rise online ödüllendirme sistemi / oyun içi etkinlik / günlük-haftalık

Lynch

Üye
Kendi Çapımda Hazırladığım Ufak tefek etkinlik önerileri.

- Oyun içi Etkinlik Sistemi -

1- Sandık Etkinliği
Bir oyuncunun Accountundaki bir karakter, her hafta sonu hem Cumartesi hem de Pazar günleri aşağıdaki
100x Agaç Toplama 100x Metal Toplama x50x Taş toplama görevlerini bitirdiğinde üç Savaş Sandığı talep edebilecek duruma gelebilir.

Upgrade Sandığı x2
Exp Sandığı x2
Kostüm Sandığı Sandığı x2
( Bu sandıkların içerikleri değiştirilebilir )

Etkinlik Boyunca hiç kaçırmadan görevleri yerine getiren kullanıcılar 8 sandık elde edebilir. ( bir aylık bir etkinlik gibi düşünebilirsiniz.)

2- Yıldızlar Etkinliği
Deathwalley haritasında Random bir şekilde düşen ve herkese açılabilir bir kutu sistemi olan bir boss yada taş respawn olacaktır taş kırıldığında çevresinde bulunan herkes'e

5x %5 Moblara Karşı Attack , Defans , Gold , Drop Kağıdı
Etkinlik Sadece Cuma günleri aktif olacaktır
. Mataryeller Trade Edilemez , Satılamaz , Depolanamaz Şekilde Üzerinize Gelecektir.

3- Horoz Etkinliği ( İsimlere Takılmayalım )
Bütün Maplerde geçerli olmak üzere random bir şekilde düşen horozları öldürerek içerisinden düşen Materyalleri toplayarak aşağıdaki ödülleri elde edebilirsiniz.
Etkinlik Sadece Pazartesi günü aktif olacaktır. Her sandık 2 adet ile sınırlıdır.

Bronz Chest
Silver Chest
Gold Chest
Platinum Chest
Diamond Chest
Haftalı

4- Hayatta Kalma Etkinliği ( - Malum Oyundaki Pubg haritasından bahsetmiyorum. Örn. Üzerinize yerden gelen kesiciler , sağdan soldan sallanan bıcaklar , vs vs türetebilinir eğer yönetim oyun bulmakta zorlanırsa seve seve yardımcı olurum. )
Salı günleri x npcsinden 8 kişilik gruplardan oluşan bir haritaya ışınlanacaksınız, ışınlandığınız haritadaki engelleri geçerek asağıdaki ödülleri kazanabilirsiniz.

1000x HP 1000x MP 1x %5 Moblara Karşı Attack , Defans , Gold , Drop Kağıdı ( Ödüllerde Değiştirilebilir.)

-Rise Online Ödüllendirme Sistemi -

1- Haftalık Giriş etkinliği
Günlük olarak oyuna giriş yaptığınızda etkinlik ödülünü olabilirsiniz. ( Ödüller Her Hafta Güncellenir ) Ödüller Trade Edilemez , Satılamaz , Depolanamaz Şekilde Üzerinize Gelecektir.

1-Gün. ( 200x Hp Mp Potion )
2- Gün. ( 3 Adet Atack Defans Scroll )
3- Gün ( 3 Adet HP STAT Scroll )
4- Gün ( 3 Günlük Pet , Binek )
5- Gün ( 3 Günlük Kostüm , Kanat )

2- Seviye Etkinliği ( Yeni Oyuncular için oyunu çekici hale getirebilecek bir etkinlik olduğunu düşünüyorum)

10. Seviye'ye ulaşan her oyuncumuz
Ödüller Trade Edilemez , Satılamaz , Depolanamaz Şekilde Üzerinize Gelecektir.

50x HP,MP Potion (240'lık)
5x Hp Defans Scroll ( 500 hp verebilir defansta ona göre 50 100 ayarlanabilir)

20. Seviye' ye Ulaşan Her oyuncumuz.

100x Hp,MP Potion ( 480'lik)
5x Hp Defans Atack , Gold Scroll ( Seviyeye Göre verdiği değerler ayarlanabilir.)

