmeyecekse bilelim bizde priest açalım. 1 dakika düşünürsem şerefsizim bak direk priest açarım.
en basit örneğinden şunu söylicem, 2 tane asas parti kurup 8 kişilik mage takımı dümdüz edebilir hepsini öldürür. 2 tane priest parti kurup aynısını yapmaya çalışsa daha magelere yaklaşamadan nova yer kafasına yere yapışır. her classın kendine özel bi özelliği var işte ama kimse ağlamıyor asaslar kesiyor bizi diye.

taslex

Üye
en basit örneğinden şunu söylicem, 2 tane asas parti kurup 8 kişilik mage takımı dümdüz edebilir hepsini öldürür. 2 tane priest parti kurup aynısını yapmaya çalışsa daha magelere yaklaşamadan nova yer kafasına yere yapışır. her classın kendine özel bi özelliği var işte ama kimse ağlamıyor asaslar kesiyor bizi diye.

Mageler farm yaptığında kesinlikle bir lupcu bulunduruyorlar. 54 skilmi tam olarak bilmiyorum ama sürekli vurabildikleri bir skill var onun mesafesi bayağı iyi. Yanlarına gidene kadar öldürüyorlar. Saniyeler içinde 6 hasar geliyor. Canın fullken bir bakmışsın 0.

taslex

Üye
aglamaya devam edın siz ben günde 40m-100m arası paramı kasam gelenide şamarlayam :D

Senden 4 kişi kutu alamadık birader. Hatırlıyorum seni. +6 Enc. Earthshaker'lı bile olsan 4 kişi kutu almamız gerekliydi. Bizdede +7 SS'ler vardı okçu halimiz ile alamadık senden kutu falan. Ağlıyorsak sebebi var :D

JohnPlane

Üye
İstiyorlar ki sadece int priest bunlara buff atsın, hp versin. Asas, warriorlar, mageler zevk alsın. Priler sadece kıç kollasın. Geri hizmet çalışsın. Yok ya?
E şuanda da sen hem buff atıyorsun hp veriyorsun anti buff atıyorsun istediğin zaman kendi veya arkadaşlarının kıçını kolluyorsun e birde yanına gelene tek atıyorsun ohhh ne güzel dimi

taslex

Üye
E şuanda da sen hem buff atıyorsun hp veriyorsun anti buff atıyorsun istediğin zaman kendi veya arkadaşlarının kıçını kolluyorsun e birde yanına gelene tek atıyorsun ohhh ne güzel dimi
Örgüt bunlar kardeşim. Toplanmışlar BP'ye laf ettirmiyorlar. Herkes bıktı bunlardan sadece foruma giremiyorlar. Kendilerini nasıl acındırıyorlar benim konuma gir görürsün. Teşkilat, örgüt, lobiciler resmen. Şu video, oyundaki tehlikeyi anlamak için yeter. Herkes BP'ye döndüğünde oyunu normale döndürecek planları var mı gerçekten merak ediyorum. Herkes BP'ye döndüğünde bu farm yapanlar ne için farm yapacak çok merak ediyorum. Priest itemlerinin fiyatı her gün artarken diğer classlarınki düşüyor.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt