Rise "Battle Priest" Online... sessiz bir protesto

kukmina

Üye
ya şu oyunda neden kimse bp nin slot kaybediğene inanmıyo bunada anlam veremiyom evet bu gün 62 bp le slot verdim ama 61 bp den 59 okçuyla slot aldığımda oldu şimdi siz bunada inanmazsınız burda bp fanatiği değilim asas ve archer fanatiği bi insanım ama farmda hangi karekter güçlüyse onu oynarım farmın mantığı bu dur yarın warior farmda güçlü olsun warior kasar oynarım mmo lardaki class balance ayarları bu yüzden değişir sürekli oyunlar hiç bi zaman tek düze bi class oynamanı istemez şuan bp güçlü yarın nolçanı kimse bilmez

Babalarınbabası

Üye
E şuanda da sen hem buff atıyorsun hp veriyorsun anti buff atıyorsun istediğin zaman kendi veya arkadaşlarının kıçını kolluyorsun e birde yanına gelene tek atıyorsun ohhh ne güzel dimi
Hepsini yapmam kaç saniye sence? Sanki Cd siz oyun oynuyoruz. Okçu koxpuyla mahvettiğiniz oyuna benzemeyecek bu oyun. Aklınıza sokun bunu.

AhmtDmrc

Üye
Uzun sürmez konunun benzeri var diye silerler. Aynı konu için bende serzenişte bulundum. Tüm slotlarda 61 skilini açan BP PRİEST'ler cirit atıyor. Sonuç düşürülen okçu damageleri. Sonuç aynı diye silinen konu, aynı zamanda oyunun genelinin şikayetçi olduğu konu.

taslex

Üye
Sizin düşüncenizdeki insanlar yüzünden BP nerf gelirse oyunu kim oynayacak?

Alpha ve Beta da çok çok daha iyiydi BP. Ama diğer classlarında çok iyi silahları ve takıları olduğu için göze batmadı.

Dediğim gibi 1 sene sonra şuan elinizdeki silahlar çöp kategorisine girecek ama BP hala aynı itemlerde olur.

3 aylık bir oyunda gereksiz nerd isteğinde bulunuyorsunuz. Gördüğünüz üzere bp oynayan çok ama sizde buna karşı empati hiç yok

Bir itiraf daha geldi. BP'yi savunanların olayı belli oldu. Artık kimse kaale almaz sizi. Nasıl lobicilik yaptığınızı, nasıl yalanlar ile classınızı savunduğunuzu herkes anladı. Rise Online yönetimi de burada nasıl lobicilik yaptığınızı anlamıştır umarım.

Based tabanı, mekanikleri malum oyunla eşdeğer olan oyundan ne gibi doğal hakla farklı beklentiye giriyorsun?

Konuyu farklı yere saptırmayın. Normal birşey istiyoruz. Oyunda anormal olan tek class sizsiniz. Farklı beklenti falan yok ortada.

Uzun sürmez konunun benzeri var diye silerler. Aynı konu için bende serzenişte bulundum. Tüm slotlarda 61 skilini açan BP PRİEST'ler cirit atıyor. Sonuç düşürülen okçu damageleri. Sonuç aynı diye silinen konu, aynı zamanda oyunun genelinin şikayetçi olduğu konu.

Silmezler bence çünkü bu çok ciddi bir problem haline geldi.

AyZIT

Üye
tezek onlineda BP bu kadar güçlü değil. hoşuna gidiyor tabi 3 kişiden kutu almak. anca hikaye yazarsınız burada. yemiyorlar artık.
ben anlamıyorum 3 kişiden bp nasıl kutu alıyor bende bp oynuyorum suan ama cogu kişi gelp slotu alıyor benden görev itemleri 8 str takı 7 paper setle senden kutu alması ıcın adamın elınde e.s yada uniq item olması lzm ki farklı bi damage cıkarsın yan çarımda okcu 3lü+5li okla ben bp den da cok vuruyorum tek sıkıntı daha fazla pot yedıgım ıcın bp ile farm atıyorum heal malice bi tık daha rahatlatıyor cz de pk atsan dbsiz kımseyı kesemezsın asas 2k vuruyor ztn 2.8k can var :D warıor desen malıce bıle atsan ölmüyor adam mage desen 5 km oteden vuruyor dibine gidene kdr ölüyon ne olması lazım bp ıcın anlamıyorum cok fazla uzatılıyor bu konu. sende açıp farm atabılrsın kolayına gelebilir.

Alkoer

Üye
Bir itiraf daha geldi. BP'yi savunanların olayı belli oldu. Artık kimse kaale almaz sizi. Nasıl lobicilik yaptığınızı, nasıl yalanlar ile classınızı savunduğunuzu herkes anladı. Rise Online yönetimi de burada nasıl lobicilik yaptığınızı anlamıştır umarım.

Konuyu farklı yere saptırmayın. Normal birşey istiyoruz. Oyunda anormal olan tek class sizsiniz. Farklı beklenti falan yok ortada.