30. Seviye'ye Ulaşan Her oyuncumuz

200x Hp,MP Potion
10x Hp Defans , Atack , Gold Scroll ( Seviyeye göre ayarlanabilir)
30 Seviye 1 günlük Özel Zırh Set
( Özel Zırh set dediğim Plate set verilebilir bakın o seviyeye göre gayet iyi bir set olması lazım 1 günlük bir set cünkü sen o adama 15 dex 15 str 15 hp veren bir set'de versen 1 gün sonra yok olacağından dolayı ne özellik verdiğinin önemi yok takılmayın. )

40. Seviye'ye Ulaşan Her oyuncumuz

300x HP,MP Potion
10x Hp Defans , Atack , Gold Scroll ( Seviyeye göre ayarlanabilir)
1x Pet , Binek ( 36 saatlik )
40 Seviye 2 günlük Özel Zırh Set ( Özel Zırh set dediğim Plate set verilebilir bakın o seviyeye göre gayet iyi bir set olması lazım 1 günlük bir set cünkü sen o adama 15 dex 15 str 15 hp veren bir set'de versen 1 gün sonra yok olacağından dolayı ne özellik verdiğinin önemi yok takılmayın. )

50. Seviyeye Ulaşan Her oyuncumuz

500x HP,MP Potion
15x Hp Defans , Atack , Gold Scroll ( Seviyeye göre ayarlanabilir)
1x Pet , Binek , Kostüm , Matta , Kanat ( 3 günlük )
3 Günlük Premium
50 Seviye 1 Haftalık Özel Zırh Set ( Artık Bu seviyeden itibaren ödül olarak verilen zırh ve silahlar zayıflatılabilir seviyeye göre ayarlanabilir )

60. Seviye'ye Ulaşan Her Oyuncumuz

500x HP,MP Potion
20x Hp Defans , Atack , Gold Scroll ( Seviyeye göre ayarlanabilir)
1x Pet , Binek , Kostüm , Matta , Kanat ( 1 haftalık )
3 Günlük Premium
50 Seviye 1 Haftalık Özel Zırh Set ( Artık Bu seviyeden itibaren ödül olarak verilen zırh ve silahlar zayıflatılabilir seviyeye göre ayarlanabilir )

Böyle binlerce öneride bulunabilirim , sizde konu altına etkinlik önerilerinde bulunabilirsiniz.

Aziz

Üye
Emeğine sağlık ancak mağaza öğeleri sayesinde hiç para harcamadan oyunu bitirebiliyorum bu şekilde. Olmaz. Şirket para kazanamaz. Kepenk kapatır. mağaza ödülleri genellikle büyük etkinliklerde verilir. Paskalya, cadılar bayramı vb.

JaxSui

J
Günlük giriş ödülleri verilmeli. Günlük görev de eklenmeli...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Lynch

Üye
Emeğine sağlık ancak mağaza öğeleri sayesinde hiç para harcamadan oyunu bitirebiliyorum bu şekilde. Olmaz. Şirket para kazanamaz. Kepenk kapatır. mağaza ödülleri genellikle büyük etkinliklerde verilir. Paskalya, cadılar bayramı vb.
3 günlük mağaza odulleriyle mi oyunu bitiriyosun hatta 3 günlük ödüllerle firma mi batıyor onu anlamadım

Bum

Üye
neyse editliyim şimdi yapmayacakları şeye yapmazlar dediğim için banlanmıyım. boşa uzun uzun yazıp oyun gelişsin istiyoruz diye düşünmeye başladım.

Son düzenleme:

AthenSlayeR

Üye
Oyun içi günlük görev tarzı aktivitelerin sadece exp için fayda sağlaması gerektiğini düşünüyorum. Hergün oyuna girmek zorunda hissetmemeliyiz.

birol2003

Üye
Oyun içi günlük görev tarzı aktivitelerin sadece exp için fayda sağlaması gerektiğini düşünüyorum. Hergün oyuna girmek zorunda hissetmemeliyiz.
Konuya kişisel bakma, bu tarz oyunların oyuncu çekebilmesi için bu tarz bir aktivite şart oyuncu oyuncuyu çeker, kalabalık her zaman firmanın getirisini artırır. Konuyu açan arkadaş farklı mmorpg lerdeki bu tarz aktivitelerden güzel bir karma fikir sunmuş bence oldukça güzel düşünmüş, başlıklar üzerinde düşünülebilir ve çeşitlendirilebilir. Gelecekte belki roko yazılımcıları artık junior olmaktan çıkıp usta olduklarında yaparlar kanısındayım.

Tolgun

Üye
Konuya kişisel bakma, bu tarz oyunların oyuncu çekebilmesi için bu tarz bir aktivite şart oyuncu oyuncuyu çeker, kalabalık her zaman firmanın getirisini artırır. Konuyu açan arkadaş farklı mmorpg lerdeki bu tarz aktivitelerden güzel bir karma fikir sunmuş bence oldukça güzel düşünmüş, başlıklar üzerinde düşünülebilir ve çeşitlendirilebilir. Gelecekte belki roko yazılımcıları artık junior olmaktan çıkıp usta olduklarında yaparlar kanısındayım.
Katilmiyorum WoW bakarsan sonunda günlik görevler is gibi oldu insan lar kisa zahman da oyuna girse belli bi zahman sonra girmek istemiyo is gibi zevk almadan bagliyo diye.
Günlik görevlerle ugrasa asli yapmak istedini yapamiyordun yapmasanda geri kaldin gibi bi his veriyodu, oyun iy se zaten ceker bos bos cekme piscoloji lere gerekmiyo "Tekerlek içinde fare" gibi.

Son düzenleme:

Lynch

Üye
Katilmiyorum WoW bakarsan sonunda günlik görevler is gibi oldu insan lar kisa zahman da oyuna girse belli bi zahman sonra girmek istemiyo is gibi zevk almadan bagliyo diye.
Günlik görevlerle ugrasa asli yapmak istedini yapamiyordun yapmasanda geri kaldin gibi bi his veriyodu, oyun iy se zaten ceker bos bos cekme piscoloji lere gerekmiyo "Tekerlek içinde fare" gibi.
Böylede oyunda kimse yok , yeni oyuncu girişi olduğunu sanmıyorum ben. O Başlangıç'daki hype'nı kaybetti oyun bişiler lazım canlandırmak amaclı.

Tolgun

Üye
Böylede oyunda kimse yok , yeni oyuncu girişi olduğunu sanmıyorum ben. O Başlangıç'daki hype'nı kaybetti oyun bişiler lazım canlandırmak amaclı.
Düsünsene oyuna yeni basliyorsun exp kasmak istiyorsun okadar zor kasilmiyo ve slot lar full robot.
Yeni basliyan nasil zevk alcak böle doriondan sonra biter o^^.
Dorionda exp kasmak görevli ve exp gelince zevkli bence.
2003 de baska olaydu ozaman bu content yeterdi beraber online oynamak 1milliyon ayne mob kesmek yetiyordu ama suan 2022 de yiz^^.
Exp kasmak kolaylasmasi lazim yada full görev olcak, yada baska content lazim onu da beklemiyorum^^.
O baska oyunu oyuniyan bilir köle gibi ugras sonra PK da zevk alirim yada baska bisey yaparim ama yeni oyuncu niye pus dan item ceksin ve köle gibi ugrassin 2022 de yiz insanlar 5dk lik video 2x speed de bakiyo ^^?
Oto attack robocop da cözüm degil niye ceksin ki yeni basliyan insan bilmiyo end content zevkli mi onun icin, afk attack yapmak da zevkli degildir.
End contente gitme yolu zevkli yapacan oto robocop la ayne köle yolu kapatmican.
Oto Robocop attack yeni adam cekmek degil demek anca suan ki köle ler sinirsiz calisa bilir demek (farm da acilirsa tabiki) :D.

Son düzenleme:

Lynch

Üye
Düsünsene oyuna yeni basliyorsun exp kasmak istiyorsun okadar zor kasilmiyo ve slot lar full robot.
Yeni basliyan nasil zevk alcak böle doriondan sonra biter o^^.
Dorionda exp kasmak görevli ve exp gelince zevkli bence.
2003 de baska olaydu ozaman bu content yeterdi beraber online oynamak 1milliyon ayne mob kesmek yetiyordu ama suan 2022 de yiz^^.
Exp kasmak kolaylasmasi lazim yada full görev olcak, yada baska content lazim onu da beklemiyorum^^.
O baska oyunu oyuniyan bilir köle gibi ugras sonra PK da zevk alirim yada baska bisey yaparim ama yeni oyuncu niye pus dan item ceksin ve köle gibi ugrassin 2022 de yiz insanlar 5dk lik video 2x speed de bakiyo ^^?
Oto attack robocop da cözüm degil niye ceksin ki yeni basliyan insan bilmiyo end content zevkli mi onun icin, afk attack yapmak da zevkli degildir.
End contente gitme yolu zevkli yapacan oto robocop la ayne köle yolu kapatmican.
Oto Robocop attack yeni adam cekmek degil demek anca suan ki köle ler sinirsiz calisa bilir demek (farm da acilirsa tabiki) :D.
ben köle falan değilim oyuna balık tutmak haricinde giriş yapmıyorum bile dungeon giriyodum artık onu bile girmiyorum 40 kişilik full clanda maks 10 kişi online yanlış anlaşılmasın bu lategame clanı hepsi +65 adamların 8 kişi pkya adam zor buluyolar oyun içinde adamları oyunda tutacak hiç birşey yok haklılarda ne bi etkinlik var ne bişi var 65 olduk ee ne yapacağız farm farm ne mob kesme ee olum biz bunu exp kasarkende yaptık simdi niye yapıyoruz item yapacağız itemde yaratıkların kutusundan düşüyo ee başka bişi yok mu oyunda yok bu kadar pvp ve farm bu kadar mı oyunun late gamesi evet bu kadar. ( işte sorun tamda burda başlıyor :D ) o yüzden köle gibi çalışmak isteyen calışşsın ben köle değilim başka oyun oynuyorum miss gibide etkinlikleri var eğleniyorumda burda bi fikir attım ister yaparlar ister yapmazlar kafalarına göre.

AthenSlayeR

Üye
İşte gerçek bir mmo oyuncusu. Daha ne kadar iyi açıklanabilirdi bilemiyorum

Tolgun

Üye
ben köle falan değilim oyuna balık tutmak haricinde giriş yapmıyorum bile dungeon giriyodum artık onu bile girmiyorum 40 kişilik full clanda maks 10 kişi online yanlış anlaşılmasın bu lategame clanı hepsi +65 adamların 8 kişi pkya adam zor buluyolar oyun içinde adamları oyunda tutacak hiç birşey yok haklılarda ne bi etkinlik var ne bişi var 65 olduk ee ne yapacağız farm farm ne mob kesme ee olum biz bunu exp kasarkende yaptık simdi niye yapıyoruz item yapacağız itemde yaratıkların kutusundan düşüyo ee başka bişi yok mu oyunda yok bu kadar pvp ve farm bu kadar mı oyunun late gamesi evet bu kadar. ( işte sorun tamda burda başlıyor :D ) o yüzden köle gibi çalışmak isteyen calışşsın ben köle değilim başka oyun oynuyorum miss gibide etkinlikleri var eğleniyorumda burda bi fikir attım ister yaparlar ister yapmazlar kafalarına göre.
Evet kanka malesef oyunun PvE si yok suan PvP si güclü tarafi ve tüm oyunu ayakta tutiyo komik olan oda baska oyundan geldi^^.
Pk da 1vs1, 8vs8, karisik party ler mage olsun assas, veya melee herkezin bi degisik degisik jobu var, veya bowlda dünya savasi cikinca zevkli oliyo.
Baska oyunlar PvP'i okadar tutturamiyo fazla para, graphic yada oyun mechanic olsa bile o önem de oyun bisey dogru yapiyo^^.

PK ci lar (ego mu degilmi karismiyorum) item aliyo -> farmcilari, pazarcilari besliyo^^
PK ci olmasa bu oyunda farm, yada pazarci da olmaz.

Farmci, pazarci olmasa gercek Pk ci lar halen oyunar az itemli makas okadar acilmadan PK atar.
PvE dungeon diye bisey yok yada full itemli farmci mob keser mi kutu ya bakmadan?
WoW da cikar PvP yi adamlar halen PvE oynar Dungeon, Raid girer burda PvP yi cikarmana gerekmiyo bile indir GB fiyati bak ne oliyo^^ character gelisteren farmcilara^^.

Yanlis anlamayin ben PvP, PvE, Action House/Pazar cikolata, cilek veya vanilya dondurma gibi bölmek istemiyorum zaten MMORPG yada oyunun en güzeli benim icin bunlari dengeli karisdirmak yada oyuncu ya serbest secim vermek cikolata mi yemek istiyo yada hepsini karisdirmak mi istiyo.
Benim demek istediyim senin güclü PK content varsa adamlari niye oraya yönderlirmiyon köle robot gibi lvl kastiriyon.
Yeni oyuncular 95% kafa calirsa ve arkadaslari dövmese lvl 65 yapmas ki tabiki bowl bos olur.
Yeni content güzel fikirler felan gelmesin demiyorum kafana saglik zaten ama su full ödül nen bagliyan yöntem biraz bos gözükiyo twitch yayinda cash dagatmak la oyuncu baglamak gibi oliyo (cash dagitilmasin demiyorum).
Gercek problemleri cözmiyo tek üstüne yara bandi basiyo.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt