2 ırk farketmeksizin kasan partilerdeki heal atan priestlerden oto olmayan 3 tane priest bulun 2k dolarına bahse girerim adamlar kayet normal birşeymiş gibi oto priest arıyorlar partiye elle atak yapan neredeyse yok kimse kimseyi kandırmasın sırf player gözüksün oyunda diyede işlem yapılmıyor bu kadar net yok ben görmedim etmedim macromu var diyenlerde ya maradondan dışarı çıkmamış yada multi charla farm atıyordur. şuan sözde exp partilerinin %90 otodur arkadaşlar en masumlarıda mouse macro kullanıyorlar ki onlarında sayısı gerçekten az. her kimki bunun aksini iddaa ederse çok ciddi söylüyorum her türlü bahse var en sağlam aracılarıda bulurum 2k dolar açık çek.
Bahse falan gerek yok hocam , zaten macro oyuna işledi , nasıl vücuduna ameliyatla platin vs takarlar artık onla yaşamayı ogrenirsin macro oyuna takıldı ve herkes onla oynamayı öğrendi veya alıştı diyelim. Kimseye anormal gelmiyor , dediğin gibi artık priestlwri partiye macro değilse almıyorlar bile

macroysa alınmaması gerekirken , bu böyle gider yönetim kabullenmiş ( veya işlerine geliyor ) oyuncuların elinden bir önlem gelmez , macro rapor bildirim kutularına tiklamadiklarina eminim ama ispatlayamam