Oyun içi yükleme ekranında kalıyor. (Koşan adam problemi)

Gokoo

Üye
Herkese merhabalar. Problemin farkındayız. Şu anda problemi yaşayan kullanıcılarımız Launcher üzerindeki "İstemciyi Doğrula" seçeneğine tıklayarak tekrar giriş yapmayı deneyebilir mi?
.sayın mergen öyle deniyoruz ozaman'da ıd pas ekranı gelmeden restart hatası veriyor oyun

MontanA

Üye
Grafikleri kısmayı daha önce denedim ve olmadı.

İstemciyi doğruladıktan sonra da giriş yaptım ama nafile... Yine giriş yapamadım.

Ek bilgi: yönetici olarak çalıştırmadan karakter ekranına gelmeden report ekranıyla oyun kapanıyor.

Son düzenleme:

MontanA

Üye
"Game init failed" hatası almaya başladım. Bu bile bir gelişme gibi umut veriyor resmen artık.

Cvardoxd

Üye
Herkese merhabalar. Problemin farkındayız. Şu anda problemi yaşayan kullanıcılarımız Launcher üzerindeki "İstemciyi Doğrula" seçeneğine tıklayarak tekrar giriş yapmayı deneyebilir mi?
2 gündür denemeler yapıyorum ne yazık ki olmuyor cevap verdiğiniz için sevindim farkında olduğunuz içinde alfa sürümünde olduğumuzu bildiğim için sorunları normal karşılıyorum ama düşük sistemlerinde oynayabileceği şekilde bir lite benzeri patch gelirse cok seviniriz umarım yardımcı olabilmişimdir

MontanA

Üye
Bi çözüm yolu denemek istiyorum. Bilgiye ihtiyacım var. Dm bakar mısın?

Ayrıntılar kısmında PC tarafından EAC'a izin verilmediğini fark ettim.

BySavas

Üye
Güzelim oyuna giremedim gitti
Takılı kalıyor alttaki koşan asas :)
Yorulmakta bilmiyor

MontanA

Üye
Hayır, çözülmedi. Çok sevgili Rise Online ekibi de gördüğün üzere desteklerini esirgemiyor.

wipertok

Üye
Bu olay sistem gereksinimi ile açıklanamaz ben başka bilgisayarda denedim i5 1.5ghz işlemci 16 gb ram ve anakartın kendi irish plus grafik sürücüsü ile en düşük ayarlarda girip en az 30 fps ile oynayabiliyorum. Olay başka bir uyumluluk sorunundan gibi

WANHEDA

Üye
yeni pachten sonra aynı olay benımde başıma geldi o ekranda takılıp kalıyor

Mystic

Yönetici
Game Developer
Merhaba,

Bu sorun hakkında çalışmalar devam etmektedir, en kısa sürede çözümlenecektir.

WANHEDA

Üye
Arkadaşlar ben işlemciyi doğrula yapınca düzeldi haberiniz olsun deneyim sizde bi

cetinmurat

Üye
Arkadaşlar ilk yükleyip girmeye çalıştığımda bende de aynı sorun nüks etti Alt+f4 çekip tekrar girdim düzeldi şimdi sorunsuz giriyorum...

Gokoo

Üye
Arkadaşlar ilk yükleyip girmeye çalıştığımda bende de aynı sorun nüks etti Alt+f4 çekip tekrar girdim düzeldi şimdi sorunsuz giriyorum...
extra ne yaptın hocam oyun acıldıgından beri giremedim sildim yükledim herşeyi denedim yok 1 saatte beklesem olmuyor orada kalıyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt