level yükseldikçe istediği exp miktarı da katlandığı için süreç uzuyor hocam ama sizin 20'ye az kalmış hayırlı olsun şimdidenbenim balıkcılık su an 18 oldu. aslında vıdeoda anlattıgın sekılde kastım bende daha cok herkes nerede kasıyorsa orası doğru yerdir mantığıyla ama level yukseldıgı içinmi bilmiyorum çok zorlaştı level kasma günde 1 level kasılmıyor şu an muhtemelen pazar gününe kadar 24 saat bıraksam anca 20 olacakmışım gibi hissediyorum. muhtemelen kaçırdığımız bir iki nokta vardır ama ileride öğrenicez sanırım bilgi paylaşımı için teşekkürler
Teşekkürlersade ve direk bilgiler beğendim
Lunaskarda gösterdiğim ilk köprüde daha hızlı kasarsın hocam.59 level üstündeyken , 1-10 level üstünü hagardda mı kasalım , yoksa lunaskarda dediğin köprüde mi ?
inşallah değecek diye düşünüyorum hocam20 seviyeye dün itibariyle bende ulaştım lakin çıkanlar sadece şuan için stok yapabiliyoruz umarım yaktığı elektriğe değer![]()
Hocam sen sona yaklaşmışsın valla tebrik ederim bizimle bu uzun süreçteki deneyimlerini paylaşabilirsinBenimde balikçilik levelim 27 30 dan sonra epik olta ile neler atiyor çok merak ediyorum
bildiğim kadarıyla devam ediyor ama tam emin değilim bir araştırıp konuda yazarım30 levelden sonra level devam ediyor mu yoksa son mu ?
tamamdır bilgi alırsanız konuyu takipteyimbildiğim kadarıyla devam ediyor ama tam emin değilim bir araştırıp konuda yazarım
madencilik 30+ levele doğru gidiyor muhtemelen balıkçılıkta gidiyordur.tamamdır bilgi alırsanız konuyu takipteyim