Opus Magnum
Üye

Mesela ben hiç bir şekilde optimizasyon sıkıntısı yaşamıyorum. 1060 ekran kartım var. i7 8700k işlemcim var. Yani şu an ki piyasaya göre çok alt bir sistemim var. Ancak hiç bir şekilde kasma donma yaşamıyorum. Demek ki optimizasyon iyileşiyor. Oyuncular 20 senelik kartlarla oyuna girmeye çalışıyor. Giremeyince de kasıyor diyor.
Yaratıklar hızlı vurmuyor. Yaratıklar sunucuya yük bindikçe yavaşlıyor tahminimce. Daha sonra reset gelince normal hallerine dönüyor. Keza bende oynuyorum. Bu tarz sıkıntı yaşamıyorum. Ayrıca optimizasyon bitmeyen bir süreçtir. Hiç bir zamanda bitmez. Öncelikle bunu anlamalı ve öğrenmelisin. 2000'li yılların başından beri hiç değişmeyen oyunları oynayanlar, optimizasyon kötü diyorlar. Oyun her yamada bi optimizasyon ayarı çekiyor. Şu an discordda çok çok az insanlar oyun kasıyor diyor.
Sen oynanmaz diyorsun, millete oynama diyorsun ancak oynuyorsun. Demek ki oynanabilir durumda. Oynanmayacak durumda olsa sende oynayamazsın.
İnsalara kanser olursun, yönetime oynama gibi kelimeler ben kendimce hakaret sayarım. Siz saymıyorsanız o sizin probleminiz benim değil.
Ah nasıl da kırılmış, senin firma sahibi olduğunu bile düşünebilir insanlar.
O kadar ileri seviyede yalan söyleyebiliyorsun oyun çok iyi durumda diye.