RNG sistemine son yorumum

neren51

Üye
Selamlar, birazcık uzun bir yazı olabilir. Şimdiden iyi okumalar dilerim.

Oyunun ilk gününden beri aynı karakterle oynuyorum. Her ay bütün mağza itemleri ( kostüm, kanat, pot, pelerin vs vs ) tam şekilde, hem PK attım hem FARM attım, hem EXP kastım hem de CRAFT(toplayıcılık,işleme) yaptım. Oyundan kazandığım GB'yi veya değerli itemleri karakterimi güçlendirmek ve mesleklerimi ilerletmek için kullandım. Arada keyfi şekilde upg yapıp şansımı deniyorum. Bu şekilde 1 yılı aşkın süredir sizlerle birlikteyim.
Oyunun en başından beri bütün ekipleri tanırım, bir çoğuda beni tanır. LayorxLadykukuuuu nickli mage oyuncusuyum.

Sitem edilen bir çok konu var, herkesi bu oyunda mutlu etmek zor. Örneğin birisi rowu sadece exp için kullanmak istiyor diğeri farm içinde kullanmak istiyor. Kimisi rogueye buf istiyor kimisi mageye. Oyun yönetimini kesinlikle anlıyorum bu konularda herkesi mutlu edemez ve herkesi dinlememeliler.
Fakat,

Oyunun ilk gününden beri hepimizin eksiksiz HER OYUNCUNUN şikayetçi olduğu mantığını bilmediği RNG sistemi. Farmeri, kutu kırdıranı, upg yapanı, craft yapıp enhanced bekleyeni vs vs herkes şikayetçi sisteminizden. RNG demek belirli parametrelerde şans üzerine kurulmuş bir sistem demek. Sizin parametreleriniz belirsiz, ne olduğunu anlayamıyoruz. Bakın bir örnek üzerinden gitmek istiyorum;
Serverde +9 hatred basıldı, bir tane +8 hatred blade itemini kişi gidip demircide tek seferde upg denedi ve 9 oldu. Ne öncesinde ne sonrasında başka item bastı basmadı, tabiki 0,00001 oranla geçme ihtimali olsa bile ihtimal var o küçük şansı yakalamış olabilir.
Başka bir oyuncu ise gidip 3-4 tane itemden hepsini +8 e art arda basabiliyor.
Gelelim enteresan kısma, oyunun bir mekaniği var herkes bunu öğrendi artık. Eğer bir art arda upgrade başarısız gerçekleşirse dur orada çünkü hepsi yanacak. Sizin oyununuzda belirli aralıklarla itemlerin başarılı upg olma ihtimali yükseliyor, droplar artıyor (birileri dungeondan uniq drop alınca art arda bir çok kişi almaya başlıyor). gibi RNG sistemiyle alakası olmayan durumlar söz konusu.

Bir çoğumuz KO'dan M2'den veya WOW'dan geliyoruz. O oyunlarda da RNG sistemi var ve örnek vermek gerekirse 1 çanta +7 itemi basarken eninde sonunda 1 tanesi geçer mantığıyla oynadık(ekstrem durumlar hariç)
RiseOnline'de ise
100 tane itemden hepsinin yanmasınada şahit oluyoruz.

Farmer arkadaşlarımızda RNG sisteminden şikayetçi, bu kadar tutarsız oranlar olamaz. Kimi zaman 1 saatte 10 tane drop alırken kimi zaman 10 saatte 1 drop alamıyorlar.

Bu problemlerin cevabı RNG sistemi bir zar gibi düşünün bla bla bla DEĞİLDİR
Oyuncular RNG sisteminizden memnun değil.
Farmcılar memnun değil,
Upg yapanlar memnun değil,
Craft yapanlar memnun değil,
Kutu kırdıranlar memnun değil,
Boss kovalayanlar memnun değil.

DUR4CELL

Üye
Oyunun gidişatı şuan ortada. Kimse kendini kandırmasın. Olması gereken şeyler yerine olmayacak durumları oyuncularla baş başa bırakırsanız finalde yönetim olarak sizde yalnız kalırsınız. RNG sistemi baştan sona fiyasko. @neren51 söylediklerine katılıyorum 1 yıldır oynarım herşeyi alırım (pus olarak) zindanlardan drop görmedim. Oyunun bitmek bilmeyen FPS sorunları crash sorunları insanları bezdirdi. Yönetim olarak gayet mutlu olmalısınız ki bu sorunların hiç biriyle ilgilenmediniz. Birde eklemek istediğim Ortada monu var 15dk PK sonra herkes uykuya. :) Uyumak için çok erken halledilmesi gereken şeyler var umarım yardımcı olursunuz.

halisozer

Üye
oyun berbat bir durumda farm atmak imkansız çöp slotlarının hepsini bitirdiler yeni başlamayı düşünen arkadaşlara sesleniyorum pot parası bile cıkmıyor

Nart

Üye
Bireysel olarak 'bana zindandan drop çıkmadı', 'bana lucky drawdan drop çıkmadı' gibi temelsiz eleştiriler yerine genel olarak tüm rng sistemine yapılan eleştiri isabetli olmuş. Ben de yayınlarımda aylardır dile getiriyorum bu rng sisteminde sıkıntı var diye.

4-5 saat farm atıp hiç drop alamıyorsun, arkasından biri gelip 15 dakikada 3 drop alabiliyor. Buna yapılan şikayeti RNG diye cevaplayamazsın. Bunun adı rng değil rezalet. Oyunun prime saatleri akşam saatlerinde günlerdir hiç drop almadan kapatıyoruz. Ben o adamları nasıl bidaha o slota getireyim? Nasıl farm yaptırayım oyuna çekeyim?? Eğer RNG böyle bir sistemse hiç olmasın zaten.

Eğer oldschool farm devam edip, 7/24 bir slotta oturup afk farm yapanların dışında el ile emek edip DW de zor şartlar altında farm atanlar yok sayılmayacaksa bu RNG sistemi değişmeli veya gelişmeli.

levbom

Üye
haddar rowla farm+ exp kasıyoruz. 1 ayı geçti bazen günde 2gblik item atarken bazen 50mlik item atıyor. 1 saat boyunca bütün charlara attıgı değerli itemlerin toplamı 50m. bazı günlerde 3gblik item atıyor.
hatta gçen gün yedeklemek için yan chjarı oyuna soktum 1 saat içinde 3 adet değerli item geldi.
ondan sonra 4 gün boyunca benım karakterime hiçbirşey gelmedi birkaç elit dışında.
ayrıca dv bosslarınında tek skill vurana itemi atması can sıkıcı int priest halimle geçen gün holy priest pendant aldım.
2gün önce 3 parti lizard kestik. kutuyu 2 kişi olup en az damage vurana attı. içinden belt of iron legionairre attı. diyeceksinizki sen tek alırken iyiydide onlar 2 kişi almasınlarmı.
almasınlar bende tek almayayım. boss kutusu gene ring olsun ama en azından en fazla damage vuran 5 partiye dağılsın yada farklı bir mekanik koysunlar.
tek başımıza koskoca overlordu kestik
kaçtane mana harcadık bilmiyorum kutu alakasız birine gitti. artık thunder bossna vurmuyorz kim keserse kessin 2 skill atıp geçiyoruz. geçen ondanda kutu aldık.
yalandan bossun altına yatıp koca bossu kesmeye gerek yok.

halisozer

Üye
Bireysel olarak 'bana zindandan drop çıkmadı', 'bana lucky drawdan drop çıkmadı' gibi temelsiz eleştiriler yerine genel olarak tüm rng sistemine yapılan eleştiri isabetli olmuş. Ben de yayınlarımda aylardır dile getiriyorum bu rng sisteminde sıkıntı var diye.

4-5 saat farm atıp hiç drop alamıyorsun, arkasından biri gelip 15 dakikada 3 drop alabiliyor. Buna yapılan şikayeti RNG diye cevaplayamazsın. Bunun adı rng değil rezalet. Oyunun prime saatleri akşam saatlerinde günlerdir hiç drop almadan kapatıyoruz. Ben o adamları nasıl bidaha o slota getireyim? Nasıl farm yaptırayım oyuna çekeyim?? Eğer RNG böyle bir sistemse hiç olmasın zaten.

Eğer oldschool farm devam edip, 7/24 bir slotta oturup afk farm yapanların dışında el ile emek edip DW de zor şartlar altında farm atanlar yok sayılmayacaksa bu RNG sistemi değişmeli veya gelişmeli.
2 arkadaş 1 haftadır rhoc - earth golem - dragonkin her akşam 3 4 saat dönüyorum sadece 1 tane mage imperial pants aldık harcadığımız potu tahmin edebiliyorsundur çöpf armı atalım en azından garanti olsun dedim slotlardan 900 gold düşüyor sadece lizardman 3k gold atiyor sanırım onu nerflemeyi unutmular sagasgasgd
ordada 85 lvl full itemli priestler var yani akşam eve gidince rise da yapılabilicek hiçbirşey kalmamış vaziyette DW desen adamlar tek atiyor yazık valla ben çok üzülüyorum 2. royal preyi aldığıma hakkımı helal etmiyorum !

Burak YAKUT

Üye
Selamlar, birazcık uzun bir yazı olabilir. Şimdiden iyi okumalar dilerim.

Oyunun ilk gününden beri aynı karakterle oynuyorum. Her ay bütün mağza itemleri ( kostüm, kanat, pot, pelerin vs vs ) tam şekilde, hem PK attım hem FARM attım, hem EXP kastım hem de CRAFT(toplayıcılık,işleme) yaptım. Oyundan kazandığım GB'yi veya değerli itemleri karakterimi güçlendirmek ve mesleklerimi ilerletmek için kullandım. Arada keyfi şekilde upg yapıp şansımı deniyorum. Bu şekilde 1 yılı aşkın süredir sizlerle birlikteyim.
Oyunun en başından beri bütün ekipleri tanırım, bir çoğuda beni tanır. LayorxLadykukuuuu nickli mage oyuncusuyum.

Sitem edilen bir çok konu var, herkesi bu oyunda mutlu etmek zor. Örneğin birisi rowu sadece exp için kullanmak istiyor diğeri farm içinde kullanmak istiyor. Kimisi rogueye buf istiyor kimisi mageye. Oyun yönetimini kesinlikle anlıyorum bu konularda herkesi mutlu edemez ve herkesi dinlememeliler.
Fakat,

Oyunun ilk gününden beri hepimizin eksiksiz HER OYUNCUNUN şikayetçi olduğu mantığını bilmediği RNG sistemi. Farmeri, kutu kırdıranı, upg yapanı, craft yapıp enhanced bekleyeni vs vs herkes şikayetçi sisteminizden. RNG demek belirli parametrelerde şans üzerine kurulmuş bir sistem demek. Sizin parametreleriniz belirsiz, ne olduğunu anlayamıyoruz. Bakın bir örnek üzerinden gitmek istiyorum;
Serverde +9 hatred basıldı, bir tane +8 hatred blade itemini kişi gidip demircide tek seferde upg denedi ve 9 oldu. Ne öncesinde ne sonrasında başka item bastı basmadı, tabiki 0,00001 oranla geçme ihtimali olsa bile ihtimal var o küçük şansı yakalamış olabilir.
Başka bir oyuncu ise gidip 3-4 tane itemden hepsini +8 e art arda basabiliyor.
Gelelim enteresan kısma, oyunun bir mekaniği var herkes bunu öğrendi artık. Eğer bir art arda upgrade başarısız gerçekleşirse dur orada çünkü hepsi yanacak. Sizin oyununuzda belirli aralıklarla itemlerin başarılı upg olma ihtimali yükseliyor, droplar artıyor (birileri dungeondan uniq drop alınca art arda bir çok kişi almaya başlıyor). gibi RNG sistemiyle alakası olmayan durumlar söz konusu.

Bir çoğumuz KO'dan M2'den veya WOW'dan geliyoruz. O oyunlarda da RNG sistemi var ve örnek vermek gerekirse 1 çanta +7 itemi basarken eninde sonunda 1 tanesi geçer mantığıyla oynadık(ekstrem durumlar hariç)
RiseOnline'de ise
100 tane itemden hepsinin yanmasınada şahit oluyoruz.

Farmer arkadaşlarımızda RNG sisteminden şikayetçi, bu kadar tutarsız oranlar olamaz. Kimi zaman 1 saatte 10 tane drop alırken kimi zaman 10 saatte 1 drop alamıyorlar.

Bu problemlerin cevabı RNG sistemi bir zar gibi düşünün bla bla bla DEĞİLDİR
Oyuncular RNG sisteminizden memnun değil.
Farmcılar memnun değil,
Upg yapanlar memnun değil,
Craft yapanlar memnun değil,
Kutu kırdıranlar memnun değil,
Boss kovalayanlar memnun değil.
Sayısız Boss kestim şu 1 ay içerisinde Lunaskarda 50 tane kesmişimdir 0 drop epik item dahi yok yani ticket attıgında RNG diyip Oyun dengesinden bahsediliyor benim dengem şaftım kaydı buna ne demeli :D RNG sistemi de %00000.1 kime denk gelirse drop oranları aşırı düşük yada sınırlandırma var haftalık diye düşünüyorum 10 tane storm o hafta içinde kime giderse 10 tane axe 2 tane takı felan ben böle düşünüyorum isterse 1 gündede droplanabilir o hafta pazartesi hepsi droplandı diğer pazartesiye kadar drop atmaz böle düşünüyorum ben yani.

Akroo

Üye
Arkadaşlar RNG sistemi hatalı hatalı hatalı Benim fikrim sistem bile yok yönetim bi rng tutturmuş gidiyor nasıl bir rng ise yukarıdaki arkadaşında belirttiği gibi ardarda item yakıyor musunuz ? + kaça yaktığımızın hiç önemi yok +5 mi önemli değil hepsi yanacak yanacak +6 ya ardarda 12 tane yaktım ardarda +6ya epic item yaktım 12 tane itemi ard arda +6ya yaktım ancak gelip rng ya rng abi ya şans ya zar atıyorsun ya birader +9 hatred tek item de basıldı elimde ss biriktiriyorum yakın zamanda hepsini atacağım foruma bakın bakalım +8 kaç tane item ilk veya 2. itemden basıldı benim gördüklerim sadece 10larca görmediklerimi söylemiyorum +8 uniq bow basıldı tek itemden +9 sunshard 2. itemdi geçti adam 15 dk ön izleme atıp +8e uniq bow basıyor +8 storm keza öyle tek veya 2. itemdi +8 oldu rng fln değil bu sistemde bir hata var ancak yönetim kabul etmiyor dw deki farmı hiç konuşmuyorum item atmıyor aga 8 kişi farm atın net zarar yazıyor brutaur slotu archdemon farketmez ful zarar yazıyor drop alamıyoruz.
Lucky draw denen etkinlik lütfen dikkat edin sürekli aynı kişilerin ödül kazandığını göreceksiniz ya oyuna sadece akşamları giriyorum sukru denen arkadaşın 2 defa 10 gb 1 defa 1 gb 2 veya 3 defa da çeşitli ödülleri aldığını gördüm gördüğüm her lucky drawa katılıyorum sadece 1 adet mana potu aldım bugüne kadar oda 2 gün önce,
Ardarda +8 basılıyor zindandan birileri drop almaya başlayınca droplar şelale oluyor 10 dkda 20 drop alınıyor zindandan sonra saatlerce drop yok bunları herkes görüyor ama yönetime sorsan rng harika çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: osi

neren51

Üye
Yani şu bir gerçek arkadaşlar. Şans faktörü, bir yönetici gelip diyecek ki;

Arkadaşlar +9 a item atın 0.0001 şans var ama o şansı ilk itemde denk getirebilir misiniz? GETİREBİLİRSİNİZ İHTİMAL DAHİLİNDE.
Arkadaşlar +4 e item atın 0.90 şans var ama o şansı art arda 10 kere tutturamayabilir misiniz? EVET 10 KERE YANMA ŞANSI BİLE VAR ART ARDA.

ya bunlarada okeyim bak her şeye okeyim, fakat drop oranları? bir bakıyorum aşağıda turuncu yazı 'birisi dungeondan uniq aldı' sonra bir daha bakıyorum 5 dakika içerisinde 10 kişi drop alıyor
sonra ses yok seda yok :)
toplu droplar alınıyor bi an kesiliyor. Bu RANDOM veya RNG bir sistem değil, hatalı tasarlanılmış bir oran sistemi. Parametreler hatalı içinden çıkılmaz bir hale gelinmiş diye tahmin ediyorum. Bu konu benden bu kadardı kalın sağlıcakla :)

Akroo

Üye
Yani şu bir gerçek arkadaşlar. Şans faktörü, bir yönetici gelip diyecek ki;

Arkadaşlar +9 a item atın 0.0001 şans var ama o şansı ilk itemde denk getirebilir misiniz? GETİREBİLİRSİNİZ İHTİMAL DAHİLİNDE.
Arkadaşlar +4 e item atın 0.90 şans var ama o şansı art arda 10 kere tutturamayabilir misiniz? EVET 10 KERE YANMA ŞANSI BİLE VAR ART ARDA.

ya bunlarada okeyim bak her şeye okeyim, fakat drop oranları? bir bakıyorum aşağıda turuncu yazı 'birisi dungeondan uniq aldı' sonra bir daha bakıyorum 5 dakika içerisinde 10 kişi drop alıyor
sonra ses yok seda yok :)
toplu droplar alınıyor bi an kesiliyor. Bu RANDOM veya RNG bir sistem değil, hatalı tasarlanılmış bir oran sistemi. Parametreler hatalı içinden çıkılmaz bir hale gelinmiş diye tahmin ediyorum. Bu konu benden bu kadardı kalın sağlıcakla :)
ya kanka 0,0001 şansı tutturursun eyvallah ama anlamadığım şu bu oyunda +9 denenmiyor denecek kadar az çok az deneniyor ama geçiyor yani adam bi çanta +8 alıp 9 denemıyor 2 3 itemden +9 alıyor bunun olması imkansıza yakın yani resmen +9 deneyenlerin hepsi bastı neredeyse bi elven bowa yazık oldu oda geçse tam olacaktı tekten

Son düzenleme:

Burak YAKUT

Üye
Arkadaşlar RNG sistemi hatalı hatalı hatalı Benim fikrim sistem bile yok yönetim bi rng tutturmuş gidiyor nasıl bir rng ise yukarıdaki arkadaşında belirttiği gibi ardarda item yakıyor musunuz ? + kaça yaktığımızın hiç önemi yok +5 mi önemli değil hepsi yanacak yanacak +6 ya ardarda 12 tane yaktım ardarda +6ya epic item yaktım 12 tane itemi ard arda +6ya yaktım ancak gelip rng ya rng abi ya şans ya zar atıyorsun ya birader +9 hatred tek item de basıldı elimde ss biriktiriyorum yakın zamanda hepsini atacağım foruma bakın bakalım +8 kaç tane item ilk veya 2. itemden basıldı benim gördüklerim sadece 10larca görmediklerimi söylemiyorum +8 uniq bow basıldı tek itemden +9 sunshard 2. itemdi geçti adam 15 dk ön izleme atıp +8e uniq bow basıyor +8 storm keza öyle tek veya 2. itemdi +8 oldu rng fln değil bu sistemde bir hata var ancak yönetim kabul etmiyor dw deki farmı hiç konuşmuyorum item atmıyor aga 8 kişi farm atın net zarar yazıyor brutaur slotu archdemon farketmez ful zarar yazıyor drop alamıyoruz.
Lucky draw denen etkinlik lütfen dikkat edin sürekli aynı kişilerin ödül kazandığını göreceksiniz ya oyuna sadece akşamları giriyorum sukru denen arkadaşın 2 defa 10 gb 1 defa 1 gb 2 veya 3 defa da çeşitli ödülleri aldığını gördüm gördüğüm her lucky drawa katılıyorum sadece 1 adet mana potu aldım bugüne kadar oda 2 gün önce,
Ardarda +8 basılıyor zindandan birileri drop almaya başlayınca droplar şelale oluyor 10 dkda 20 drop alınıyor zindandan sonra saatlerce drop yok bunları herkes görüyor ama yönetime sorsan rng harika çalışıyor.
lucky draw tam bi fiyasko ben oyuna yeni başlamıs bi oyuncu varsayalım 1 ayda 10 gb kasıyorum emegimle adam ertesi başlamıs 3 gün etkinlik girmiş 10m yapmıs luckyden 10 gb kazanmıs benle aynı yere geliyor item olarak varmı böle mantık :D

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Öncelikle yazınızı paylaştığınız için teşekkür ederim. Oyununuzda karşılaştığınız sorunları anladığımı ve oyuncuların RNG sisteminden memnun olmadığını belirttiniz. Öncelikle, oyuncuların geri bildirimlerini dikkate aldığımızı ve bu tür sorunları çözmek için çalıştığımızı söylemek isterim.

RNG (rasgele sayı üretimi) sistemi, birçok oyunda kullanılan yaygın bir mekanizmadır. Ancak, anladığınız gibi, bazen bu sistem oyuncuları hayal kırıklığına uğratabilir veya dengesizliklere neden olabilir. Sizin ve diğer oyuncuların dile getirdiği gibi, bazı durumlarda şans faktörleri çok tutarsız olabilir ve bazı oyuncular daha fazla şans elde edebilirken diğerleri sürekli olarak dezavantajlı duruma düşebilir.

RNG sisteminin tamamen kaldırılması veya değiştirilmesi konusunda doğrudan bir yetkim olmadığını belirtmeliyim. Bu tür kararlar, oyun geliştiricileri ve yöneticileri tarafından alınır ve çoğu zaman oyundaki dengeyi koruma amacı taşır. Yine de, sorunlarınızı ve şikayetlerinizi geliştiricilere ileteceğim ve bu konuda onlarla görüşmeye çalışacağım. Oyuncuların geri bildirimleri, oyunu daha iyi bir hale getirmek için önemlidir ve bunları dikkate almak önemli bir adımdır. Daha adil bir RNG sistemi veya başka dengeleme önlemleri konusunda çalışmalar yapabileceklerini umuyorum.

Size ve diğer oyunculara daha keyifli bir oyun deneyimi sunabilmek için çabalarımızı sürdüreceğim. Geri bildirimleriniz için teşekkür ederim ve bana herhangi başka sorularınız veya endişeleriniz olursa yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

erkutrx58

Üye
Öncelikle yazınızı paylaştığınız için teşekkür ederim. Oyununuzda karşılaştığınız sorunları anladığımı ve oyuncuların RNG sisteminden memnun olmadığını belirttiniz. Öncelikle, oyuncuların geri bildirimlerini dikkate aldığımızı ve bu tür sorunları çözmek için çalıştığımızı söylemek isterim.

RNG (rasgele sayı üretimi) sistemi, birçok oyunda kullanılan yaygın bir mekanizmadır. Ancak, anladığınız gibi, bazen bu sistem oyuncuları hayal kırıklığına uğratabilir veya dengesizliklere neden olabilir. Sizin ve diğer oyuncuların dile getirdiği gibi, bazı durumlarda şans faktörleri çok tutarsız olabilir ve bazı oyuncular daha fazla şans elde edebilirken diğerleri sürekli olarak dezavantajlı duruma düşebilir.

RNG sisteminin tamamen kaldırılması veya değiştirilmesi konusunda doğrudan bir yetkim olmadığını belirtmeliyim. Bu tür kararlar, oyun geliştiricileri ve yöneticileri tarafından alınır ve çoğu zaman oyundaki dengeyi koruma amacı taşır. Yine de, sorunlarınızı ve şikayetlerinizi geliştiricilere ileteceğim ve bu konuda onlarla görüşmeye çalışacağım. Oyuncuların geri bildirimleri, oyunu daha iyi bir hale getirmek için önemlidir ve bunları dikkate almak önemli bir adımdır. Daha adil bir RNG sistemi veya başka dengeleme önlemleri konusunda çalışmalar yapabileceklerini umuyorum.

Size ve diğer oyunculara daha keyifli bir oyun deneyimi sunabilmek için çabalarımızı sürdüreceğim. Geri bildirimleriniz için teşekkür ederim ve bana herhangi başka sorularınız veya endişeleriniz olursa yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Merhaba Musti

Upgrade olayını geçtim yanınca üst üste hepsi yanıyor veya geçince üst üste geçiyor da, Zindanlar'da biri drop alınca o ara peşine birileri daha drop alıyor onu farketmediniz mi ? yani bi item drobu atarken o saat aralığında veriyor geçiyor sonra cimrileşiyor bu olay RNG ile alakası yok =)

gaddarkerim

Üye

rng sisteminde sorun yokki.sorun sizin mantık hatası yürütmenizde yada bilinçli yapmanızda..x oyunda da rng sistemi vardı yıllarca oynadım.ana drobu pahalı olan bir takı idi.o takı çıkınca oradada chatdan yazısı geçerdi.bazen aynı kişiye 1 saatde 2 tane çıkardı bize günlerce çıkmazdı.ama slot bize diğer meteryallerden vede coin atarak mutlu ederdi..1 saatde 2 takı alan vatandaş. 2 takı coin ıle 500m farmlardı.bende sadece coin ile 200m farmladım.300m onun rng sansıydı 2 takı aldıgı için. coin olarak aynıydık.ama sizde oyle bir sıstem varki.slota gırınce rng drop alamıyoruz üstüne birde zarar ediyoruz..dünyadakı hıcbır oyunda drobu rng olupta gırdıgın bir slotdan drop alamasanda zarar etmezsin.ama sizde durum bu sekılde bunca insanın kızgınlıgıda bu yüzden..örnegin rise de x moba 29 skıl 29r atıyorum kesmek ıcın 3 mana yakıyor.1 saat drop alamazsam zarardayım 2 saat drop alamazsam bırak zararı farm atmak için hiçbir sebebimiz kalmıyor..kanal 1 de neden butun slotlar bomboş sebebi budur işte..insan zarar ediceğini bile bile farm atarmı..sizin rng değil sisteminiz bozuk..

Babadipsia

Üye
Ben oyunda her hangi bir RNG olduğuna bile artık inanasım gelmiyor.

her gün uzun saatler oyundayım ve bazı günlerde 1 kişiye tek zindan da farklı 1 kaç değerli item çıktığına çok şahit oldum, bakın bug olanı demiyorum farklı 2 hatta 3 para eden drop alanlar var ve bunları gördükçe kendime sövesim geliyor çünkü bu söylediğim çoklu drop mantığı bize denk geldiğinde şöyle oluyor 1 tane skill book 1 tane prest ya da mage elit ya da en iyi ihtimal en değersiz bir uniqe oda ayda 1 ya atıyor ya atmıyor.

Son 3 ayın özeti 6 hesap anca yeterli gelebilecek az da olsa damage vuracak item alabilmişim ve elimdeki itemlerin değeri ile aldığım pre ve cashleri karşılaştırdığımda ise kerizliğim yanıma kar kalmış gibi gözüküyor.

Oyun bana sana para kazandıracam gel oyna demedi, kesin item alırsın vaadini de vermedi ama zindanlar da boş premiumsuz, itemsiz insanlar drop alır iken ve bazen 1 kişi 2 hatta 3 değerli drop alırken ben 6 hesabım da preli ve tek tek girerek pot harcayarak tavı sapı alıyorum ve tekrar ediyorum 6 hesap olabilirim ama her zindan bunlarla afk oldukları ve ya skill vurmadıkları için tartışıyorken üstüne bu boş hesaplı şahıslar en baba dropları alıp çıkınca çok afedersiniz düm düz sövesim geliyor asıl sorun bu işte.

Millet storm ,hatred gibi itemleri tek de 8-9 basarken bizim heavy plateleri 4 te 5 de yakmamız da cabası zaten çıkan bir şey yok ki ne ile upgrade yapacağım.