Silmezler bence çünkü bu çok ciddi bir problem haline geldi.
Dostum kafan güzelmi?

Bırak rise online ı 20 senelik tezek online da bile BP budur.

Dengesiz bir tarafı yok. Karakter farm da en iyisidir tartışmasız. Ve 20 yıl geçsede en iyi olmaya devam edecektir.

taslex

Üye
Dostum kafan güzelmi?

Bırak rise online ı 20 senelik tezek online da bile BP budur.

Dengesiz bir tarafı yok. Karakter farm da en iyisidir tartışmasız. Ve 20 yıl geçsede en iyi olmaya devam edecektir.

Farm'da iyi zaten buna birşey diyen yok 3 kişi kutu alınmıyor adamlardan biz bunu eleştiriyoruz. Halen gelmiş bildiğimiz şeyleri bize anlatıyorsun. Kafan mı güzel senin? BP farm yapmasın demiyoruz. Yine en iyisi olsun ama nerf yemesi gerekmekte. En azından 2-3 kişilik ekip kutu almalı bu adamlardan. Video'da neyin ne olduğu, oyunun gidişatının ne kadar tehlike de olduğu ortada. Kendinizi değil oyunu düşünün. Bu oyundan diğer sınıflar ayrılır ise siz yaptığınız farmı kime satacaksınız? ? STR hariç itemler aşırı derecede ucuzluyor. Farmdan elde ettiğiniz gelirde büyük oranda düşecek. Anlık konuşuyorsun gelecekte başına geleceklerden haberin bile yok.

AhmtDmrc

Üye
Biz çıkalım o zaman BP PRİEST'ler farm atsın sadece. Yada bizde BP PRİEST kasalım hep beraber kim kimi koparırsa. Oyunun adıda BP ONLİNE olsun. Burda ortalık karıştırmak isteyenlerin ve olayı kişisel algılayanların anlayamadığı şu; Diğer joblar taş mı yiyecek ? Cooldown'u olmayan tek bir skille ve guest itemleriyle istediğin her slotta at koşturabiliyorsun. Herkes clan bulmak zorunda değil bu oyunda solo takılan 2 kişi 3 kişi takılanlarda var. Daha nasıl anlatayım ?

kukmina

Üye
ben anlamıyorum 3 kişiden bp nasıl kutu alıyor bende bp oynuyorum suan ama cogu kişi gelp slotu alıyor benden görev itemleri 8 str takı 7 paper setle senden kutu alması ıcın adamın elınde e.s yada uniq item olması lzm ki farklı bi damage cıkarsın yan çarımda okcu 3lü+5li okla ben bp den da cok vuruyorum tek sıkıntı daha fazla pot yedıgım ıcın bp ile farm atıyorum heal malice bi tık daha rahatlatıyor cz de pk atsan dbsiz kımseyı kesemezsın asas 2k vuruyor ztn 2.8k can var :D warıor desen malıce bıle atsan ölmüyor adam mage desen 5 km oteden vuruyor dibine gidene kdr ölüyon ne olması lazım bp ıcın anlamıyorum cok fazla uzatılıyor bu konu. sende açıp farm atabılrsın kolayına gelebilir.
dostum büyük ihtimalle biz noob uz ondan kutu veriyoz

cebraaa

Üye
2 haftadır çok üstün olduklarını söylüyoruz , Arkadaşım rekabet yok mmorpg oyunu bu oyun , Ben okcum ile kafa tutamıyorum Vede ciddi itemli charım ... Rekabet yok , Tek care bp priest açmak.Kitap Bonusunu düşürürseniz belki bu problem ortadan kalkar %50 atack power veriyor - 20 str versin kitap ! kitap basınca chara 150 str vermiş gibi oluyor

Alkoer

Üye
Farm'da iyi zaten buna birşey diyen yok 3 kişi kutu alınmıyor adamlardan biz bunu eleştiriyoruz. Halen gelmiş bildiğimiz şeyleri bize anlatıyorsun. Kafan mı güzel senin? BP farm yapmasın demiyoruz. Yine en iyisi olsun ama nerf yemesi gerekmekte. En azından 2-3 kişilik ekip kutu almalı bu adamlardan. Video'da neyin ne olduğu, oyunun gidişatının ne kadar tehlike de olduğu ortada. Kendinizi değil oyunu düşünün. Bu oyundan diğer sınıflar ayrılır ise siz yaptığınız farmı kime satacaksınız? ? STR hariç itemler aşırı derecede ucuzluyor. Farmdan elde ettiğiniz gelirde büyük oranda düşecek. Anlık konuşuyorsun gelecekte başına geleceklerden haberin bile yok.
3 kişi bp den kutu alamıyorsa lütfen oyunu bıraksın.

Farm yaptığımı kimseye satmıyorum. +8 stormbringer alacam.

cebraaa

Üye
3 kişi bp den kutu alamıyorsa lütfen oyunu bıraksın.

