REHBER Rise Online World (Erken Erişim) - Craft Sistemi ve Meslekler

Hedvein

Üye
Eğer sorunsuz şekilde hayata geçerse - ki geçecektir- efsane bir can katacak oyuna, hem PK hem Farm hem de Pazar konusunda herkesi memnun edecek sonuçlar göreceğiz.
Türk MMO kitlesi ve bazı manipülatif hareketlerin olması riski haricinde bence isabetli bir craft çalışması olmuş.

saintx

Üye
Eğer sorunsuz şekilde hayata geçerse - ki geçecektir- efsane bir can katacak oyuna, hem PK hem Farm hem de Pazar konusunda herkesi memnun edecek sonuçlar göreceğiz.
Türk MMO kitlesi ve bazı manipülatif hareketlerin olması riski haricinde bence isabetli bir craft çalışması olmuş.
avvv avvv pardon yani yerinde bir yorum diyecektim hedo

Tolgun

Üye
Merhaba,

Silah üretiminde mi?
Sorry i didn't mean Battle priest ahah, i just wanted to know if we can buy shields with battle points.
In your video on Twitch "MESLEKLER HAKKINDA BİLGİLENDİRME" i just saw that you can buy a 2Handed Sword "Sword of Terror", a Bow "Pentrator" and a dagger "Soulbourner", are these just examples? Do we get the possibility to buy a staff, shield or one handed weapon from the npc too.

Thx a lot.

Son düzenleme:

wrmaster

Üye
R.O.W Assistant geldiğinde silah ve zırhları tamir etmek için sadece aşçılıkta üretilen repair yemeklerimi kullanılacak yoksa mağazaya da repair sc leri eklenecek mi

saintx

Üye
Sorry i didn't mean Battle priest ahah, i just wanted to know if we can buy shields with battle points.
In your video on Twitch "MESLEKLER HAKKINDA BİLGİLENDİRME" i just saw that you can buy a 2Handed Sword "Sword of Terror", a Bow "Pentrator" and a dagger "Soulbourner", are these just examples? Do we get the possibility to buy a staff, shield or one handed weapon from the npc too.

Thx a lot.
Good point. These items will not come with the craft just added for comparison prob when they will add that npc will be more diverse.

Justice

Yönetici
Game Designer

Thx a lot.

NPC'de tüm silah çeşitlerinden bulunabilecek. Asa, kalkan gibi silahlar da olacak.

BySavas

Üye
toplayıcılıkta archeologynin tarottaki satılan kazmanın adı nedir.

AmarettoDisarroNNo

Üye
Merhaba, bilgi için paylaşılan resimlerin türkçeye çevrilmesi konusunda yardımlarınızı rica ederiz forumda hem ingilizce hem türkçe alanımız olduğu gibi bu tarz paylaşımlarda da İngilizce dil bilgisi zayıf olan arkadaşlar için içeriklerin türkçeye çevrilmesinin sizin için zor olmaması gerektiğini düşünüyorum.Video olduğunun farkındayım fakat rehber niteliğinde olan tüm paylaşımların Türkçe dil seçeneği eklenmesini rica ederim.

Blue

Üye
Hocam 3 saatlik videodan bahsediyoruz ya gerçekten gün içinde 3 saatlik videoyu izleyecek vaktiniz oluyor mu bu tepkiyi gösteriyorsunuz bana? Çalışıyorum ben dinleneceğim zamandan kısıp oyun oynuyorum daha fazla kısıp 3 saatlik videoyu nasıl izleyelim?

Archantos

Üye
Hocam 3 saatlik videodan bahsediyoruz ya gerçekten gün içinde 3 saatlik videoyu izleyecek vaktiniz oluyor mu bu tepkiyi gösteriyorsunuz bana? Çalışıyorum ben dinleneceğim zamandan kısıp oyun oynuyorum daha fazla kısıp 3 saatlik videoyu nasıl izleyelim?
Kolay gelsin dostum..

Rehberin ingilizce olması aslında anlaşılabilirliği çokta etkilemiyor. Kafana takılan bir yer var ise özelden ve ya buradan bildiklerimi aktarabilirim.

birol2003

Üye
Craft konusu aslında global bir konu Türkçe olması aslında işi daha da zora sokacaktır, hayatımıza nasıl bazı ingilizce terimleri adapte edebildi isek, craft konusuda öyledir, bu işle uğraşıyorsan terimleri öğrenmen zor olmaz, tüm oyunlarda mantık ve terimler üç aşağı beş yukarı aynı olup hiç birinde zorlanmasın bu sayede.

RickSancheZz

Üye

yok yanlış anlamışsın tepki göstermiyorum, izlemek zorunda değilsin diyorum

Ayrıca üstteki arkadaşın dediği gibi uzun yazılar hariç genel olarak temel terimler var, bende prof ingilizce bilmiyorum ama az çok anlaşılıyor görsellerde olduğu için. yetmezse google translate :D
güzel ama ingiliççe

Blue

Üye
Kolay gelsin dostum..

Rehberin ingilizce olması aslında anlaşılabilirliği çokta etkilemiyor. Kafana takılan bir yer var ise özelden ve ya buradan bildiklerimi aktarabilirim.
Teşekkür ederim hocam sitemim anlayamadığım için değildi fakat takdir edersiniz ki yabancı olduğumuz bir sistem olduğu için İngilizce terminoloji yerine Türkçe terminoloji kullanılsaydı daha iyi oturabilirdi kafamızda. Craft ile ilgili problem yaşarsam ulaşacağım size.

glaurung

Üye
Tailoring bonusları çok kötü ya hem defimi kıracak hem 20 statımı yiyecek ne için 200 hp için mi SAÇMALIK!!!

CORPON

Üye
balıkçılıga o kadar emek verildi balıkçılıgın bu kadar çöp hale gelmesi beni oyundan uzaklaştırıyor coocing yaparken balıkçılık önemli dediniz onun bile önemi kalmadı inşallah balıkçılık kasan arkadaşlar için bişey düşünülür.

Lolgamelol2

Üye
Şu an için resimde gösterilenleri üretebileceksiniz. İleride yeni meslek seviyeleri geldiğinde veya ihtiyaç duyulduğunda eklenebilir.
siz böyle bunları paylaşıyorsunuz yok böyle yok şöyle ama hiç bir şekilde oyunda bunları göremiyoruz ne zaman geleceği de belli değil. Oyunda olmayan şeyi paylaşmayın da insanlarda boşuna heveslenmesin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt