Rise Online tam bir oyun mudur ?

Şarapçıoğlu

Üye
@Şarapçıoğlu Kötünün iyisi olmak bir başarı kriteri değildir. Oyun piyasasında onlarca mmorpg oyun varken gidip bir tanesiyle kıyaslayarak amacını açık ediyorsun. Bizler sizlerin bir çöplüğe çevirdiği oyundan uzaklaştık. Bu macerada bizle bulunmanızı engelleyemeyiz ama burayı da daha önceki oyun gibi bir çöplüğe çevirecek olursanız yalnız kalacağınıza emin olabilirsiniz. En azından kendimize saygımız var eksik ve hatalara karşı çıkıyor öneriler sunuyoruz. Sen ve senin gibiler ise bütün bu durumlardan faydalanıp çıkarlarınızı ön planda tutuyorsunuz.
Daha iyisini siz yapın. Konuşmak kolay olan.

Marceline

Üye
Onun ve diğerlerinin yapabildiği en iyi şey oyunu daha iyi hale getirmek için öneriler sunmak herkes işini yapmalı öyle değil mi? :D

Banisseur

Üye
Herkes şikayet halinde yalnız bu oyun yeni bir oyun ve bazı sabırlar göstermemiz gerekiyor. ayrıca exp kasmak malum oyundan daha zor değil. Hemen hemen aynı yapılmış. sadece coins kasmak biraz zor olmus. aslında bu da gb fiyatlarının stabil kalmasını sağlar diye düşünüyorum. oyundaki optimizasyon sorunlarına bakarsan gerçekten problem var ancak uzun yıllar sonra insanı 20 yıl öncesine götüren elle kasmanın zevkini tekrar hissediyoruz bence. Oyunu sürekli olarak iyileştireceklerdir buna şüphe yok. ayrıca oyunda çok güzel şeyler de var mesela klan ile ilgili farklılıklar var bekleyip göreceğiz. Oyunun rehberi biraz zayıf kalmış durumda ney nereden çıkıyor hiçbir bilgi bulunmuyor malesef.

Toxic

Üye
Tüm sorularının bir tek cevabı var bu cevap verildi ama gözden kaçmış olabilir .
-Oyun erken çıkartıldı. iyi forumlar

XİARA

Üye
Herkes merhaba ,

15 Nisan günü ben de diğer Usko'nun kanserli taraflarından dolayı defterini seneler önce kapatıp sonrasında böyle bir haber duyunca heyecan ile karakter oluşturup sunucuya girmiş birisiyim.

Bu oyunda emeğimin karşılığı olarak nitelendirilen "para" ile premium satın alıp oynamaya başladım.
Normalde bir para ödediyseniz mal ya da hizmet karşılığı bir bütünlük beklersiniz.Aksi takdirde aldığınız şey ayıplı mal ya da hizmete girer değil mi ? Avukat arkadaşlar varsa ticaret hukukundan bir iki cümle burda sarfedebilirler detayıyla ilgili.
Hemen hızlıca oyundaki negatif herşeyi buraya madde madde ekleyeceğim.

1.Oyundaki grafik bozulmaları
Oyunda çok fazla grafik titreme hatası ,3080 ekran kartı olan pclerde dahi anlık fps droplanmaları oluyor.
Özellikle karakterler eğer Lunaskar ise uzaktan yemyeşil çırılçıplak teletabi gibi koşup yakına gelince karakter sahibinin ona atadığı saç baş renk vs tipe bürünüyorlar ama uzaktan default çıplak.

2. Oyunda doğru düzgün bir item rehberi yok .
3.Sürekli olarak teleport esnasında ya da lag esnasında crash yiyip oyundan düşüyoruz.
4.Pazarlar hala çok geç açılıyor veya açılmıyor ya da 16 tane item koyuyorsak pazar kurmak için Okey dedikten sonra pazar tezgahı açılmıyor.
5.Oyundaki canavarlar olağanüstü damage atıyor.
6.Oyundaki quest takılar çok verimsiz.Char 60 level bile olsa 1200 hp ile dolaşıyor.Mana zaten içler acısı 1600 mana ile skill combo yapmaya çalışmak nedir ?
7.Oyundaki canavarların çok vurmasına değindik ama oyundaki bossların yanından dahi geçilmiyor.
8.Oyuna exp event getiriyorsunuz ama Pk bölgesindeki yüksek xp veren yaratıklarda geçerli değil sadece ırkların kendi zonelarında geçerli oluyor. E peki sorarım size 62 level char emc de soothsayer i %100 exp bonus ile dönse nolur Death valleyde kasamadıktan sonra ? Bu çeşitli alışveriş sitelerinin saçma pazarlama stratejilerinin sonrasında aslında hiç indirim yapmamış olduğunu farketmekten farkı ne ?
9.Coin dropları bir anda yarıya düşürülüyor ancak açıklama çok çok sonra geliyor.Velev ki herkes tek başına boss kesiyor herkesin envanterinde unique ve epic item dolu.Ee ?
Abi coin yok ?
Siz bu oyunu yaratırken oyuncu kitlesini 8-15 yaş arası mı beklediniz okulu assın ? 18-25 yaş arası mı beklediniz eğitimini aksatsın ya da 25-50 yaş arası insanları bu zor ekonomik şartlar içersinde hayatsız olarak mı görüyorsunuz işe güce gitmeden aynı moba 12 saat atak verip karşılığında 8-10m Coins kasıcak ?
E ama olmamış işte abi bu ?
10. 100m ile level alınan noktada 20m exp görevi koyuyorsunuz ama o görevleri parti yoksa polis gelse kesemezsiniz.
Ya eski Knight userları bilir 250 tane doom soldier kesen tayfa oynuyordur eminim ki bu oyunu ama görevin hakkını alırdık ya.
Oyunun tasarımcısı optimizasyoncusu finanse eden xyz kişileri falan bunlardan geçiyorum bu oyunun dümenini götüren beyin takımı tam olarak neyin peşinde ?
Bir kick start ile insanlardan 100'er ₺ para alıp sonra da rölantide kazan dairesi çalıştırılıyor gibi geliyor bana rutin bakımları sanki aksatılarak mecbur kalmadıkça yapılmayan ?

Abarttığım hiçbirşey yok 18 gündür oynuyorum bu oyunu.
Bazı şeylerin farkına lütfen varın.
Kimsenin 10 saat mob dönücek vakti yok.
Ha olan var kardeşim sen işine bak diyosanız belirli bi yaş aralığında ya da sosyal statüdeki adamlarla götürürsünüz bu oyunu ama nereye kadar ?

Lütfen yaratıkların hplerini , damagelerini , quest takıların vasatlığını , crash hatalarını , görevlerin yetersizliğini , coindropların imkansızlığını (npcler bile para vermiyor SAT ekranında) düzeltin.
Maliyetini de göze alıp kanal ya da server açın ki stres atmak için oyunun launcher'ına tıklayan insanlar oyuna girince slot kavgalarından cinnet geçirmesin,aynı yaratığa 12390812389 kere vurup 9 saat geçirdikten sonra çok şükür level aldık diye övünmesin.Adamın hayatından 9 saat alıyorsunuz.günün 3/1 inden daha fazla bu süre.Genetik olarak Usko'ya benziyor tamam fıtratı diyelim ama mental olarak siz buna imkan tanırsanız.. O zaman sentetik bir toplulukla günden güne user kaybedersiniz.Malum bir NTT game değilseniz de TC pazarında hakkınızda hayırlısı olması dileğiyle sayın ilgililer.
Herkese iyi forumlar dilerim.
Eline sağlık bu konuyla ilgili ben de yazdım, bana ceza vereceklerse de hiç üzülmem çünkü iki senedir her daim arkadalarında durduk eleştiri yapanlara karşı. En sık gördüğüm eleştiri siz o gb satan klasgame nasıl bi firma olduğunu bilmiyorsunuz yakında anlarsınız tarzı vuran arkadaşlarınkiydi.Ne saçmalıyorsunuz diye çok tartıştıkş fakat haklı olma ihtimalleri çok yüksek şu çıkış hali fiyaskodur. Hani demişsin ya optimize edenler finansörler ana ekip neyin peşinde ? Neyin peşinde söyleyeyim gb sitelerinden parayı kırıp en üst seviyedeki kitleden kaç senedir harcadıkları parayı bir an önce elde etme peşinde, maalesef finansal kaygı ön planda . Lansmanlarda verilen günlük görev , görev akışı vs. say say bitmez vaatlerin %90 yalan çıkması da(Yalan demekten çekinmem şuan için eklemeyeceklerse kısa sürede insanları hypelemek için kandırmış oluyorlar).Benim fikrim bu yönde dediklerinin de neredeyse hepsine katılırım. YIL OLMUŞ 2022 SLOTTA OTURTUYORLAR ARKADAŞLAR . BİRAZ SON ÇIKAN MMORP MODELLERİNE BAKINIZ SOLUKSUZ 6 7 GÜN OYUN ZEVKİ YAŞATIYOR SİZE LEVELİNG AŞAMASINDA !!!

Şarapçıoğlu

Üye
Onun ve diğerlerinin yapabildiği en iyi şey oyunu daha iyi hale getirmek için öneriler sunmak herkes işini yapmalı öyle değil mi? :D
Yavaş çalışıyorsunuz hızlı çalışın demek öneriler sunmak değil.
Olmayacak şeyler söylemek de öneri sunmak değil. Yanlış. Madem böylesi iyi değil, oyunu böyle beğenmiyorsunuz, daha iyi fikriniz var daha iyisini siz yapacaksınız.

Rimes

Üye
Dediklerinde 100% haklısın fakat buradaki oyuncu kitlesi bu oyunun 2022 yılında çıkmış bir oyun olduğunun farkında değil. Onlar halen daha oyunu 1999 yılında geliştirilip piyasaya sunulmuş oyunla kıyaslamaktan yanalar. Yani daha neyle neyi kıyas yapacaklarını bilmiyorlar.

" Erken Erişim Süreci " bu sürecin çok büyüleyici bir etkisi vardır. Oyunda OLMAMASI GEREKEN BİR HATA MI VAR? hemen cevap basit > Erken erişim ya düzelir... Bir yerde oyunun gidişatını ÖNEMLİ ORANDA etkileyecek hata ile mi karşılaşıldı? hemen cevap basit > Erken erişim ya düzelir... O yüzden boşver kanka buradaki kitlenin 90%'ı her şeye gözünü kulağını kapatmış devam ediyor oynamaya.

Marceline

Üye
Sen çok şarap içiyorsun belli ki arkadaşım hayatında sana başarılar dilerim seni yoksayıyorum :D

Old Fashioned

Üye
An itibariyle oyunu bırakmış bulunmaktayım.
Zararın neresinden dönerseniz kardır.
Bu devirde en değerli şey zaman ve oyun onu eksikleriyle bizlerden çok fazla alıyor.
Daha iyisini siz yapıcaksınız o zaman diyen şaşırmış bir kitle de var burda.Yani diğer bir deyimi ile ülke iyi yönetilmiyorsa çık sen yönet demekten farksız ve çocuksu buluyorum bu görüşü.
Kardeşim pişmemişse o zaman 10 dakika erken servis etmeyeceksin bu tabağı bana ? Hayır ben kendim yapmak zorunda değilim ben para verdim o yemeği pişmiş yiyeceğim.
Bu konuya herhangi bir moderatörün bile ya dur hoppala şu şöyle bu böyle ya da bak bunların açıklaması bu konuda yapıldı diyip konuyu kilitlememesi bile aslında nasıl büyük bir kurumsal fuck-up içine düştüklerini gösteriyor. Demek ki neymiş ; her startup düzgün oyun yapamazmış.
Önümüzdeki en net örnek Riot Games. Cs'nin değer vermediği kitleyi aldı , hileyi hurdayı giderdi,üzerine strateji geliştirdi ve aslında en nihayetinde counter strike olan tabağı bize süsleyip valorant diye koydu ve afiyetle yiyoruz.Çünkü garsonları ilgili,şefleri damak tadımızı biliyor,kullanılan malzemeler organik vs vs.

Bir Riot Games csyi valorant yapar ama bir startup şirket Knight online'ı Rise online yapamazmış bunu gördük :) bu da bizim hatamız olsun 2 haftalık bir kayıp.
Herkese iyi bayramlar dilerim,vaktinizi kimseye heba etmeyin

Son düzenleme:

platoon0x

Üye
Bu oyun kesinlikle kötü değil fakat eksik ve erken çıkmış bir oyun, sabırsız ve memnuniyetsiz arkadaşlar varsa 1 2 ay sonra başlarsanız çok daha kaliteli bir deneyim alırsınız diye düşünüyorum. En azından oyundaki farm yapma, exp kasma, skill hasar ve mana dengesizlikleri büyük oranda hallolur aksi taktirde herşeyin şuanki gibi kalması için yönetim ekibinin iq sunun ortalama 65 filan olması lazım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt