Rise Online erken erişim.

Opus Magnum

Üye
Mesela ben hiç bir şekilde optimizasyon sıkıntısı yaşamıyorum. 1060 ekran kartım var. i7 8700k işlemcim var. Yani şu an ki piyasaya göre çok alt bir sistemim var. Ancak hiç bir şekilde kasma donma yaşamıyorum. Demek ki optimizasyon iyileşiyor. Oyuncular 20 senelik kartlarla oyuna girmeye çalışıyor. Giremeyince de kasıyor diyor.

Yaratıklar hızlı vurmuyor. Yaratıklar sunucuya yük bindikçe yavaşlıyor tahminimce. Daha sonra reset gelince normal hallerine dönüyor. Keza bende oynuyorum. Bu tarz sıkıntı yaşamıyorum. Ayrıca optimizasyon bitmeyen bir süreçtir. Hiç bir zamanda bitmez. Öncelikle bunu anlamalı ve öğrenmelisin. 2000'li yılların başından beri hiç değişmeyen oyunları oynayanlar, optimizasyon kötü diyorlar. Oyun her yamada bi optimizasyon ayarı çekiyor. Şu an discordda çok çok az insanlar oyun kasıyor diyor.
Sen oynanmaz diyorsun, millete oynama diyorsun ancak oynuyorsun. Demek ki oynanabilir durumda. Oynanmayacak durumda olsa sende oynayamazsın.

İnsalara kanser olursun, yönetime oynama gibi kelimeler ben kendimce hakaret sayarım. Siz saymıyorsanız o sizin probleminiz benim değil.

Ah nasıl da kırılmış, senin firma sahibi olduğunu bile düşünebilir insanlar.

O kadar ileri seviyede yalan söyleyebiliyorsun oyun çok iyi durumda diye.

Unbeatable

Üye
Solo olarak oynuyorum şuanda 50 GB lik karakterim var oyuna cebimden 1 kuruş bile yatirmadim , solo olarak gayet birşeyler elde edebilirsin sadece sabir gerekiyor , oyun gelişiyor yeni etkinlikler geldi ve gelecek olan büyük yamalar var, optimizasyon hala sorunlu,
Bu arkadaşa inanmayın solo olarak bu oyunu oynamaktansa hiç oynama daha iyi zira solo olarak hiçbirşey yapamassın ben açıldığı günden beri oynuyorum yapacak birşey olmadığından sadece zindana girip çıkıyorum.

:NaturoN:

Üye
Oyunda halen optimizasyon sorunu mevcut. Umarım yakın zamanda bunlar çözülür. Ayrıca bazı fonksiyonaliteler haen buglu veya özensiz yapılmış. Ancak düzeltilir hepsi zamanla. Bir roadmap planı vs paylaşılsa süper olur.

burak254

Üye
Bu arkadaşa inanmayın solo olarak bu oyunu oynamaktansa hiç oynama daha iyi zira solo olarak hiçbirşey yapamassın ben açıldığı günden beri oynuyorum yapacak birşey olmadığından sadece zindana girip çıkıyorum.
bu oyunda solo takılarak cok rahat para da kazanırsın exp da kasarsın hatta asas filansan solo slot basarak pk bile atabilirsin.solo olarak etkinlikler,zindanlar,meslekler, ticaret ve jobuna göre death valley in boş oldugu saatlerde solo farm yapabilirsin. daha ne olabilir ki ?

Alkoer

Üye
bu oyunda solo takılarak cok rahat para da kazanırsın exp da kasarsın hatta asas filansan solo slot basarak pk bile atabilirsin.solo olarak etkinlikler,zindanlar,meslekler, ticaret ve jobuna göre death valley in boş oldugu saatlerde solo farm yapabilirsin. daha ne olabilir ki ?
Polyanna okudun mu?

Alkoer

Üye
siz heralde tek başınıza 8kisinin yaptığı işi yapmak istiyorsunuz.o hiçbir yerde yok, gerçek hayatta bile bu böyle,birlik olan daha çok kazanır.ama birlik olanın fazla kazanması solo oyuncunun hiç kazanamadığı anlamına gelmiyo.siz cok sey istiyorsunuz
dostum önceki konulara verdiğim yanıtlara bakabilirsin. hiçbir zaman parti ile oynayan adama eşit olayım hatta yakın olayım bile demedim.

ama buna karşın oyunun yinede bir solo oynanabilme kapasitesi olmalı. sen parti ile 1ay da full iteme ulaşırken bende 3-5 ay da ulaşabilmeliyim.

sen kendin örnek vermişsin solo oynayarak para-xp filan kasılır buna katılmıyorum. solo xp alsa kasamazsın !!! solo para kasma olayıda imkansıza yakın kendini kandırma. yok efendim dv boşken solo farm atacakmışsın da , zindan , event filan craft filan yapacakmışsın. solo oyuncu bu oyunda yok.

yusufk

Üye
merhaba,
ben de sizin gibi oyun betadayken 1 hafta kadar oynayıp daha çok yol alması gerekiyor diye düşünerek bıraktım ne yaptıklarına bakmak için tekrar indirdim
bana göre bambaşka bir oyun ortaya çıkmış destek süreleri kısalmış, p2w olmayan bir oyun görüyorum şu anlık bence sorunun en iyi cevabı oyunu indirip bir göz atmak

Lopp

Üye
merhaba,
ben de sizin gibi oyun betadayken 1 hafta kadar oynayıp daha çok yol alması gerekiyor diye düşünerek bıraktım ne yaptıklarına bakmak için tekrar indirdim
bana göre bambaşka bir oyun ortaya çıkmış destek süreleri kısalmış, p2w olmayan bir oyun görüyorum şu anlık bence sorunun en iyi cevabı oyunu indirip bir göz atmak
P2w olmadığını nasıl anladın anlatsana çok merak ettim

yusufk

Üye
merhaba,
ben de sizin gibi oyun betadayken 1 hafta kadar oynayıp daha çok yol alması gerekiyor diye düşünerek bıraktım sizin gibi ne yaptıklarına bakmak için tekrar indirdim
oyun pkdan ibaret değil maden gibi bir fraksiyonu var,
premium yüzde 300 exp vermiyor :)
8 çeşit premium yok
gloves, parayla bos atan taşlar yok, banlanınca hapise girip oradan parayla çıkmak yok
böyle gider mi bilmiyorum bunu zaman göstericek.

Lopp

Üye
8 çeşit premium yok
gloves, parayla bos atan taşlar yok, banlanınca hapise girip oradan parayla çıkmak yok
Oyun içi eşyalar gerçek para ile satıldığı sürece oyun p2w'dir. Bu oyunda da maalesef bu mevcut.

Opus Magnum

Üye
Oyun içi eşyalar gerçek para ile satıldığı sürece oyun p2w'dir. Bu oyunda da maalesef bu mevcut.
p2win olması için oyun içi parayla satılan unsurların seni oyunun ötesine taşıması lazım. Oyunun sağladığı şeyler daha çok kolaylık üzerine, ha ne zaman store dan boss atma kağıdı çıkar ne zaman drop rate i yükselten bir unsur oluşur o zaman p2win deriz.

priesttt

Üye
8 çeşit premium yok
oyundan çok uzaksın be aga, kozmetik ürünlerine exp basılıyor, gold bonus, bp bonus, hp, defans hepsi basılıyor aylık 2,5k rise cash e denk geliyor. Premium olmasa bile premium ayrıcalıkları dolaylı olarak veriliyor oyuncuya. Knight hariç hiç bir mmrpogde bunlar yok tüm mmrpog oyunlarıyla kıyas et istersen. 2,5k baff sc 300 ac sc zaten uçuk diğer oyunla kıyasa girme orda şöyleydi burda böyle

yusufk

Üye
oyundan çok uzaksın be aga, kozmetik ürünlerine exp basılıyor, gold bonus, bp bonus, hp, defans hepsi basılıyor aylık 2,5k rise cash e denk geliyor. Premium olmasa bile premium ayrıcalıkları dolaylı olarak veriliyor oyuncuya. Knight hariç hiç bir mmrpogde bunlar yok tüm mmrpog oyunlarıyla kıyas et istersen. 2,5k baff sc 300 ac sc zaten uçuk diğer oyunla kıyasa girme orda şöyleydi burda böyle
daha önce ogame, conq blade oynadım kendimi orta seviye mmo rpg oyuncusu görmüşümdür hep bir şeyler tabii ki de artıyor yüzde değerlerninin farkında değil misiniz?
tabii ki kıyas edicem tecrübeme göre başkasıda silkroadla, metin2 ile karşılaştırsın.
oyuna uzaksam lütfen öğretir misin kıyafetlere yüzde kaç exp basılıyor oyunun nerelerinde bu xp geçerli oluyor vs. vs.

Lopp

Üye
p2win olması için oyun içi parayla satılan unsurların seni oyunun ötesine taşıması lazım. Oyunun sağladığı şeyler daha çok kolaylık üzerine, ha ne zaman store dan boss atma kağıdı çıkar ne zaman drop rate i yükselten bir unsur oluşur o zaman p2win deriz.
Sen 1 yıl boyunca bu oyunu oyna emek ver itemlerini diz, levelini kas. Ben 1 yıl sonra gelip nft karakter + full item alıp senin 1 yılda yaptığını ben 1 saatte yaparım. O zaman da p2w değil diyebilecek misin?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt