An itibariyle oyunu bırakmış bulunmaktayım.
Zararın neresinden dönerseniz kardır.
Bu devirde en değerli şey zaman ve oyun onu eksikleriyle bizlerden çok fazla alıyor.
Daha iyisini siz yapıcaksınız o zaman diyen şaşırmış bir kitle de var burda.Yani diğer bir deyimi ile ülke iyi yönetilmiyorsa çık sen yönet demekten farksız ve çocuksu buluyorum bu görüşü.
Kardeşim pişmemişse o zaman 10 dakika erken servis etmeyeceksin bu tabağı bana ? Hayır ben kendim yapmak zorunda değilim ben para verdim o yemeği pişmiş yiyeceğim.
Bu konuya herhangi bir moderatörün bile ya dur hoppala şu şöyle bu böyle ya da bak bunların açıklaması bu konuda yapıldı diyip konuyu kilitlememesi bile aslında nasıl büyük bir kurumsal fuck-up içine düştüklerini gösteriyor. Demek ki neymiş ; her startup düzgün oyun yapamazmış.
Önümüzdeki en net örnek Riot Games. Cs'nin değer vermediği kitleyi aldı , hileyi hurdayı giderdi,üzerine strateji geliştirdi ve aslında en nihayetinde counter strike olan tabağı bize süsleyip valorant diye koydu ve afiyetle yiyoruz.Çünkü garsonları ilgili,şefleri damak tadımızı biliyor,kullanılan malzemeler organik vs vs.
Bir Riot Games csyi valorant yapar ama bir startup şirket Knight online'ı Rise online yapamazmış bunu gördük

bu da bizim hatamız olsun 2 haftalık bir kayıp.
Herkese iyi bayramlar dilerim,vaktinizi kimseye heba etmeyin