Lynch
Üye

Kendi Çapımda Hazırladığım Ufak tefek etkinlik önerileri.
- Oyun içi Etkinlik Sistemi -
1- Sandık Etkinliği
Bir oyuncunun Accountundaki bir karakter, her hafta sonu hem Cumartesi hem de Pazar günleri aşağıdaki
100x Agaç Toplama 100x Metal Toplama x50x Taş toplama görevlerini bitirdiğinde üç Savaş Sandığı talep edebilecek duruma gelebilir.
Upgrade Sandığı x2
Exp Sandığı x2
Kostüm Sandığı Sandığı x2
( Bu sandıkların içerikleri değiştirilebilir )
Etkinlik Boyunca hiç kaçırmadan görevleri yerine getiren kullanıcılar 8 sandık elde edebilir. ( bir aylık bir etkinlik gibi düşünebilirsiniz.)
2- Yıldızlar Etkinliği
Deathwalley haritasında Random bir şekilde düşen ve herkese açılabilir bir kutu sistemi olan bir boss yada taş respawn olacaktır taş kırıldığında çevresinde bulunan herkes'e
5x %5 Moblara Karşı Attack , Defans , Gold , Drop Kağıdı
Etkinlik Sadece Cuma günleri aktif olacaktır. Mataryeller Trade Edilemez , Satılamaz , Depolanamaz Şekilde Üzerinize Gelecektir.
3- Horoz Etkinliği ( İsimlere Takılmayalım )
Bütün Maplerde geçerli olmak üzere random bir şekilde düşen horozları öldürerek içerisinden düşen Materyalleri toplayarak aşağıdaki ödülleri elde edebilirsiniz.
Etkinlik Sadece Pazartesi günü aktif olacaktır. Her sandık 2 adet ile sınırlıdır.
Bronz Chest
Silver Chest
Gold Chest
Platinum Chest
Diamond Chest
Haftalı
4- Hayatta Kalma Etkinliği ( - Malum Oyundaki Pubg haritasından bahsetmiyorum. Örn. Üzerinize yerden gelen kesiciler , sağdan soldan sallanan bıcaklar , vs vs türetebilinir eğer yönetim oyun bulmakta zorlanırsa seve seve yardımcı olurum. )
Salı günleri x npcsinden 8 kişilik gruplardan oluşan bir haritaya ışınlanacaksınız, ışınlandığınız haritadaki engelleri geçerek asağıdaki ödülleri kazanabilirsiniz.
1000x HP 1000x MP 1x %5 Moblara Karşı Attack , Defans , Gold , Drop Kağıdı ( Ödüllerde Değiştirilebilir.)
-Rise Online Ödüllendirme Sistemi -
1- Haftalık Giriş etkinliği
Günlük olarak oyuna giriş yaptığınızda etkinlik ödülünü olabilirsiniz. ( Ödüller Her Hafta Güncellenir ) Ödüller Trade Edilemez , Satılamaz , Depolanamaz Şekilde Üzerinize Gelecektir.
1-Gün. ( 200x Hp Mp Potion )
2- Gün. ( 3 Adet Atack Defans Scroll )
3- Gün ( 3 Adet HP STAT Scroll )
4- Gün ( 3 Günlük Pet , Binek )
5- Gün ( 3 Günlük Kostüm , Kanat )
2- Seviye Etkinliği ( Yeni Oyuncular için oyunu çekici hale getirebilecek bir etkinlik olduğunu düşünüyorum)
10. Seviye'ye ulaşan her oyuncumuz
Ödüller Trade Edilemez , Satılamaz , Depolanamaz Şekilde Üzerinize Gelecektir.
50x HP,MP Potion (240'lık)
5x Hp Defans Scroll ( 500 hp verebilir defansta ona göre 50 100 ayarlanabilir)
20. Seviye' ye Ulaşan Her oyuncumuz.
100x Hp,MP Potion ( 480'lik)
5x Hp Defans Atack , Gold Scroll ( Seviyeye Göre verdiği değerler ayarlanabilir.)
30. Seviye'ye Ulaşan Her oyuncumuz
200x Hp,MP Potion
10x Hp Defans , Atack , Gold Scroll ( Seviyeye göre ayarlanabilir)
30 Seviye 1 günlük Özel Zırh Set
( Özel Zırh set dediğim Plate set verilebilir bakın o seviyeye göre gayet iyi bir set olması lazım 1 günlük bir set cünkü sen o adama 15 dex 15 str 15 hp veren bir set'de versen 1 gün sonra yok olacağından dolayı ne özellik verdiğinin önemi yok takılmayın. )
40. Seviye'ye Ulaşan Her oyuncumuz
300x HP,MP Potion
1x Pet , Binek ( 36 saatlik )
40 Seviye 2 günlük Özel Zırh Set ( Özel Zırh set dediğim Plate set verilebilir bakın o seviyeye göre gayet iyi bir set olması lazım 1 günlük bir set cünkü sen o adama 15 dex 15 str 15 hp veren bir set'de versen 1 gün sonra yok olacağından dolayı ne özellik verdiğinin önemi yok takılmayın. )
50. Seviyeye Ulaşan Her oyuncumuz
500x HP,MP Potion
15x Hp Defans , Atack , Gold Scroll ( Seviyeye göre ayarlanabilir)
1x Pet , Binek , Kostüm , Matta , Kanat ( 3 günlük )
3 Günlük Premium
50 Seviye 1 Haftalık Özel Zırh Set ( Artık Bu seviyeden itibaren ödül olarak verilen zırh ve silahlar zayıflatılabilir seviyeye göre ayarlanabilir )
60. Seviye'ye Ulaşan Her Oyuncumuz
500x HP,MP Potion
20x Hp Defans , Atack , Gold Scroll ( Seviyeye göre ayarlanabilir)
1x Pet , Binek , Kostüm , Matta , Kanat ( 1 haftalık )
3 Günlük Premium
50 Seviye 1 Haftalık Özel Zırh Set ( Artık Bu seviyeden itibaren ödül olarak verilen zırh ve silahlar zayıflatılabilir seviyeye göre ayarlanabilir )
Böyle binlerce öneride bulunabilirim , sizde konu altına etkinlik önerilerinde bulunabilirsiniz.
- Oyun içi Etkinlik Sistemi -
1- Sandık Etkinliği
Bir oyuncunun Accountundaki bir karakter, her hafta sonu hem Cumartesi hem de Pazar günleri aşağıdaki
100x Agaç Toplama 100x Metal Toplama x50x Taş toplama görevlerini bitirdiğinde üç Savaş Sandığı talep edebilecek duruma gelebilir.
Upgrade Sandığı x2
Exp Sandığı x2
Kostüm Sandığı Sandığı x2
( Bu sandıkların içerikleri değiştirilebilir )
Etkinlik Boyunca hiç kaçırmadan görevleri yerine getiren kullanıcılar 8 sandık elde edebilir. ( bir aylık bir etkinlik gibi düşünebilirsiniz.)
2- Yıldızlar Etkinliği
Deathwalley haritasında Random bir şekilde düşen ve herkese açılabilir bir kutu sistemi olan bir boss yada taş respawn olacaktır taş kırıldığında çevresinde bulunan herkes'e
5x %5 Moblara Karşı Attack , Defans , Gold , Drop Kağıdı
Etkinlik Sadece Cuma günleri aktif olacaktır. Mataryeller Trade Edilemez , Satılamaz , Depolanamaz Şekilde Üzerinize Gelecektir.
3- Horoz Etkinliği ( İsimlere Takılmayalım )
Bütün Maplerde geçerli olmak üzere random bir şekilde düşen horozları öldürerek içerisinden düşen Materyalleri toplayarak aşağıdaki ödülleri elde edebilirsiniz.
Etkinlik Sadece Pazartesi günü aktif olacaktır. Her sandık 2 adet ile sınırlıdır.
Bronz Chest
Silver Chest
Gold Chest
Platinum Chest
Diamond Chest
Haftalı
4- Hayatta Kalma Etkinliği ( - Malum Oyundaki Pubg haritasından bahsetmiyorum. Örn. Üzerinize yerden gelen kesiciler , sağdan soldan sallanan bıcaklar , vs vs türetebilinir eğer yönetim oyun bulmakta zorlanırsa seve seve yardımcı olurum. )
Salı günleri x npcsinden 8 kişilik gruplardan oluşan bir haritaya ışınlanacaksınız, ışınlandığınız haritadaki engelleri geçerek asağıdaki ödülleri kazanabilirsiniz.
1000x HP 1000x MP 1x %5 Moblara Karşı Attack , Defans , Gold , Drop Kağıdı ( Ödüllerde Değiştirilebilir.)
-Rise Online Ödüllendirme Sistemi -
1- Haftalık Giriş etkinliği
Günlük olarak oyuna giriş yaptığınızda etkinlik ödülünü olabilirsiniz. ( Ödüller Her Hafta Güncellenir ) Ödüller Trade Edilemez , Satılamaz , Depolanamaz Şekilde Üzerinize Gelecektir.
1-Gün. ( 200x Hp Mp Potion )
2- Gün. ( 3 Adet Atack Defans Scroll )
3- Gün ( 3 Adet HP STAT Scroll )
4- Gün ( 3 Günlük Pet , Binek )
5- Gün ( 3 Günlük Kostüm , Kanat )
2- Seviye Etkinliği ( Yeni Oyuncular için oyunu çekici hale getirebilecek bir etkinlik olduğunu düşünüyorum)
10. Seviye'ye ulaşan her oyuncumuz
50x HP,MP Potion (240'lık)
5x Hp Defans Scroll ( 500 hp verebilir defansta ona göre 50 100 ayarlanabilir)
20. Seviye' ye Ulaşan Her oyuncumuz.
100x Hp,MP Potion ( 480'lik)
5x Hp Defans Atack , Gold Scroll ( Seviyeye Göre verdiği değerler ayarlanabilir.)
30. Seviye'ye Ulaşan Her oyuncumuz
200x Hp,MP Potion
30 Seviye 1 günlük Özel Zırh Set
( Özel Zırh set dediğim Plate set verilebilir bakın o seviyeye göre gayet iyi bir set olması lazım 1 günlük bir set cünkü sen o adama 15 dex 15 str 15 hp veren bir set'de versen 1 gün sonra yok olacağından dolayı ne özellik verdiğinin önemi yok takılmayın. )
40. Seviye'ye Ulaşan Her oyuncumuz
300x HP,MP Potion
1x Pet , Binek ( 36 saatlik )
40 Seviye 2 günlük Özel Zırh Set ( Özel Zırh set dediğim Plate set verilebilir bakın o seviyeye göre gayet iyi bir set olması lazım 1 günlük bir set cünkü sen o adama 15 dex 15 str 15 hp veren bir set'de versen 1 gün sonra yok olacağından dolayı ne özellik verdiğinin önemi yok takılmayın. )
50. Seviyeye Ulaşan Her oyuncumuz
500x HP,MP Potion
15x Hp Defans , Atack , Gold Scroll ( Seviyeye göre ayarlanabilir)
1x Pet , Binek , Kostüm , Matta , Kanat ( 3 günlük )
3 Günlük Premium
60. Seviye'ye Ulaşan Her Oyuncumuz
500x HP,MP Potion
20x Hp Defans , Atack , Gold Scroll ( Seviyeye göre ayarlanabilir)
1x Pet , Binek , Kostüm , Matta , Kanat ( 1 haftalık )
3 Günlük Premium
Böyle binlerce öneride bulunabilirim , sizde konu altına etkinlik önerilerinde bulunabilirsiniz.