Rise Online da hileye karşı önlem

TeryGame

Üye
merhabalar 65 level okçu açtıktan sonra gördümki farm için bp kasmak lazım 1 charda bp kasayım dedim 58 level oldum ama olana kadar exp partilerde görmediğim kalmadı soothsayer slotları hileden geçilmez oldu buna bir an önce bir çözüm şart hile kullandığını düşündüğünüz insanları muhakka report edin buna engel olunmazsa bu iş farklı mecralara taşınır farm atan pk atan etkinlikten emeğiyle yararlanmak isteyen arkadaşlar için çok kötü olucak benim tavsiyem bu tarz oyuncuları aranızda barındırmayın......

NeyimLanBen

Üye
Benim ve bu slottan geçmiş tüm oyuncuların her zaman gördüğü görüntüden farklı birşey göremedim hocam aydinlatirsan sevinirim :)

TeryGame

Üye
Benim ve bu slottan geçmiş tüm oyuncuların her zaman gördüğü görüntüden farklı birşey göremedim hocam aydinlatirsan sevinirim :)
bende pek anlamadım ama adam mob direk ışınlanıyor ilk önce bug falan sandım ama başka adamlar yürürken onun direk ışınlanması bana garip geldi oyunbizim hileye karşıyım ben nerde görsem gereğini yaparım emeğiyle kasssınlar benim ve bizim gibi

dscimhere

Üye
2 ırk farketmeksizin kasan partilerdeki heal atan priestlerden oto olmayan 3 tane priest bulun 2k dolarına bahse girerim adamlar kayet normal birşeymiş gibi oto priest arıyorlar partiye elle atak yapan neredeyse yok kimse kimseyi kandırmasın sırf player gözüksün oyunda diyede işlem yapılmıyor bu kadar net yok ben görmedim etmedim macromu var diyenlerde ya maradondan dışarı çıkmamış yada multi charla farm atıyordur. şuan sözde exp partilerinin %90 otodur arkadaşlar en masumlarıda mouse macro kullanıyorlar ki onlarında sayısı gerçekten az. her kimki bunun aksini iddaa ederse çok ciddi söylüyorum her türlü bahse var en sağlam aracılarıda bulurum 2k dolar açık çek.

NeyimLanBen

Üye
2 ırk farketmeksizin kasan partilerdeki heal atan priestlerden oto olmayan 3 tane priest bulun 2k dolarına bahse girerim adamlar kayet normal birşeymiş gibi oto priest arıyorlar partiye elle atak yapan neredeyse yok kimse kimseyi kandırmasın sırf player gözüksün oyunda diyede işlem yapılmıyor bu kadar net yok ben görmedim etmedim macromu var diyenlerde ya maradondan dışarı çıkmamış yada multi charla farm atıyordur. şuan sözde exp partilerinin %90 otodur arkadaşlar en masumlarıda mouse macro kullanıyorlar ki onlarında sayısı gerçekten az. her kimki bunun aksini iddaa ederse çok ciddi söylüyorum her türlü bahse var en sağlam aracılarıda bulurum 2k dolar açık çek.
Bahse falan gerek yok hocam , zaten macro oyuna işledi , nasıl vücuduna ameliyatla platin vs takarlar artık onla yaşamayı ogrenirsin macro oyuna takıldı ve herkes onla oynamayı öğrendi veya alıştı diyelim. Kimseye anormal gelmiyor , dediğin gibi artık priestlwri partiye macro değilse almıyorlar bile :) macroysa alınmaması gerekirken , bu böyle gider yönetim kabullenmiş ( veya işlerine geliyor ) oyuncuların elinden bir önlem gelmez , macro rapor bildirim kutularına tiklamadiklarina eminim ama ispatlayamam :)

NeyimLanBen

Üye
bende pek anlamadım ama adam mob direk ışınlanıyor ilk önce bug falan sandım ama başka adamlar yürürken onun direk ışınlanması bana garip geldi oyunbizim hileye karşıyım ben nerde görsem gereğini yaparım emeğiyle kasssınlar benim ve bizim gibi
Sen diyince tekrar izledim farkettim . Sadece o değil hepsi işinlaniyor gözüküyor , bug da olabilir görüntü hatasida olabilir ama hile gibi duruyor :/

MaRaKeSH

Üye

sonuna kadar haklısın gecen gün kendim şahit oldum. balıktan dönüyorum hagardda biri otomusun diye sordu bp sandığını düşündüm. heelerim dedim dostum tamam otomusun dedi tekrar o an ikna oldum. işte burda şu devreye giriyor bu tarz bu programlar bir kere girdimi ve geliştirmeye başlandımı ucu bucağı kalmıyor. eğer yapılacaksa oyun oto atağı sırf bu yüzde getirmeli. koxp tarzı yazılımlara insanlar yönlenmemeli

HeaveN

Üye
Hile gibi birşey göremedik adam bug girmiş bende okçuyum bazen oluyo ben vuruyorum karşı adam dio nasıl vuruyon el kaldırmıyo
oyun hatası bu adam ks atıyosa dalıyosa görünmüyo sizde.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt