İstek Roco coin Metamask komisyon zinciri

arquradze

Üye
Envanterimdeki Roco coinler gitsin diye Metamask cüzdanı açtım. Dedim birazda roco coin alıyım atıyım metamaskka bişey almak istediğimde oyundan alıyım dedim. Buraya kadar herşey güzel. Binance 1000 TL para attım. Oradan USDT alıp Getio borsasına attım. 15 lira komisyon Binanceden Getio atarken kesti. tamam neyse Roco coin alıyım USDT lere dedim. bir komisyonda orada kesildi. sonra Getio dan metamask ka atıyım roco coinleri dedim bide orada komisyon kesti. benim 1000 TL metamask cüzdanına gidene kadar 930 TL felan kaldı. sonra dedim oldumu acaba oyundan birşeyler alıyım. Abi metamask la oyun arasında ilişkide avax block chain ağ zinciride komisyon ister mi her işlem için. 1 tane power up alıyım dedim mağazadan. 0.001227 avax coin komisyon istiyor her işleme. ROCO coinleri avax çevirmek içinde ayarı komisyon kesiyorlar. şimdi sizlerden istediklerim ;

BU işleri komisyonsuz halledeceğimiz bir yer yok mu.
metamaskda komisyon almayan bir ağ.
Bu işleri en ucuz hangi yöntemle yapabilirim.

not: Getio para yatırırken çok komisyon alıyordu o yüzden binance üzerinden getio ya aktarım yaptım.
not2 : Binanceden avax alıp metamask cüzdanına atabilirdim ama her avax coini roco coine çevirirkende çok güzel gaz işlemi adı altında komisyon alıyor.

presto_86

Üye
Ben hiç bağlantı bile kurmadım hocam bu şekilde tek bir item bile almayı düşünmüyorum mecbur değilim dünya kadar komisyon vermeye

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Tüm ağlarda işlem yapabilmek için fee ödemeniz gerekir. Avalanche ağı diğer ağlara nazaran daha az fee ücreti keser. Ekstra olarak binance üzerinden direkt avax alıp metamask adresinize göndermiş olsaydınız komisyon vermemiş olurdunuz. Pangolin, traderjoe gibi dex borsaları üzerinden kolay bir şekilde avaxı rocoya çevirebilirsiniz. Swap işlemlerini ağın yoğun olmadığı zamanlarda yaparsanız çok cüzi bir fee keser.

birol2003

Üye
Miningçiler taşmı yesin nerden kazanacaklar parayı tabiki fee lerden

JaxSui

J
Roco token almak istemyrn olursa benimle iletişime geçebilir. Yardımcı olurum.

arquradze

Üye
Merhaba,

Tüm ağlarda işlem yapabilmek için fee ödemeniz gerekir. Avalanche ağı diğer ağlara nazaran daha az fee ücreti keser. Ekstra olarak binance üzerinden direkt avax alıp metamask adresinize göndermiş olsaydınız komisyon vermemiş olurdunuz. Pangolin, traderjoe gibi dex borsaları üzerinden kolay bir şekilde avaxı rocoya çevirebilirsiniz. Swap işlemlerini ağın yoğun olmadığı zamanlarda yaparsanız çok cüzi bir fee keser.
PEKİ her seferdinde item almak istediğimde komisyon kesmesi normal mi. 3.5 roco luk ıtem ıcın dünyanın komisyonunu istiyor avax ağı

Vision

Senior Moderatör
PEKİ her seferdinde item almak istediğimde komisyon kesmesi normal mi. 3.5 roco luk ıtem ıcın dünyanın komisyonunu istiyor avax ağı
Dünyanın komisyonu derken ne kadarlık bir komisyondan bahsediyoruz? Sabah veya öğlen saatlerinde herhangi bir ürün almaya çalışırken ekran görüntüsü iletirseniz hep beraber göz atalım.

JaxSui

J
Avax fee 0,05 gibi keser. TL ile 6 7 TL yapar.

Ekleme:

Az önce avax gönderdim metamaska 0,008 fee kesti. 1lira 36 kuruş yapar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

arquradze

Üye
Dünyanın komisyonu derken ne kadarlık bir komisyondan bahsediyoruz? Sabah veya öğlen saatlerinde herhangi bir ürün almaya çalışırken ekran görüntüsü iletirseniz hep beraber göz atalım.
Bilmemek den kaynaklı sorun. Sistemi oturttum şuan bir problem çekmiyorum

Maximiliantr

Üye
sırf bu yüzden ben metamaska girmiyorum benım 12 dolarım buhar oldu neden aga benim param buhar olacak. Oyun eğer öyle bir şey yapiyorsa metamask falan olmasın direkt olarak binance getio borsalarından riseonlineword sayfasında açılan cüzdanlarımıza transfer etmeliyiz. nftleri isteyen metamaskına bağlasın o seçenek olmalı.

arquradze

Üye
Bencede çok uğraştırıcı bir sistem. Demekki bu şekilde yapılabiliyor

Vision

Senior Moderatör
sırf bu yüzden ben metamaska girmiyorum benım 12 dolarım buhar oldu neden aga benim param buhar olacak. Oyun eğer öyle bir şey yapiyorsa metamask falan olmasın direkt olarak binance getio borsalarından riseonlineword sayfasında açılan cüzdanlarımıza transfer etmeliyiz. nftleri isteyen metamaskına bağlasın o seçenek olmalı.
Bahsettiğiniz olay blockchain teknolojisine aykırı. Blockchain tabanlı oyunları incelerseniz genel olarak sistem bu şekilde.

arquradze

Üye
Karışık bir durum mu evet. ilk defa yapacaklar için öyle.
Kolay yöntemi açıklıyorum.
Binance üyeliği alıp
binance hesabınıza para atıp
binance dan avax coini alıp
metamask üyeliği alıp
metamask cüzdanınıza avax coinlerinizi gönderiyorsunuz
avax coinlerinizi metamask cüzdanında belirli kısmını roco coine cevırıyorsunuz.
Metamask hakkında bilmeniz gerekenler
her işlemde coin den kesinti yapılıyor
binanceden avax coin attın diyelim bunu rocoya çevireceksin çevirme ücreti var
roco coinlerini yaptın. oyundan item alıyım dedin her işlem için transfer ücreti kesiliyor. avaxdan kesiyor.
EN mantıklısı şu şekil. 2000-3000 TL lik binance hesabınızda avax alıp
metamaskda avax ile roco takası yaparken mevlayı yüksek tutmanız.
ve oyundan item alırken de 2-3 item değilde envarter doldurmanız. çünkü 1 adet power up alırsanda aynı vergıyı kesıyor. 20 tane alırsanda.
EN büyük sıkıntı aynı anda power up ile repair itemini alamıyorsun. birinden 10 tane aldın dıyelım ödeme işleminde transfer ücreti kesiliyor. sonra 10 adette repair alıyım desen yine o ücreti veriyorsun. Toplu satışın açılması lazım. Aynı anda her itemi alıp 1 kere gaz ücreti adı altındaki ücreti kesmeli

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt