Rise Online | Balıkçılık Rehberi | Hızlı Balıkçılık Leveli Kasma | OLTALAR

gkhancelk

Üye
benim balıkcılık su an 18 oldu. aslında vıdeoda anlattıgın sekılde kastım bende daha cok herkes nerede kasıyorsa orası doğru yerdir mantığıyla ama level yukseldıgı içinmi bilmiyorum çok zorlaştı level kasma günde 1 level kasılmıyor şu an muhtemelen pazar gününe kadar 24 saat bıraksam anca 20 olacakmışım gibi hissediyorum. muhtemelen kaçırdığımız bir iki nokta vardır ama ileride öğrenicez sanırım bilgi paylaşımı için teşekkürler

Guinness

Üye
benim balıkcılık su an 18 oldu. aslında vıdeoda anlattıgın sekılde kastım bende daha cok herkes nerede kasıyorsa orası doğru yerdir mantığıyla ama level yukseldıgı içinmi bilmiyorum çok zorlaştı level kasma günde 1 level kasılmıyor şu an muhtemelen pazar gününe kadar 24 saat bıraksam anca 20 olacakmışım gibi hissediyorum. muhtemelen kaçırdığımız bir iki nokta vardır ama ileride öğrenicez sanırım bilgi paylaşımı için teşekkürler
level yükseldikçe istediği exp miktarı da katlandığı için süreç uzuyor hocam ama sizin 20'ye az kalmış hayırlı olsun şimdiden :)

emre62

Üye
20 seviyeye dün itibariyle bende ulaştım lakin çıkanlar sadece şuan için stok yapabiliyoruz umarım yaktığı elektriğe değer :)

orbay888

Üye
Benimde balikçilik levelim 27 30 dan sonra epik olta ile neler atiyor çok merak ediyorum

paradaisu

Üye
59 level üstündeyken , 1-10 level üstünü hagardda mı kasalım , yoksa lunaskarda dediğin köprüde mi ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt