birşeyler yaptınmı ekstra giremiyorum hala aynıArkadaşlar ilk yükleyip girmeye çalıştığımda bende de aynı sorun nüks etti Alt+f4 çekip tekrar girdim düzeldi şimdi sorunsuz giriyorum...
birşeyler yaptınmı ekstra giremiyorum hala aynıArkadaşlar ilk yükleyip girmeye çalıştığımda bende de aynı sorun nüks etti Alt+f4 çekip tekrar girdim düzeldi şimdi sorunsuz giriyorum...
hayır extra hiç bişey yapmadım bende bekledim senin gibi sonra kızdım alt+f4 çektim birdaha girdim oldubirşeyler yaptınmı ekstra giremiyorum hala aynı
Kardeş biz denedik onu sürekli olmuyor 3. Ye kuruyorum oyunuoyunu sil tekrar kur pacht at düzeliyor
kardes olmuyor 2 kere yaptık sıfırdan sıl yukle tekrar sıl guncelle olmuyr alfaya gıremedık bızoyunu sil tekrar kur pacht at düzeliyor
olmuyor hocam öylede denedıkOyunun dosyasından direk exe den girmeyi deneyin
wıfı hocammobil veriyle mi bağlanıyorsunuz wifi mi
yönetıcı olarak baslattım olmuyor nugun heralde 512312 kere denedım nasıl yaValla beyler biraz şans işi tabi ama dün tüm gün denedim aynı hata yüzüne giremedim ama bugün oyunu silmeden aynı yere bir daha kurayım dedim kurarken de canım sıkıldı az bir şey doldu kapattım sonra oyuna girmeyi denedim hiç beklemeden girdi bende anlamadım
hocam duvar fln hepsı kapalı uyumlulukta wın 10 yokGüvenlik prog. yada virüs prog. kapatıp deneyin yada başka bir oyunun güvelik prog arkada çalışıyor olabilir onu kapatın oyunun simgesine sag tıklayıp özellikler diyip uyumluluk sekmesinden bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu nu tıklayıp windows 7 seçin alt tarafında bu programı yönetici olarak çalıştır uygula diyip tekrar deneyin
Kardo hani uyumluluk ayarlarında her şeyi denedim yönetici de yaptım ama olmamıştı dediğim şeyi yaptım şimdi çatır çatır giriyor bende anlamadımyönetıcı olarak baslattım olmuyor nugun heralde 512312 kere denedım nasıl ya
Aha boyle bekliyor kanka bebde altta kosan roguede yok donuyor anasini satim yaKardo hani uyumluluk ayarlarında her şeyi denedim yönetici de yaptım ama olmamıştı dediğim şeyi yaptım şimdi çatır çatır giriyor bende anlamadım
neymiş o kardeşKardo hani uyumluluk ayarlarında her şeyi denedim yönetici de yaptım ama olmamıştı dediğim şeyi yaptım şimdi çatır çatır giriyor bende anlamadım