Envanterimdeki Roco coinler gitsin diye Metamask cüzdanı açtım. Dedim birazda roco coin alıyım atıyım metamaskka bişey almak istediğimde oyundan alıyım dedim. Buraya kadar herşey güzel. Binance 1000 TL para attım. Oradan USDT alıp Getio borsasına attım. 15 lira komisyon Binanceden Getio atarken kesti. tamam neyse Roco coin alıyım USDT lere dedim. bir komisyonda orada kesildi. sonra Getio dan metamask ka atıyım roco coinleri dedim bide orada komisyon kesti. benim 1000 TL metamask cüzdanına gidene kadar 930 TL felan kaldı. sonra dedim oldumu acaba oyundan birşeyler alıyım. Abi metamask la oyun arasında ilişkide avax block chain ağ zinciride komisyon ister mi her işlem için. 1 tane power up alıyım dedim mağazadan. 0.001227 avax coin komisyon istiyor her işleme. ROCO coinleri avax çevirmek içinde ayarı komisyon kesiyorlar. şimdi sizlerden istediklerim ;
BU işleri komisyonsuz halledeceğimiz bir yer yok mu.
metamaskda komisyon almayan bir ağ.
Bu işleri en ucuz hangi yöntemle yapabilirim.
not: Getio para yatırırken çok komisyon alıyordu o yüzden binance üzerinden getio ya aktarım yaptım.
not2 : Binanceden avax alıp metamask cüzdanına atabilirdim ama her avax coini roco coine çevirirkende çok güzel gaz işlemi adı altında komisyon alıyor.
BU işleri komisyonsuz halledeceğimiz bir yer yok mu.
metamaskda komisyon almayan bir ağ.
Bu işleri en ucuz hangi yöntemle yapabilirim.
not: Getio para yatırırken çok komisyon alıyordu o yüzden binance üzerinden getio ya aktarım yaptım.
not2 : Binanceden avax alıp metamask cüzdanına atabilirdim ama her avax coini roco coine çevirirkende çok güzel gaz işlemi adı altında komisyon alıyor.