deneyelim bakalım faydası olur belki teşekkürlerbende hata vermediği için test edemiyorm ama denemeniz için bazı şeyler ekliyorm;
1- "c:\users\%username%\appdata\local\Riseonline" klasörünü silip Kullanıcı ayarlarını sıfırlamak. (aşağıya kısayol olarak bak dosyası ekledim ordan da yapabilirsiniz.)
2- id/Pass kısmına geilince ayarları açıp video kısmından 1680x1050 çöznünürlük ve low ayarları seçip onaylamak.
3- altta verdiğim linkten bendeki çalışan dosyları indirip sizde yüklü olanlar ile değiştirmek. (pack dosyası büyük olduğundan upload edilememiştir hata onda ise yapıcak bişey yok.)
4- altta verdiğim linkten mini launcher i indirip deniyebilrsiniz. Oyunun yüklü olması gerekiyor yoksa hata verebilir.
3 ve 4 seçeneği yaptıktan sonra tekrar 1 ve 2 yi yapmanız faydalı olucaktır.
Çalışan dosyalar bu link te.
Mini launcher bu link te.(offical site gizlenen link.)
no: 1 nolu seçenek için. ekteki dosyayı rar/zip ten çıkarıp tıklamanız yeterli.
Henüz alpha aşamasındayız, eleştirilerinizi yaparken bunu göz ardı etmeyin. Oyun açılalı 4 gün oldu ve 3 güncelleme paketi + küçük patchler geldi, sorunun tam çözümü için biraz daha beklemeniz gerekiyor.Cevap alamamak en rahatsiz edici yönü diğer elestirdigimiz firma ile bir fark gorememeye basladim 3 gundur cebellesiyoruz bir allahin kulu cikip demiyor şu asamadayiz discord dan yaziyorum ordan yaziyorum burdan yaziyorum yok benim için bitmiştir size bol şans
PekalaHenüz alpha aşamasındayız, eleştirilerinizi yaparken bunu göz ardı etmeyin. Oyun açılalı 4 gün oldu ve 3 güncelleme paketi + küçük patchler geldi, sorunun tam çözümü için biraz daha beklemeniz gerekiyor.
Hocam açıldığı günden beri heralde abartmiyorum 50 kere denedim girmek için benim gibi çok kişi var pes edip gittilerAynısı bendede olmuştu bir kaç kez çıkıp girdiğimde düzelmişti ve donanımın malesef çok eksik.
Seninle sorun aramak güzeldi dostum allaha emanet ol ️Rise online ekibi ile iletisime geçtim bilgisayarım kontrol edildi 4gb ram olduğu icin giremedigim soylendi vionra bizzat ilgilendi tsk ediyorum kendisine yeni pc yolu gözüktü bize
Hangi sayfa için bu hatayı veriyor?ben oyunu tekrardan yükleyemiyorum.Sayfa bulunamadı diyor ?