Farm yaptığımı kimseye satmıyorum. +8 stormbringer alacam.
sonra da slotlara çökersin artık güç elinde zaten :) 65 olayım :D karuslara Dw de farm yok bp leri kesicem sadece only bp aga 6 asasız 2 - 2 -2 butun kanallarda olucaz yakında sinemalarda... Protean asas kardeşlerim pm ye beklerim 56 + sc basabilen (sc ucuz ) pm atsın bana :D buarada

Lonarad

Üye
Hocam ben şahsen 3 kişinin kut alamadığına gram inanamıyorum, sana yalancısın demiyorum yanlış anlama ama merak ettiğim konu şu, saldıran 3 kişinin gearı ne hepsi görev itemı mı levellerı kaç ve BP'nin levelı itemları ne? Görev itemlı 8 paper setli pri 3 kişiden kutu alması çok zor, BP'de belki Earthshaker vardır ki 2000 apye yaklaştırıyor bu item, çok düşük bi ihtimal belki o zaman 3 tane görev itemlı kişiye kutu vermiyordur. Yoksa inanmıyorum, oyun açılsın beraber deneyelim istersen bende 8 paper set, travellers set ve 7 arch sword var. Görev itemından fazla itema sahip bir okçuysan 3-5 kombosunu düzgün yaptığın şekilde benden slot alabilirsin rahat bir şekilde.

Itemların fiyatının düşmesine de şöyle bir yorumum var, Priest hasarını ve defansını arttırmak için pazardan item almak zorunda, Traveller's set almazsa defansı ve hpsi çok düşük kalıyor haliyle bazı slotlarda çok rahat ölüyor. Görev itemından sonra düzgün bir silah almazsa (ki 2 tane seçeneği var arch sword veya earthshaker onlar da 10gbden aşağı değil) hasarı düşük kalıyor. Haliyle pazardan priestler için sürekli item eksiliyor, priest o itemı almazsa gelişemeyecek ve farm atamayacak.
Rogue oynayan bir karakteri düşünelim, görev itemları çoğu slotta yeterli kalıyor. Silahını upgrade yapmak istese 20m ile 7 golden bow, 90m ile 7 swift shooter alabiliyor. Takılarını alsa tabii ki daha güzel bonuslarla hasarını ve defansını yükseltebilir, ama Death Valley'de pk atmıyorsa çok ihtiyaç duymuyor.

Arz/talep tamamen. Haklı olduğunuz konu evet priestler oyunda çoğalıyor, pazarda talep daha çok artıyor böylelikle fiyatlar artıyor. Ama atladığınız konu şu, diğer sınıflar tamamiyle tükenmedi diğer sınıfları da oynayan pek çok oyuncu var, tek fark herhangi bir talep yok. Okçu oynayan biri hesabını ekstrem bir şekilde upgrade etmek istemediği sürece görev itemları yeterli kalıyor ve item almak istemiyor, haliyle pazarda talep olmuyor ve fiyatları düşüyor. Pazar fiyatlarının artmasının veya azalmasının ana unsuru BP değil, yardımcı etken olabilir ama tüm sorumluluk BP'lere ait değil.

Alkoer

Üye
sonra da slotlara çökersin artık güç elinde zaten :) 65 olayım :D karuslara Dw de farm yok bp leri kesicem sadece only bp aga 6 asasız 2 - 2 -2 butun kanallarda olucaz yakında sinemalarda...
Çok güzel konuştun dostum.

Burda tartıştığımız konu pvp alanında hiç şansı olmayan bp nin pve farmda güçlü olması.

Aynı mantık ile asas pve farmda çok etkili olmazken pvp de kral.

Bu şekil oyunun güzel yanı bu değilmi zaten. Her class ın kendine özgü oyun tarzı olması.

Lonarad

Üye
:D :D 8 paper set, travellers set ve 7 arch sword var. Görev itemından fazla itema sahip bir okçuysan 3-5 kombosunu düzgün yaptığın şekilde benden slot alabilirsin rahat bir şekilde.GÜLMEKTEN BURDAN SONRASINI OKUYAMADIM YAZDIKLARININ AFFET :D :D
allah daha fazla güldürsünde daha önce bu şekilde slot kaybettiğim için konuşuyorum kankam gel deneyelim oyun açılınca

cebraaa

Üye
Çok güzel konuştun dostum.

Burda tartıştığımız konu pvp alanında hiç şansı olmayan bp nin pve farmda güçlü olması.

Aynı mantık ile asas pve farmda çok etkili olmazken pvp de kral.

Bu şekil oyunun güzel yanı bu değilmi zaten. Her class ın kendine özgü oyun tarzı olması.
bp priest pvp alanında inanılmaz güçlü güzel yere değindin , spike ile 1k vuruyoruz adam yarı hp vermiş bak yarı HP 700+r =1000 k bravo oyun bravo premiumum bitsin oyun düzelene kadar girmiyicem 65 olıyım bırakıcam .sonra parayı basarım :))

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt