Öneri Rise Online Hata

rhianandir28

Üye
Arkadaşlar launcher güncel oyuna launcherdan giriş yaptıktan sonra launcher uptade yazıyor restart iptal geliyor her seferinde böyle bir bilgisi olan var mı

rhianandir28

Üye
Merhaba

Launcher'de play tuşuna bastıktan sonra intro kısımlarının geldiği ekran tam ekran mı ? Pencere modu mu oluyor ? Aşağıdaki bıraktığım link size yardımcı olur diye düşünüyorum

Link: https://forum.riseonlineworld.com/konular/oyun-acilma-sorunu.2682/post-14553

İyi Forumlar.
Orada ki şey olmadı denedim. Aynen böyle oluyor bende
1608557076449.png

cetinmurat

Üye
Bende ki sorun o attığım linkte ki işlem ile düzeldi senin ki niye düzelmedi anlayamadım umarım anlayan bir yönetici burdan size ulaşacaktır forumu takipte kalmanızı öneririm

İyi Forumlar

EaGLe*

Üye
Arkadaşlar launcher güncel oyuna launcherdan giriş yaptıktan sonra launcher uptade yazıyor restart iptal geliyor her seferinde böyle bir bilgisi olan var mı
Öncelikle eğer update yi tam olarak yaptıysan oyunun yüklü olduğu klasör içindeki Game klasörüne gir. Orada RiseOnline.exe var onu yönetici olara çalıştır diyerek deneme yapabilirsin. (.."kurulu olan dizin"...\RiseOnline\Game\riseonline.exe )

İşe yaramaz ise Aşağıdaki 2 konuda önerdiğim yöntemleri deniyebilirsin. (konuları attığım sıra ile kontrol edersin.)

Konu 1
Yükleme Hatası! Lütfen Launcher'ı tekrar başlatın."

Konu 2
Oyun içi yükleme ekranında kalıyor.

moverse

Üye
hiç biri işe yaramıyor oyun açılmıyor hep takılı kalıyor aynı hatayı tekrar veriyor

EaGLe*

Üye
hiç biri işe yaramıyor oyun açılmıyor hep takılı kalıyor aynı hatayı tekrar veriyor
Eğer windows 10 kullanıyorsan gücellemeleri ve windows sürümünü kontrol edermisin.
windows sürüm kontrol için. Ayarlar>Sistem>Hakkında(soldaki sekmelerin en altında) yolunu takip edebilirsin.

Ekli dosyalar

• windows10.jpg
    windows10.jpg
    20.5 KB · Görüntüleme: 29

Dantexyz

Üye
bendede aynı idi. sonra işlemci dogrula yaptım bekledim düzelti kasmada gitti

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt