.sayın mergen öyle deniyoruz ozaman'da ıd pas ekranı gelmeden restart hatası veriyor oyunHerkese merhabalar. Problemin farkındayız. Şu anda problemi yaşayan kullanıcılarımız Launcher üzerindeki "İstemciyi Doğrula" seçeneğine tıklayarak tekrar giriş yapmayı deneyebilir mi?
2 gündür denemeler yapıyorum ne yazık ki olmuyor cevap verdiğiniz için sevindim farkında olduğunuz içinde alfa sürümünde olduğumuzu bildiğim için sorunları normal karşılıyorum ama düşük sistemlerinde oynayabileceği şekilde bir lite benzeri patch gelirse cok seviniriz umarım yardımcı olabilmişimdirHerkese merhabalar. Problemin farkındayız. Şu anda problemi yaşayan kullanıcılarımız Launcher üzerindeki "İstemciyi Doğrula" seçeneğine tıklayarak tekrar giriş yapmayı deneyebilir mi?
Sorun çözüldümü peki dostum.?Bi çözüm yolu denemek istiyorum. Bilgiye ihtiyacım var. Dm bakar mısın?
Ayrıntılar kısmında PC tarafından EAC'a izin verilmediğini fark ettim.
grafikleri en alt seviyeye çekip tekrar deneyin..Oyun içi yükleme ekranındayım açtım ve yattım yaklaşık 1 saattır açılmıyor. Galiba açılsa da bilgisayarımın kaldıracağını şuan düşünmüyorum kasarak oynayabilirim
Düzelmiyor 2 kere sildim yükledim oyunuoyunu kaldır tekrar kur pacht at düzeliyor
Olmuyor denedikgrafikleri en alt seviyeye çekip tekrar deneyin..
Bende devam sorun artik denemiyorum aciklama yapilana kadarArkadaşlar ben işlemciyi doğrula yapınca düzeldi haberiniz olsun deneyim sizde bi
extra ne yaptın hocam oyun acıldıgından beri giremedim sildim yükledim herşeyi denedim yok 1 saatte beklesem olmuyor orada kalıyorArkadaşlar ilk yükleyip girmeye çalıştığımda bende de aynı sorun nüks etti Alt+f4 çekip tekrar girdim düzeldi şimdi sorunsuz giriyorum...