Yani durum kısaca şu oynamak isteyen ama imkansızlıktan zindanlara mahkum kalmış birisiyim ve son olarak bu charların sadece 3 tanesi bana ait diğer 3 tanesi oyunu bırakan eski klan üyelerinin hesapları.

Artık premium almayı bırakıyorum oyun bana bir şey vermiyorken ben oyuna daha fazlasını bundan sonra veremem.

Not:
Bir kere daha yazmıştım bazı kendini bilmez arkadaşlar için tekrar edicem... bende pk atmak isterdim ve amacım da oydu ama maalesef elimdeki pc ile dv de az bir kalabalık oldu mu kasım kasım kasıyor ve bana oyunda zindanlar harici yapacak pek bir şey bırakmıyor, farm yapmak multiciler yüzünden imkansız,,
Ayrıca bende 6 hesap olabilir ama 6 pc yok zaten o pc ler olsa bile bulunduğum yerde ki net sorunu yüzünden multi girmem imkansız.

neren51

Üye

Selamlar @MusTi
Random Number Generator adlı motor Cathcpa sisteminde de aktif rol oynuyor mu?Ben sürekli craft itemleri ürettiğim için günde 300-500 arası upg yapıyorum. Her 50'den sonra açılan sayılar (max 10 çeşit sayı var) 4 haneli random sayı olması gerekirkern sürekli aynı sayılar çıkıyor. Burda bir hata olabilir mi? Random genaratörde hata olma ihtimali nedir? Yoksa bu sayılar 10-20 tane sayı havuzundan mı çekiliyor?

Ayrıca clanımızda bir warrior arkadaş 3 kere 10 GB aldı luckydrawdan. Umarım 10 kere daha alır :) hep bizim clana çıkar ama 3 kere 10 gb alan biri var ve herkes sürekli aynı isimleri görüyoruz diyorsa orda bir hata vardır :) ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

takosta

Üye
1 yıldır oynuyorum. arkadasın konuda belırttıgı herseye de eksıksız katılıyorum.
boyle bır sıstemın fıyasko oldugunu, atmaya basladıgında o zaman dungeonda olanlara sıralı hepsını attıgını hepsını goruyoruz rng ve zar bu muhabbetını gecın artık. 1 senedır hergun ortalama 5 saat oynamıs bırı olarak soyluyorum bunu.
hadı dungeonları gecdık. barı dv de bısıler olsun oda yok.
sc basıyoruz kasmak ıcın yok.
slota 2 pt gıdıyoruz ayakta durmak ıcın ki doyurmucagını bıle bıle ordada yok.
crash desen gırla, hata desen gırla.
asaslardan saten bezdik iyice (bp oyuncusu degılım bu arada) adam yayında ozellıkle dıyor, bana kımse rahat vermedı ben bundan sonra dv de 6 asasımla slotların devriyesiyim kastırmayacam. nobet sıstemıne koydum dıyor. şaşırmışlar ıyıce.
8 pc farmerlerın kafalar rahat. oturtmus 6 charı 2 char ataga koymus. misss gibi kasıyor siteye satıyor zerre oyuna faydası yok. ve sunlara verılen ayrıcalıkların bırtanesı verılmedı yada rng sıstemı ıle oyuncu desteklenmedı. 50 kere dedık anlattık. zındanı 2 ye cevırın. her oyuncu faydalansın fakat bırının drop oranı yuksek olsun.
atıyorum hell mode dungeon bırde hell plus mode dungeon yapın. bırının oranı %1 se dıgerıne prelı ve atak gucu yuksek oyuncular gırsın onunda drop oranı %5 olsun.
ayırın artık sunu.
craftcısı ayrı sıkayette exp event bp event yapıldı bıze hıcbırsey yapılmadı dıye.
paçalarınızdan akıyor artık.
bır pk cı olarak soyluyorum. zerre charımı gelıstıremıyorum cepten yemeye basladım. bu oyunun malıyetlerı boyunu aşmaya basladı ve bu hatalarla zerre haketmıyor.

fstab

Üye
arkadaşın dediği şeyde bende çok sahit oldum bazen 1 drop çıkınca arka arkaya 6 7 tane devam ediyor sonra kesiliyor, bence bir kontrol edilmeli

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt